Tam@ra
Primećen član
- Poruka
- 842
Je li Tamara, sve hocu da te pitam, jer ti je to na avataru neki imitator?![]()
Јесте, али ми је некако слатко, личи на Мајкла. Не брини; мијењам га убрзо

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li Tamara, sve hocu da te pitam, jer ti je to na avataru neki imitator?![]()

e, a koje pesme vam se ne svidjaju, ili ako ne postoje takve, kakve vam se manje svidjaju???
ja prezirem Butterflies i Childhood...i još poneka kako kad
Презиреш Butterflies? А ја сам сво вријеме мислила да ти готивиш ту пјесму.
Ја не волим You rock my world, Morphine и 2000 watts, а Smile има добар текст али ми музика није нешто посебно.

Batrflajs xD fujiiiiiiiiiiiii nikad je nisam volela !!
childhood-text je solidan, al muzika ko za crtani film i glas mi je čudan...
smile mi je vrh pesma...smarajuća balada, al takvu jačinu ima kad se sluša tekst...meni ta pesma tera suze na oči, obožavam je!!
i da...te pesmice sa Inviciblea mi se ne svidjaju baš...glupe su mi: invicible, unbreakable, 2000wats, butterflies...te brže mi ne zvuče baš nešto...za moj ukus je preterao sa modernim zvucima....ali zato su mi Cry i Break of Dawn genijalne
e da, Why i One more chance su mi ljigave isto...![]()

Evo i ja da se malo ubacim, meni nisu nesto narocito dobre pesme sa Invicible-a ali zato ludim za Threatened, tu pesmu obozavam, i majkl je 2001. izjavio da jedva ceka da uradi spot za tu pesmu, sto se nazalost nikad nije desilo, smrc. Super mi je i Privacy, to je premocno otpevao.
oću spot!!!!! A bilo je tračeva i za spot za One more chance...jel završio on taj spot ikada...tj. da li je ikada i počinjao, zna neko???da sa onim nećacima svojim....Why, mislis na ono sa 3T ?
A ja obozavam Break of Dawn ( skroz je sexy ), i obozavam Invicible, kao on hoce da se ucepi nekoj zenskoj ne pita sta kosta![]()

OBOŽAVAM TE, MAJKLA MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Ludnica si, najjača!!!!!!!

Why, mislis na ono sa 3T ?
A ja obozavam Break of Dawn ( skroz je sexy ), i obozavam Invicible, kao on hoce da se ucepi nekoj zenskoj ne pita sta kosta![]()
... U rock my world , mi je super , Whatever happens , necu ni da komentarisem kako mi je dobra pesma , mada opet nisam cuo dosta pesama sa Invicible-a , mogao bih se aktivirati po tom pitanju malo ... Billieeeeeeeeeeeeeee !!!
, a nema nje na temi vise , zamolicu je obavezno kad je vidim na MSNu
... Childhood , naravnoooo OBOZAVAM , ja kad sam slusao prvi put pesmu , jao secam se , kako brzo vreme leti , ljudi :S , dakle , kad sam je prvi put slusao ja sam plakao sat vremena
, na onaj deo , watch me flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i tako ... 8) :-o
A de si nabavio taj CD?
Jel ima da se skine na Torentima?
i ja to uzeo kad sam isao u BG da se upoznam sa Katy i ostalima ...
Pa, ja imam celu diskografijuuuu, bre... samo reci sta trebaE toooooo , meni se Invicible tako svidja , obozavam pesmu ... i uopste mi je ceo album jako leeep , posebno Heaven can wait i ona U R the Suuuuun , U make me shineee , or more like the stars that twinkle in niiiiiiiiiiiight , U R the Moooooon , that glows in my heaaaaart , U R m day time my night time my woooooorld , U R my life ... eto otpevao sam ceo refren da se setim kako se zove , U R my life... U rock my world , mi je super , Whatever happens , necu ni da komentarisem kako mi je dobra pesma , mada opet nisam cuo dosta pesama sa Invicible-a , mogao bih se aktivirati po tom pitanju malo ... Billieeeeeeeeeeeeeee !!!
![]()
... Childhood , naravnoooo OBOZAVAM , ja kad sam slusao prvi put pesmu , jao secam se , kako brzo vreme leti , ljudi :S , dakle , kad sam je prvi put slusao ja sam plakao sat vremena
![]()
![]()
E toooooo , meni se Invicible tako svidja , obozavam pesmu ... i uopste mi je ceo album jako leeep , posebno Heaven can wait i ona U R the Suuuuun , U make me shineee , or more like the stars that twinkle in niiiiiiiiiiiight , U R the Moooooon , that glows in my heaaaaart , U R m day time my night time my woooooorld , U R my life ... eto otpevao sam ceo refren da se setim kako se zove , U R my life... U rock my world , mi je super , Whatever happens , necu ni da komentarisem kako mi je dobra pesma , mada opet nisam cuo dosta pesama sa Invicible-a , mogao bih se aktivirati po tom pitanju malo ... Billieeeeeeeeeeeeeee !!!
![]()
![]()
![]()

Batrflajs xD fujiiiiiiiiiiiii nikad je nisam volela !!
Butterflies!Ja obozavam Butterflies, ali samo acapella-u. Muzika kao da kvari Michael- ovo pevanje...Штета.
ЈаButterflies!
You are my life...је...пјесма...због које заплачем...чим је се сјетим......А кад ју чујем.......падам у кому... Божанствена је...
... 8) :-o
!!!!!!!!!
jer nije njegov dotadasnji stil ni malo, ali lepo je to uradio.Sta su to imitatori neku mrzi me i da otvaram?
Ja ne mogu Majkla da zamislim bez " Man in the Mirror-a ", " .

E,znate kako ja volim tu pesmu,tj.kejti zna,divna je pesma![]()