tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Mozda ces da upoznas neku Susie![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ces da upoznas neku Susie![]()
http://ezthemes.com/dlaff.php?mjmemlss2.zip+celebritypro
klkni na ovo
sto ne budes dalje znala sama pitaj me na zidu da ne offtopicimo![]()
došao mi sin kući i on mi je namestio..
oni drugi ne mogu da mi se otvore, piše da ima puno virusa
Tamyyyyyy...! Odličan je, ima puno slika i dve pesmeJa prezadovoljna
![]()
Jel zna neko za MJ spot- crveno nebo, deluje sve da je krš, i ima neki vozić što ide gore-dole, kao neki vašar....na neku foru iz Diznilenda, pesma ima brži ritam?
al sam ga sastavila.....ko je razumeo, shvati će
![]()
došao mi sin kući i on mi je namestio..
oni drugi ne mogu da mi se otvore, piše da ima puno virusa
Tamyyyyyy...! Odličan je, ima puno slika i dve pesmeJa prezadovoljna
![]()
Jel zna neko za MJ spot- crveno nebo, deluje sve da je krš, i ima neki vozić što ide gore-dole, kao neki vašar....na neku foru iz Diznilenda, pesma ima brži ritam?
al sam ga sastavila.....ko je razumeo, shvati će
![]()
e ove pesme se izgleda non stop menjaju ... malopre mi je bila Human Natureima vise pesama ne samo 2 ... za sada su mi se pojavile njih 5
![]()
e ove pesme se izgleda non stop menjaju ... malopre mi je bila Human Natureima vise pesama ne samo 2 ... za sada su mi se pojavile njih 5
![]()
sta to skidate? ja trenutno 30th anniversary...otkako sam provalila kako se skida sa torenta ne gasim komp.... skidam i dan i noc... mnogo opasna stvar...
jel zna neko odakle mogu da skinem victory tour? bicu mu vecno zahvalna
![]()
Ja skinula screensaver... Cuje se pesma Human Nature![]()
definitivno jedna od omiljenih pesama svih vremena...![]()
predivivna je pesmica... kako mu svaka pesma ima prelepe reci... joj
love it![]()
Ja volim Majkla Dzeksona... Od svih muskaraca koji mi nisu rod, njega najvise volim!
Pa sta ako mislite da nisam normalna.
predivivna je pesmica... kako mu svaka pesma ima prelepe reci... joj
znam... i ja... obozavam ovu verziju iz moonwalker-a... iako me ubije odmah na pocetku... naidje mi period kad gledam film po ceo dan... pre sam imala neke delove sa neta, ali sada sam kupila dvd za 600 din u city recordsu... i dozivljaj me 100x bolji...
![]()
Ja volim Majkla Dzeksona... Od svih muskaraca koji mi nisu rod, njega najvise volim!
Pa sta ako mislite da nisam normalna.