Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto se tice MJ suvenira, materijala, rekvizita, bogatija sam za jedan mj upaljach i sholju :-D
Na upaljachu i nije neshto ali na sholji je bad era... ne treba da vam opisujem sa kolikim uzivanjem pijuckam kaficu ...
Moram i da pohvalim Italijane, dosta toga ima da se nadje o MJ-u... naisla sam na jastuke, posteljine, dukseve, majice i dr.
Sto se diskova tice, zaboravila sam da odem do SONYevog shopa a spazila sam ga odmah :-( :-( :-( ali sam na pumpama videla dosta diskova tipa mj fans colection... ima i this is it blu ray.. i this is it soundtrack.. ma svashta neshto ...
Posetila sam nekoliko prodavnica plocha i ima ga i tamo ... plocama sam se najvishe odushevila... nisam uzela nijednu jer nemam gramofon ... da sam ih pazarila, to bi znacilo da moram da pazarim i gramofon... za taj luksuz se sada nema...

gde si bila? ja idem krajem septembra u severnu italiju(verona-venecija-firenca...)
Jel ce imati tamo nesto da se kupi?

3079s.JPG

3091s.JPG

3100s.JPG

:lol:

Ova treca je dokaz koliko se covek mora zrtvovati zarad slave :per: :aha:

@MITM
Meni nije losa nijedna od njih..Samo ne mozemo uvijek ocekivati plafon..Kao savremene verzije nijesu lose..
P.S Jeste li sanjali MJ-a od kako je umro?

Dva ili tri puta... Jednom sam se poljubila sa njim i izgledalo je bas stvarno. :rumenko:
Posle sam ga sanjala kako predvodi gomilu dece i nosi neku korpicu, skakucuci... Deca su bila srecna i trcala pored njega... Bas je bila dugacka kolona dece, nisam mogla da vidim kraj. Secam se da sam stajala na nekom mostu, sve je bilo svetlo oko mene, a kada mi se ta kolona priblizila, Majkl mi je mahnuo... i ne secam se vise. :mrgreen:
Sanjala sam i da kupujem njegovu originalnu plocu... I da sam dobila neke njegove slicice... :mrgreen:
Preopterecena sam. :rotf:

@MITM
Meni nije losa nijedna od njih..Samo ne mozemo uvijek ocekivati plafon..Kao savremene verzije nijesu lose..
P.S Jeste li sanjali MJ-a od kako je umro?

Ja sam jednom ali vise se ne secam ni u kom fazonu sam ga sanjao ... :)
Pre smrti i da sam hteo da ga sanjam nisam mogao jer nisam bas bio "freak fan" kao sada jer sam za njegove pesme cuo 2 meseca pre njegove smrti tako da nisam ni imao vremena da bas sve prostudiram :)

Dva ili tri puta... Jednom sam se poljubila sa njim i izgledalo je bas stvarno. :rumenko:
Posle sam ga sanjala kako predvodi gomilu dece i nosi neku korpicu, skakucuci... Deca su bila srecna i trcala pored njega... Bas je bila dugacka kolona dece, nisam mogla da vidim kraj. Secam se da sam stajala na nekom mostu, sve je bilo svetlo oko mene, a kada mi se ta kolona priblizila, Majkl mi je mahnuo... i ne secam se vise. :mrgreen:
Sanjala sam i da kupujem njegovu originalnu plocu... I da sam dobila neke njegove slicice... :mrgreen:

Yes, u are ;)

A sto se tice ovoga gde si ga sanjala kako skakuce sa nekom korpicom i decom da ti to nisi stavrno gledala pa umislila da si sanjala :lol:
Jer ima takav snimak nesto sa Neverlanda neka scena ... bas su je postavljali ovde na temi :)

Ja jesam samo jedan put koliko se sjecam,nekoliko dana posle smrti..Bilo je veoma kratko: prisao mi je sa blagim osmijehom i zagrlio,pitao sam ga da li je sada srecan(nesto u tom fazonu,jeli sada dobro),odgovorio mi je da ponovo sa osmijehom(tako cisto i nevino) i tada sam se probudio...Tuzno :(
Kazu da sa mrtvima ne valja imati fizicki kontakt u snu,tj. ne valja ih dodirivati,ali ko bi u tom trenutku o tome razmisljao..
Snovi su vjerovatno samo nasa podsvijest,a ne neka konekcija..
Inace moja majka ga redovno sanja,kaze da je srecan,skace,igra,cak se kaze i ljubila sa njim :lol:..
Prije neku noc ga je sanjala,kao vozimo se mi u autu,a ako nas sve magla,i na nekoliko metara od nas je udaljen MJ sa nekom zenom(crne kose),bio je obucen u bijelo,djelovao je kao andjeo.Pokusao je nesto kao da nas upozori na nesto,ali kao mi naravno od srece nismo obracali paznju na to,nego smo mu na staklu od kola pisali poruke..na kraju je poslao poljubac(u cuvenom stilu) i promrljao nesto kao "i love you more"..Sjutra dan moj ujak i ujna su imali udes(srecom zivi su ostali)...Ipak su snovi snovi i ne treba im pridavati puno znacaja iako ima dosta koincidencije..

Poslednja izmena:
Dobro vece... :mrgreen::zag:

Sto se tice MJ suvenira, materijala, rekvizita, bogatija sam za jedan mj upaljach i sholju :-D
Na upaljachu i nije neshto ali na sholji je bad era... ne treba da vam opisujem sa kolikim uzivanjem pijuckam kaficu ...
Moram i da pohvalim Italijane, dosta toga ima da se nadje o MJ-u... naisla sam na jastuke, posteljine, dukseve, majice i dr.
Sto se diskova tice, zaboravila sam da odem do SONYevog shopa a spazila sam ga odmah :-( :-( :-( ali sam na pumpama videla dosta diskova tipa mj fans colection... ima i this is it blu ray.. i this is it soundtrack.. ma svashta neshto ...
Posetila sam nekoliko prodavnica plocha i ima ga i tamo ... plocama sam se najvishe odushevila... nisam uzela nijednu jer nemam gramofon ... da sam ih pazarila, to bi znacilo da moram da pazarim i gramofon... za taj luksuz se sada nema...

Jao svaka cast bas dosta stvari imas...:super:
Hocu i ja u Italiju....:besna:
Daj pruzite mi podrsku ja idem u Spaniju valjda cu da nadjem nesto...:neutral:

Back