Neptunijanka
Aktivan član
- Poruka
- 1.731
Nesto ne stiize do mene. Ne znam kako do tebe............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo vam Majklova izjava o novom albumu, ona izjava sto ju je kajti spomenula
http://www.zshare.net/audio/1335147860a798a6/
Evo sta je rekao posto se teze razume
Hey guys! *crowd* Thank you Las Vegas. What? ( I think he made a mistake and thought he was calling LV and someone corrects him?)
*crowd*
I was running around today having fun. It's very nice and uh...warm. Very warm and uhhh I'm going to be doing some studio work today.
*cheers and mumbing from him*
And it's gonna be soon, sooner than they think, I'll tell you that much, it's gonna be sooner than they think heh heh.
*laughs*
Talking to others: Come on out..I'm coming, I'm coming. Laughs. *cheer*
I love you more, I love you more. God bless you! I love you all.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ahaa
Come on out..I'm coming, I'm coming
that was funny ( sa jednog foruma)
koji manijak 
Budite strpljivi, uskoro cemo vam predstaviti novi spot. 8)

Da, a i da ne bi morao ni crvenog toliko da trpa. Ma, ne treba mu uopste. Stavila sam jednom sliku njega bez karmina i ima lepe usne ne znam sta mu taj karmin u opste znaci?

A jos kad ga uokviri sa olovkom za usne, pa tukla bih ga.
Malo deluje caknuto.Pa stvarno si kretenA jos kad ga uokviri sa olovkom za usne, pa tukla bih ga.
Pa lepo je zato sto smo tako naviki na njega takvog, ali nije bas normalno za videti na muskarcu.
PS> Zamisli karmin na svom decku ili muzu ( ako si udata )Malo deluje caknuto.
.
Budite strpljivi, uskoro cemo vam predstaviti novi spot. 8)
tri godine slušiš majkla?? ja mislila ranije...a jeste u junu....
... a placem ja redovno kad idem u skolu , sad vise ne toliko , jer mi se pokvario MP3 , ali kad kupim novi plakacu opet !!!
Aha , znam da sam tada cekao rezlutate sudjenja i nadao se da ce da ga oslobode , bio nevin ili ne , to me tako nije zanimalo , ali sam kontao da je glupo da bude u zatvoru ...
Ja nemam The lost children... a placem ja redovno kad idem u skolu , sad vise ne toliko , jer mi se pokvario MP3 , ali kad kupim novi plakacu opet !!!
![]()
...
8) :-o![]()
![]()
... ja baš teško zaplačem...jedino se na Earth Song uvek,ali uvek naježim!!! a plačem dok gledam koncert, to uvek!!!!zanimljivo...mene u to vreme nije uopšte opterećivalo sudjenje...znala sam da će se izvući čim mu uzmu kintu...to uvek tako bude...i pogledala sam par delova sudjena i kroz maglu se sećam...moram billie da pitam, mislim da je snimala, pa da mi nareže celo sudj, da osvežim memoriju...
a ovo što cmizdrite... ja baš teško zaplačem...jedino se na Earth Song uvek,ali uvek naježim!!! a plačem dok gledam koncert, to uvek!!!!
i sto ponos
je uspeo da dokaze ( naravno time sto dokazi ne postoje ) da nema veze sa slucajem
Tad ko da sam skinula neki veliki tovar sa ledja.
.
Sad mi dodje dastavim prst na sopstveno teme i da se vrtim oko svoje ose od srecee !!! Hi,hi !

Вољела бих знати шта се дешава са овом његовом брадом.
Какав је, Боже мили, мршав јадник као неки логораш...!