Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па стварно је тај Мајкл фаца - зар није било неког другог начина да то завије, него да покача по себи оне коцкице? :lol: Изгледа стварно биззззззарно!

Ma sto je jedan rekao na MJSN on voli da se igra sa novinarima. Za'ebava ih malo. Nego stvarno je delovao oteceno ispod tih nalepnica :lol:

Ma sto je jedan rekao na MJSN on voli da se igra sa novinarima. Za'ebava ih malo. Nego stvarno je delovao oteceno ispod tih nalepnica :lol:

Па, кад се мало боље размисли, у праву је сасвим: ако они могу њега да прогањају и зезају, што се онда и он не би поигравао с њима?
Овако их само баци у недоумицу, као: "Е, сад мало лупајте ваше блесаве новинарске главе, о чему се ради" ;) Забавља се врхунски :mrgreen:

Па, кад се мало боље размисли, у праву је сасвим: ако они могу њега да прогањају и зезају, што се онда и он не би поигравао с њима?
Овако их само баци у недоумицу, као: "Е, сад мало лупајте ваше блесаве новинарске главе, о чему се ради" ;) Забавља се врхунски :mrgreen:

Pa da :)
A on zna da bude vrhunski provokator a tek inadzija, sve uz prkos :D

Eto Majkl na http://www.yahoo.com.i to kreteni napisali WACKO JACKO i pored ona slika sa sa onog rodjendana...

Ma......sta reci.... kosulja nije prikladna za godine? Ne vidim da su stavili Madonnu u roze gacama, to je vrlo in za 50ogodisnje dame. Najgore su te kolumne gde neki satro ljudi sa ukusom selektivno komentarisu tudje oblacenje.. :dontunderstand: Ne znam kakvu kosulju treba da obuce jedan 50ogodisnjak. I sta diraju Miki Rurkija - grrrrrrrr, ima konjski rep sa 55 godina? Pa najbolje da svi komplet odu u staracki dom... :thumbdown:

Ma......sta reci.... kosulja nije prikladna za godine? Ne vidim da su stavili Madonnu u roze gacama, to je vrlo in za 50ogodisnje dame. Najgore su te kolumne gde neki satro ljudi sa ukusom selektivno komentarisu tudje oblacenje.. :dontunderstand: Ne znam kakvu kosulju treba da obuce jedan 50ogodisnjak. I sta diraju Miki Rurkija - grrrrrrrr, ima konjski rep sa 55 godina? Pa najbolje da svi komplet odu u staracki dom... :thumbdown:

Стварно, шта су напали на кошуљу, требали су досад да се навикну на Мајклов стил. :)
Мени се никад није претјерано свиђао његов одабир одјеће (зна често бити превише кичаст, али ОК, његова ствар), но нисам никад могла сконтати оне пластичне кошуље (као она црвена на слици са претходних страница) :confused:

e, ljudi, ima jedan vrlo čudan fenomen u beogradu....
pre tri dana sam ugledala sedog dedu od 50 nešto godina na stanici u MJ majici :shock:
a pre godinu dana isto jednog dedicu, neki fizički radnik, zidar sa onim rančićem za fizičko (gde se drže patike) sa Remember the time Majklom :shock:
meni ne ulazi u glavu da neko od 60 godina može da gotivi Jacksona, pogotovo fizički radnici, za koje bi rekla da nikad nisu čuli za njega :/ i još odakle im majice, rančevi ???
nego, inače, sad se kajem što nisam izletela iz basa i spopala da mi da majicu...
joj, oću da mene sretne neki fan onako šokirano čim ugleda majka na maici :lol:

e, ljudi, ima jedan vrlo čudan fenomen u beogradu....
pre tri dana sam ugledala sedog dedu od 50 nešto godina na stanici u MJ majici :shock:
a pre godinu dana isto jednog dedicu, neki fizički radnik, zidar sa onim rančićem za fizičko (gde se drže patike) sa Remember the time Majklom :shock:
meni ne ulazi u glavu da neko od 60 godina može da gotivi Jacksona, pogotovo fizički radnici, za koje bi rekla da nikad nisu čuli za njega :/ i još odakle im majice, rančevi ???
nego, inače, sad se kajem što nisam izletela iz basa i spopala da mi da majicu...
joj, oću da mene sretne neki fan onako šokirano čim ugleda majka na maici :lol:
E draga to nazalost nisu fanovi:mrgreen::dash:....Prosle god. kad sam bio na selu-moj komsija je nosio majcu sa Majklovim likom dok je kopao krompir:whistling:I na majci se vidi Majkl sa naocarama i iznad glave mu pise THRILLER....Ali posto je majca bila stara.otrcana,glibava-nije mi padalo napamet da mu je trazim:mrgreen:;)....

Стварно, шта су напали на кошуљу, требали су досад да се навикну на Мајклов стил. :)
Мени се никад није претјерано свиђао његов одабир одјеће (зна често бити превише кичаст, али ОК, његова ствар), но нисам никад могла сконтати оне пластичне кошуље (као она црвена на слици са претходних страница) :confused:
Obozavam Majklov imidz:P...One jakne kao sto je nosio na 30th ann. show su mu fenomenalne,Beat it takodje,koncertnio kostimi su mu fenomenalni(osim onaj zuti bodi sto je nosio na Dangerous turneji:dash:,ono kad obuce onu plavu drecavu jaknu na Jam-onaj zuti dio sto mu viri na genitalijama izgleda mu kao "KUROSTITNIK",i bode u oci:mrgreen:)..zatim onaj zlatni kostim na History sto mu je kreirao Versace je isto super-samo ga je malo preklopilo:mrgreen:...Ima i on neke ekscentricne jakne i kosulje:mrgreen:...Ali ona crna jakna za vrijeme Dangerousa sa onom crvenom trakicom na misici i onim metalnim plocicama na njoj +sesircic mu super stoje;)

ja najviše volim kad se obuče kao "mamin sin" :rolleyes: onako uredno, džemperići i kratke pantalonice i mokasine....i onaj Dangerous fazon sa belim košuljama i crnim uskim kožnim pantalonama...ahhhh

ja najviše volim kad se obuče kao "mamin sin" :rolleyes: onako uredno, džemperići i kratke pantalonice i mokasine....i onaj Dangerous fazon sa belim košuljama i crnim uskim kožnim pantalonama...ahhhh
i to mu supur stoji:P,posebno ima jedan dio u MOONWALKER-a gdje on sa onom djevojcicom i Skiperom trci na livadi(:roll:znas ono prije nego kad udju u onu pecinu)...E taj crveni dzemer sa plavom trakicom,onom oznakom Nedodjije,crvenim carapama,trnim pantalonma-super mu stoji;)

Sta ga oni komentarisu. Majki se uvek isto oblaci. Covek se prsto ne menja. Show bis fazon pa ne odustaje. A lepo je rekao u autobiografiji, za scenu en sto u show biznis fazonu a kod kuce sve prolazi, stari dzemperi, otrcane majce :lol:

Ovde mi je presladak. Vidite kako je nonsalantan u sportskom duksu :cmok:

Back