Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e, a koje pesme vam se ne svidjaju, ili ako ne postoje takve, kakve vam se manje svidjaju???

ja prezirem Butterflies i Childhood...i još poneka kako kad

Презиреш Butterflies? А ја сам сво вријеме мислила да ти готивиш ту пјесму. :confused:

Ја не волим You rock my world, Morphine и 2000 watts, а Smile има добар текст али ми музика није нешто посебно.

Презиреш Butterflies? А ја сам сво вријеме мислила да ти готивиш ту пјесму. :confused:

Ја не волим You rock my world, Morphine и 2000 watts, а Smile има добар текст али ми музика није нешто посебно.

Batrflajs xD fujiiiiiiiiiiiii nikad je nisam volela !!
childhood-text je solidan, al muzika ko za crtani film i glas mi je čudan...
smile mi je vrh pesma...smarajuća balada, al takvu jačinu ima kad se sluša tekst...meni ta pesma tera suze na oči, obožavam je!!
i da...te pesmice sa Inviciblea mi se ne svidjaju baš...glupe su mi: invicible, unbreakable, 2000wats, butterflies...te brže mi ne zvuče baš nešto...za moj ukus je preterao sa modernim zvucima....ali zato su mi Cry i Break of Dawn genijalne

e da, Why i One more chance su mi ljigave isto...:rumenko:

Evo i ja da se malo ubacim, meni nisu nesto narocito dobre pesme sa Invicible-a ali zato ludim za Threatened, tu pesmu obozavam, i majkl je 2001. izjavio da jedva ceka da uradi spot za tu pesmu, sto se nazalost nikad nije desilo, smrc. Super mi je i Privacy, to je premocno otpevao.

Batrflajs xD fujiiiiiiiiiiiii nikad je nisam volela !!
childhood-text je solidan, al muzika ko za crtani film i glas mi je čudan...
smile mi je vrh pesma...smarajuća balada, al takvu jačinu ima kad se sluša tekst...meni ta pesma tera suze na oči, obožavam je!!
i da...te pesmice sa Inviciblea mi se ne svidjaju baš...glupe su mi: invicible, unbreakable, 2000wats, butterflies...te brže mi ne zvuče baš nešto...za moj ukus je preterao sa modernim zvucima....ali zato su mi Cry i Break of Dawn genijalne

e da, Why i One more chance su mi ljigave isto...:rumenko:

Why, mislis na ono sa 3T ?

A ja obozavam Break of Dawn ( skroz je sexy ), i obozavam Invicible, kao on hoce da se ucepi nekoj zenskoj ne pita sta kosta :lol:

Evo i ja da se malo ubacim, meni nisu nesto narocito dobre pesme sa Invicible-a ali zato ludim za Threatened, tu pesmu obozavam, i majkl je 2001. izjavio da jedva ceka da uradi spot za tu pesmu, sto se nazalost nikad nije desilo, smrc. Super mi je i Privacy, to je premocno otpevao.

meni nije jasno zašto, ali isto ludim za threatened!!!!!!jojjjjjj nisam znala to za spot:o oću spot!!!!! A bilo je tračeva i za spot za One more chance...jel završio on taj spot ikada...tj. da li je ikada i počinjao, zna neko???

A ja obozavam Break of Dawn ( skroz je sexy ), i obozavam Invicible, kao on hoce da se ucepi nekoj zenskoj ne pita sta kosta :lol:
da sa onim nećacima svojim....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahaha :lol::mrgreen::rotf::rotf::worth::worth: OBOŽAVAM TE, MAJKLA MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D DOBRIH 10 MINUTA GLEDAM REČENICU I VALJAM SE OD SMEHA:lol::lol:Ludnica si, najjača!!!!!!!:klap:

Uh, zaboravih da kazem sta ne volim. One teske morbidne pesme kao sto je Susie, Gone too soon, i tako te neki crnjaci. I za divno cudo iznenadicete se Thriller mi nikada nije bila omiljena pesma. Kao i one pesme o gladi, zedji i sve to. Mislim ja znam da njega te teme inspirisu jer on ima, pa onda krivica naspram onih koji nemaju, ali mi u ovoj srpskoj nemastinini bas nismo zeljni tih tema . Setim se odmah sankcija, praznih rafova u prodavnicama, stajanja u redu za hleb. Mi stariji se toga secamo, idi bre :lol:

E toooooo , meni se Invicible tako svidja , obozavam pesmu ... i uopste mi je ceo album jako leeep , posebno Heaven can wait i ona U R the Suuuuun , U make me shineee , or more like the stars that twinkle in niiiiiiiiiiiight , U R the Moooooon , that glows in my heaaaaart , U R m day time my night time my woooooorld , U R my life ... eto otpevao sam ceo refren da se setim kako se zove , U R my life :lol: ... U rock my world , mi je super , Whatever happens , necu ni da komentarisem kako mi je dobra pesma , mada opet nisam cuo dosta pesama sa Invicible-a , mogao bih se aktivirati po tom pitanju malo ... Billieeeeeeeeeeeeeee !!! :lol: :rotf: , a nema nje na temi vise , zamolicu je obavezno kad je vidim na MSNu :lol: ... Childhood , naravnoooo OBOZAVAM , ja kad sam slusao prvi put pesmu , jao secam se , kako brzo vreme leti , ljudi :S , dakle , kad sam je prvi put slusao ja sam plakao sat vremena :lol: , na onaj deo , watch me flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i tako ... 8) :-o :o

E toooooo , meni se Invicible tako svidja , obozavam pesmu ... i uopste mi je ceo album jako leeep , posebno Heaven can wait i ona U R the Suuuuun , U make me shineee , or more like the stars that twinkle in niiiiiiiiiiiight , U R the Moooooon , that glows in my heaaaaart , U R m day time my night time my woooooorld , U R my life ... eto otpevao sam ceo refren da se setim kako se zove , U R my life :lol: ... U rock my world , mi je super , Whatever happens , necu ni da komentarisem kako mi je dobra pesma , mada opet nisam cuo dosta pesama sa Invicible-a , mogao bih se aktivirati po tom pitanju malo ... Billieeeeeeeeeeeeeee !!! :lol: :rotf: , a nema nje na temi vise , zamolicu je obavezno kad je vidim na MSNu :lol: ... Childhood , naravnoooo OBOZAVAM , ja kad sam slusao prvi put pesmu , jao secam se , kako brzo vreme leti , ljudi :S , dakle , kad sam je prvi put slusao ja sam plakao sat vremena :lol: , na onaj deo , watch me flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i tako ... 8) :-o :o
Pa, ja imam celu diskografijuuuu, bre... samo reci sta treba ;)

:tick::tick::tick:
You are my life...је...пјесма...због које заплачем...чим је се сјетим......А кад ју чујем.......падам у кому... Божанствена је...

dobro, a sad idemo sa jakim pesmama :D znači one pesme koje vam nikad neće dosaditi, bez kojih ne možete da zamislite jacksona !!!

hm...: get on the floor, beat it, HUMAN NATURE, rock with you, DIRTY DIANA, smooth criminal, WILL YOU BE THERE, tabloid junkie, MAN IN THE MIRROR, Cry i Break of dawn...I EARTH SONG naravno!!!!!

Poslednja izmena:
:tick::tick::tick:
You are my life...је...пјесма...због које заплачем...чим је се сјетим......А кад ју чујем.......падам у кому... Божанствена је...

Joooj , ja tek skoro saznao za nju, pre neka dva meseca ... tako je nezno i divno i meakaaanooo i to , ja tako kad idem u skolu slusam te pesme na fonu i tako placem na ulici kako je dobro :lol: ... 8) :-o :o

jaoj,dragi ljudovi,baš sam žešće počela da se ložim na Tabloid Junkie...
ovo je solidan video, svidjaju mi se delovi sa novinama....joj, pa što nije spot napravio za tu pesmu..stvarno je sjajna!!!!!!!
joj,boze,ja volim majkla :heart: !!!!!!!!!

Sta su to imitatori neku mrzi me i da otvaram?

Ja ne mogu Majkla da zamislim bez " Man in the Mirror-a ", " Heal the World-a " tj. tih njegovih velikih ljudskih pobuda sto se sirine svesti tice. Dopada mi se na onom intervjuu kad se cerekao kod Japanca u emisiji, kaze; " Nisam bas srecan sa situacijom u svetu, ali kad pisem pokusvam da budem pozitivan, i dam ljudima nadu da stvari mogu biti bolje." Dusica...:mrgreen:
A volim i " Who is it", " Will You Be There" " In the Closed " ( " U Klozetu"- salim se ! ) pa da " Remember the time " i nemojte da mi dirate " You rock my world" i "Heartbrear" ( evo bas sam je sad ukljucila ) jeste culi! Ni "Haven can wait" - nemojte da sam vas vise cula da mi dirate Invincbe ( nije on kriv sto je album bio nevidljiv ( bez spotova ) pa nije uspeo da vam udje u usi ) :nono:
Jeste da je albun na prvo i drugo i trece slusanje malo soking :eek: jer nije njegov dotadasnji stil ni malo, ali lepo je to uradio.

E,znate kako ja volim tu pesmu,tj.kejti zna,divna je pesma:worth:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
i'm startin with a man in the mirror, i'm asking him to change his ways....
joj, sećam se kad sam je prvi put čula...
bio uključen tv, neki muz kanal, a ja radila domaći...i istog sekunda, čim sam čula ono pucketanje prstima na početku ja dižem glavu i gledam...još ne kapiram ko je i nestrpljivo iščekujem da napišu na ekranu ime pesme i izvodjača..kad ono moj majklllllllll, ja daljski odma i pojačala...isprva nisam skapirala reči, al gledam one scene iz ratova,gladne crnce, černobil, u pozadini se čuje hor...milina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedna mu je od najboljih pesama,bez dalje rasprave :heart:

Back