Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel zna neko za MJ spot- crveno nebo, deluje sve da je krš, i ima neki vozić što ide gore-dole, kao neki vašar....na neku foru iz Diznilenda, pesma ima brži ritam?
al sam ga sastavila.....:zcepanje::zcepanje::zcepanje: ko je razumeo, shvati će :lol:

došao mi sin kući i on mi je namestio..
oni drugi ne mogu da mi se otvore, piše da ima puno virusa :eek:

Tamyyyyyy...! Odličan je, ima puno slika i dve pesme :eek: Ja prezadovoljna :D

e super ! :D

moguce je da drugi imaju viruse ... ja sam skinuo taj jedan i drugi skinuo ali nesto nisam dobro instalirao i sada su mi slike sa tog prvog sto sam ga skinuo ali mi nisu pesme DD+MITM nego su mi pesme Dancing Mashine + ova sto ssam joj malopre objavio tekst ... sumertime love cini mi se :D

e ove pesme se izgleda non stop menjaju ... malopre mi je bila Human Nature :eek: ima vise pesama ne samo 2 ... za sada su mi se pojavile njih 5 :D

sta to skidate? ja trenutno 30th anniversary... :eek: otkako sam provalila kako se skida sa torenta ne gasim komp.... skidam i dan i noc... mnogo opasna stvar... :eek::eek::eek: jel zna neko odakle mogu da skinem victory tour? bicu mu vecno zahvalna :worth:

sta to skidate? ja trenutno 30th anniversary... :eek: otkako sam provalila kako se skida sa torenta ne gasim komp.... skidam i dan i noc... mnogo opasna stvar... :eek::eek::eek: jel zna neko odakle mogu da skinem victory tour? bicu mu vecno zahvalna :worth:

ma to ja nasao neki mocan "mj screensaver" ali inace skidam "Captain EO" (91%) ,a onda cu "The Ghosts" :)

Da mnogo dobra stvar taj Torent ... samo kod mene malo sporiji net :roll:

Victory Tour-Kansas City 1984

Tu imas znaci Kansas City + Billie Jean iz L.A.-a + 5 slika :)

Victory Tour-Kansas City 1984

Tu imas znaci Kansas City + Billie Jean iz L.A.-a + 5 slika :)

Aaaaaaaaa thank you... I love you :heart:... moram da zavrsim sa 30th anniversary... ima 4GB... skidace mi 100god, al nema veze, obozavam je ... ja sam skinula ghosts, sinoc onaj od 300MB ja mislim, tako nesto i dobar je skroz... EOa imam od ranije... Predivan mi je u onom kostimu... doduse, uvek mi je predivan, al mu belo prelepo stoji... odlepim kad gledam YRMW na 30th anniversary, u belom i ima crnu koznu jaknu... joj, boze... MERCY :zag::brus:

Ja volim Majkla Dzeksona... Od svih muskaraca koji mi nisu rod, njega najvise volim! :heart:
Pa sta ako mislite da nisam normalna.

razumem te u potpunosti... ja sam totalno zaljubljena u njega i stalno me prozivaju zbog toga, ali mene to ne dotice... on je meni najsavrseniji muskarac na svetu... onaj princ iz bajke kog cekam od malena... stvarno ga volim najnajnajvise na celom svetu :heart::heart::heart::heart::heart:

predivivna je pesmica... kako mu svaka pesma ima prelepe reci... joj

znam... i ja... obozavam ovu verziju iz moonwalker-a... iako me ubije odmah na pocetku... naidje mi period kad gledam film po ceo dan... pre sam imala neke delove sa neta :sad2:, ali sada sam kupila dvd za 600 din u city recordsu... i dozivljaj me 100x bolji... :klap::klap::klap:

A taj sity records :lol:
Moram da idem...:D

Seko,za ono gore isto ko kod mene. Defitivno od svih koji mi nisu rod Majkla najvise volim. :heart:

Back