Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo vam Majklova izjava o novom albumu, ona izjava sto ju je kajti spomenula

http://www.zshare.net/audio/1335147860a798a6/

Evo sta je rekao posto se teze razume

Hey guys! *crowd* Thank you Las Vegas. What? ( I think he made a mistake and thought he was calling LV and someone corrects him?)
*crowd*
I was running around today having fun. It's very nice and uh...warm. Very warm and uhhh I'm going to be doing some studio work today.
*cheers and mumbing from him*
And it's gonna be soon, sooner than they think, I'll tell you that much, it's gonna be sooner than they think heh heh.
*laughs*
Talking to others: Come on out..I'm coming, I'm coming. Laughs. *cheer*
I love you more, I love you more. God bless you! I love you all.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ahaa
Come on out..I'm coming, I'm coming
that was funny ( sa jednog foruma :D )

hahaha nijedna rečenčica nema veze s vezom :mrgreen: koji manijak :lol:
..i ajde bre više, smaraču jedan, napusti već jednom taj studio i pravi spotove

Da, a i da ne bi morao ni crvenog toliko da trpa. Ma, ne treba mu uopste. Stavila sam jednom sliku njega bez karmina i ima lepe usne ne znam sta mu taj karmin u opste znaci?

Ja sam kreten! Nekako mi je crveni karmin skroz sexi.
e030.gif

Morbidno je, znam, ali mi se bas zato i dopada!
Ali pink? :sad2:

Pa stvarno si kreten :mrgreen: A jos kad ga uokviri sa olovkom za usne, pa tukla bih ga.
Pa lepo je zato sto smo tako naviki na njega takvog, ali nije bas normalno za videti na muskarcu.
PS> Zamisli karmin na svom decku ili muzu ( ako si udata ) :mrgreen: Malo deluje caknuto.

Pa stvarno si kreten :mrgreen: A jos kad ga uokviri sa olovkom za usne, pa tukla bih ga.
Pa lepo je zato sto smo tako naviki na njega takvog, ali nije bas normalno za videti na muskarcu.
PS> Zamisli karmin na svom decku ili muzu ( ako si udata ) :mrgreen: Malo deluje caknuto.

Naravno, plus evo, zamisljam ga u zlatnim pantalonama! haha, ali to je nas Majki :worth:.

michaelmtv.jpg

stvarno bi mogao da oladi s tim bojenjem usana...meni bas ljigavo izgleda...al, sto maja kaze, navikosmo...a super mu je bez bojenja...na ovoj drugoj slici mi bas pitomo izgleda...i ten mu nije krec bele boje..ma,lep nam je majklica uvek :)

Budite strpljivi, uskoro cemo vam predstaviti novi spot. 8)

Lizo , ja opet cujem razne price o tebi ... da si ti onaj lik u spotu za Smooth Criminal sto se prikrada MJu s'ledja i drzi noz i da su te sminkali da bi tako izgledala i da si ti ona profesorka sto igra na kraju u Baby one more time i da u Childhood spotu si ono zapravo ti nasminkana , a ne MJ ... ali to verovatno neces da priznas kao sto nisi ni ono da si ti onaj lik sa TNT-om dok MJ izvodi SC uzivo , cujem ja svasta , nesto nije ni za forum , ovako javno ... divim ti se kako stizes , mada kazali su mi i da imas moc astralne projekcije ...

8) :-o :o

Joooj , ja tek skoro saznao za nju, pre neka dva meseca ... tako je nezno i divno i meakaaanooo i to , ja tako kad idem u skolu slusam te pesme na fonu i tako placem na ulici kako je dobro :lol: ... 8) :-o :o

nisi jedini,i meni su juce malkice suze krenule slusajuci na fonu THE LOST CHILDREEN dok sam se vracao iz skole..inace uzivam u prvom danu ovog jedna docekanog raspusta...A jel dolazi ko od vas ovog ljeta u CG?cry,cry...

tri godine slušiš majkla?? ja mislila ranije...a jeste u junu....

Aha , znam da sam tada cekao rezlutate sudjenja i nadao se da ce da ga oslobode , bio nevin ili ne , to me tako nije zanimalo , ali sam kontao da je glupo da bude u zatvoru ...

Ja nemam The lost children :( ... a placem ja redovno kad idem u skolu , sad vise ne toliko , jer mi se pokvario MP3 , ali kad kupim novi plakacu opet !!! :lol: :D ...

Aha , znam da sam tada cekao rezlutate sudjenja i nadao se da ce da ga oslobode , bio nevin ili ne , to me tako nije zanimalo , ali sam kontao da je glupo da bude u zatvoru ...

Ja nemam The lost children :( ... a placem ja redovno kad idem u skolu , sad vise ne toliko , jer mi se pokvario MP3 , ali kad kupim novi plakacu opet !!! :lol: :D ...

zanimljivo...mene u to vreme nije uopšte opterećivalo sudjenje...znala sam da će se izvući čim mu uzmu kintu...to uvek tako bude...i pogledala sam par delova sudjena i kroz maglu se sećam...moram billie da pitam, mislim da je snimala, pa da mi nareže celo sudj, da osvežim memoriju...

a ovo što cmizdrite :lol: ... ja baš teško zaplačem...jedino se na Earth Song uvek,ali uvek naježim!!! a plačem dok gledam koncert, to uvek!!!!

zanimljivo...mene u to vreme nije uopšte opterećivalo sudjenje...znala sam da će se izvući čim mu uzmu kintu...to uvek tako bude...i pogledala sam par delova sudjena i kroz maglu se sećam...moram billie da pitam, mislim da je snimala, pa da mi nareže celo sudj, da osvežim memoriju...

a ovo što cmizdrite :lol: ... ja baš teško zaplačem...jedino se na Earth Song uvek,ali uvek naježim!!! a plačem dok gledam koncert, to uvek!!!!

evo ja upravo cmizdrim dok gledam HUMAN NATURE sa bukuresta 92,cry,cry..a evo pisem preko fona pa me panika hvata od ovih tipki...moram sjutra da uplatim sate na komp. i odma skidam SIDNEJ 96..

bio je jedan fenomenalan mj forum gde si mogo da skineš svašta u dvd formatu!!!!sad su obrisali.ja tad nisam imala baš brz net pa nisam mogla da skidam...samo sam private home movies uspela da skinem i neke delove Kopenhagena...

michaelmtv.jpg

stvarno bi mogao da oladi s tim bojenjem usana...meni bas ljigavo izgleda...al, sto maja kaze, navikosmo...a super mu je bez bojenja...na ovoj drugoj slici mi bas pitomo izgleda...i ten mu nije krec bele boje..ma,lep nam je majklica uvek :)

Vidite kako je jednostavan i lep, pa prirodan Majkl bez sminke! Takvog ga volim.

E, ljudi zanima me za vas koji ste poceli da ga gotivite bas u doba sudjenja. Kako se to desilo secate li se kad ste , kako i u kakvoj situaciji krenuli da ga gotivite ( i kako to da niste imali predrasude u vezi sa njim za vreme sudjenja. )?

Neko gore rece da nije ni sumnjao da ce biti osudjem, bogami ja znam da sam se toga uzasno plasila, znam samo da sam se molila u sebi po ceo dan da sve protekne u redu, a vesti u vezi sa presudom sam se plasila ko djavo krsta, verujte mi. Nisam imala tada komp. Ni kablovsku sa tim programom i nista nisam pratila osim vesti koje su bile na nasim televizijama sto po muzickim emisijama , sto po onima koje prate desavanja iz sveta jet seta. Kad sam na zvanicin domacim vestima, dnevniku ili sta bese videla njegovu sliku presekla sam se od straha , novinarka je bila smorena , mrtva ozbiljna a ja sam pomislila da je osudjen , al kad sam cula njene smorene reci da je oslobodjen, zbog nedovoljno dokaza ili sta vec bese, osecala sam neverovatnu zahvalnost gospodu :worth: i sto ponos :cmok: je uspeo da dokaze ( naravno time sto dokazi ne postoje ) da nema veze sa slucajem :klap: :super: :klap: :super: Tad ko da sam skinula neki veliki tovar sa ledja.

Poslednja izmena:
uh, ja se sećam kako je u svakim novinama bilo vrvilo priča o sudjenju (sve te isečke čuvam) i na tv-u isto...a ja, ne znam zašto, jednostavno se nisam opterećivala..sećam se kad sam tek počinjala da gotivim majkla, rekla sam sebi da ima da slušam samo muziku (da nema da mi je lep,da se bakćem sa tračevima,itd)šta ćeš, tad me još drmao pubertet i mnoga muzika mi je bila prolazna faza, a na majkla sam se baš bila naložila u svakom smislu, pa sam se plašila da me i on ne prodje...
a ovo u vezi sa sudjenjem...mislim, jednostavno svaka velika zvezda tako završi...bio je i R Kely optuživan za pedofiliju isto, i onaj bokser da je ubio ženu...pa čim im uzeli pare kao svi nevini...tako da sam i za majkla predosećala da će isto završiti...al sam bila sjebana jer su mu ugled kaljali samo tako...a na kraju isto nam dodje, bio on pedofil ili ne, većina će ga uvek smatrati krivim..jbga tako ga mediji predstavili...

I znaci izlazi nov ALBUM ! ! ! NE mogu da verujem , ova vest me je danas pogodila ko grom iz vedra neba , a ja mislila da Mikica nece vise da ima posla sa nama :D dosadnim obozavaocima, a ono on nas VOLI ! :cmok: Sad mi dodje dastavim prst na sopstveno teme i da se vrtim oko svoje ose od srecee !!! Hi,hi !

:vatromet:

Sa'ce da krenu SPOTOVI - jao ljudi! Obozavam njegove spotove ! Uvek me zanima sta ce novo da smisli kakv imidz ce da ima, hair stile, stajling i te ostale tudjice, jao ljudi! Majkl ce opet da przi . Mozete li to da zamislite? A ja reko covek otisao u penziju.

Poslednja izmena:
Вољела бих знати шта се дешава са овом његовом брадом :think:.
Какав је, Боже мили, мршав јадник као неки логораш...!

E, kad smo kod mrsavosti , danas gledam, slusam ustvari na you tubu jedan njegov skorasnji intervju gde kaze kako je mrsav uvek bio i kaze nesto kao da postuje hranu, hrani se iskljucivo zdravom prirodnom hranom, da ga je Elizabeta cak ranije i hranila, al zeli da ljudi znaju da on nije mrsav jer gladuje naprotiv da je izuzetno fizicki zdrav.
Joj gde da nadjem taj video danas sam ih pogledala million... Ajde pokusacu.

Back