Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto se tice MJ suvenira, materijala, rekvizita, bogatija sam za jedan mj upaljach i sholju :-D
Na upaljachu i nije neshto ali na sholji je bad era... ne treba da vam opisujem sa kolikim uzivanjem pijuckam kaficu ...
Moram i da pohvalim Italijane, dosta toga ima da se nadje o MJ-u... naisla sam na jastuke, posteljine, dukseve, majice i dr.
Sto se diskova tice, zaboravila sam da odem do SONYevog shopa a spazila sam ga odmah :-( :-( :-( ali sam na pumpama videla dosta diskova tipa mj fans colection... ima i this is it blu ray.. i this is it soundtrack.. ma svashta neshto ...
Posetila sam nekoliko prodavnica plocha i ima ga i tamo ... plocama sam se najvishe odushevila... nisam uzela nijednu jer nemam gramofon ... da sam ih pazarila, to bi znacilo da moram da pazarim i gramofon... za taj luksuz se sada nema...

Poslednja izmena:
Jacksoni mojiiiii ja samo da vam se javim da znate da mislim na vas i da vas nikako nisam zaboravila... ne stizem da se ubacim u konverzaciju, jer dodjem cisto da vas pozdravim i vidim kako ste mii...:heart:
Bas nikako nisam slobodna, ali cim budem eto me opet po ceo dan :D iovako je sa vama mnooogo lepse nego ucenje...
No videh da se pominju neke majicice ovde... ja kad na fax obucem bilo koju od majicica, gledaju me ko da sam sa marsa pala... mada posto sam uradila i svesku sa Majklom, i posto predajem seminarski "Vitiligo" mislim da su vec oguglali :D:D

:hahaha:

KAD RECE TATTOO
SVECANO SAM DOBILA DOZVOLU OD TATEEEE :heart:
E SAD, RAZMISLJAM DA LI NAPISATI MAN IN THE MIRROR, JER MI JE RECIMO OD OMILJENIH, I KO ZNA MENE, ZNA I OVU PESMU, PA MAKAR NEZNAO NI KO JE MAJKL... ALI MI "I JUST CAN'T STOP LOVIN YOU " NOSI PORUKU .... HM....:think:

e to je najveca dilema :lol:

ma sta god da uradis sve je dobro ... uradi ono sto ti vise volis ;)
jel' to trajna tetovaza ?

Sto se tice MJ suvenira, materijala, rekvizita, bogatija sam za jedan mj upaljach i sholju :-D
Na upaljachu i nije neshto ali na sholji je bad era... ne treba da vam opisujem sa kolikim uzivanjem pijuckam kaficu ...
Moram i da pohvalim Italijane, dosta toga ima da se nadje o MJ-u... naisla sam na jastuke, posteljine, dukseve, majice i dr.
Sto se diskova tice, zaboravila sam da odem do SONYevog shopa a spazila sam ga odmah :-( :-( :-( ali sam na pumpama videla dosta diskova tipa mj fans colection... ima i this is it blu ray.. i this is it soundtrack.. ma svashta neshto ...
Posetila sam nekoliko prodavnica plocha i ima ga i tamo ... plocama sam se najvishe odushevila... nisam uzela nijednu jer nemam gramofon ... da sam ih pazarila, to bi znacilo da moram da pazarim i gramofon... za taj luksuz se sada nema...

:klap:

naravno, naravno... ali tek u cetvrtak posto necu prespavati kod kuce:zper:... idem kod tetke... ako su tacne inf na face-u koncert traje 2 sata... jos ja imam kartu za prvi red... videcete me na vestima... "zenska osoba skocila na binu u toku koncerta MJ tribute benda iz Londona i pocela otimati crvenu jaknu od pevaca slicnu onoj koju je MJ nosio u spotu Beat it... da je nije obezbedjenje sklonilo ko zna sta bi sve uzela..." buahahahahaha... hocu neki suvenir!!!!!!!!!!!!!!! :super:

hehe nije losa ideja :lol:
ugrabi jos koji suvenir da das i nama :andjeo:

joj ja moram da uradim MJ tatoo... Mada moram da cekam da odselim iz kuce... kad su mi roditelji imbecili... u pocetku sam htela nesto simbolicno recimo sesir i rukavicu... nesto tako... a sada zelim njegovo lepo lice na nekom delu tela... hahahaaha najozbiljnije... ali posto sam na 3. god uciteljskog fakulteta ne znam dal je to dobra ideja... ma, istetoviracu ga negde gde moze da se prekrije garderobom... sta mislite o tome??? :confused:

pa s obzirom da si na uciteljskom faxu ne bih ti preporucio da uradis ... mozda bi mogli posle da te zezaju oko dobijanja posla ... :confused:

Vidim da je veliko interesovanje za MJ stvarcice.. dali ste mi ideju, da zapochnem biznis.
Shtampa svega shto je u vezi sa MJom... krenucu da narucujem posteljinu, sholje, piksle, chashe, shkolski pribor, posteljinu, jastuke, zavese...
Jasno vam je da cu da vas oderem, najblaze recheno... *** kad cela srbija broji 10-15 fanova ...

Вечерас спектакл у Мајклову част

Предвођен Амиром Шармеом, једним од најбољих светских имитатора Мајкла Џексона, спектакл у част покојног „краља попа“ вечерас од 20 часова на сцени београдског Дома синдиката.

Британски музичко-плесни спектакл "Man In The Mirror", направљен у спомен Мајклу Џексону, гостоваће данас у београдском Дому синдиката, а једну песму ће отпевати српска група "Бјути квинс", саопштили су локални промотери.

"Man In The Mirror" је надимак Амира Шарме из Лондона, који у овом спектаклу "глуми" Мајкла Џексона, опонашајући његов вокални стил, плес и сценске покрете.

Амир игра и пева од своје треће године, веома је искусан у сценском наступу, а наступао је и у лондонском Вест енду. Наравно, цео живот је обожавалац Мајкла Џексона и зна све о његовом животу и раду.

Како се у саопштењу наводи, на бини ће бити више од 50 учесника, дечји хор ће певати Џексонов хит "Heal The World", добошари ће наступити уз "They Don't Care About Us", а специјални гости биће "Бјути квинс", као и "гитариста којег ће сви препознати".

Амир Шарма ће носити иста одела као преминули "Краљ попа", и отпеваће највеће Џексонове хитове.

Гостовање овог спектакла, веома популарног међу Џексоновим обожаваоцима у Великој Британији, било је заказано за 21. април, али су га одложили проблеми у ваздушном саобраћају над Европом који су настали услед ерупције вулкана на Исланду.

У ранијим најавама је истицано да ће "звук бити рађен најновијим технологијама", а да ће за микс пултом моћи да се виде "само компјутери који ће управљати целим догађајем".

Почетак спектакла у Дому синдиката најављен је за 20 сати.

Песме које изводе на својим концертима

"Smooth Criminal",
"Beat It",
"Rock With You",
"Man In The Mirror",
"Dirty Diana",
"Blame It on the Boogie",
"Can You Feel It",
"Black Or White",
"You Are Not Alone",
"Thriller",
"Billie Jean",
"Off the Wall",
"They Don't Care About Us",
"Bad",
"The Way You Make Me Feel",
"Heal The World",
"I Want You Back",
"Don't Stop Till You Get Enough",
"I Can't Help It".

izvor: rts.rs

Vidim da je veliko interesovanje za MJ stvarcice.. dali ste mi ideju, da zapochnem biznis.
Shtampa svega shto je u vezi sa MJom... krenucu da narucujem posteljinu, sholje, piksle, chashe, shkolski pribor, posteljinu, jastuke, zavese...
Jasno vam je da cu da vas oderem, najblaze recheno... *** kad cela srbija broji 10-15 fanova ...

:hahaha:

razumem te u potpunosti
kriza nad i dalje drma, mora se nekako preziveti :lol:

samo nemoj na kraju da stvoris monopol na teritoriji Srbije
:mrgreen:

Upravo sam naisla na sledeci podatak:

- The THIS IS IT movie alone accounted for over $250 million worldwide, while Sony Pictures Entertainment raked in nearly $3.4 billion overall by early December.

... i to samo film, ne ukljucujuci DVD prodaju...

- Jackson sold 23 million albums in 2009

Mislim da svi vec znate da je Sony Music potpisao ugovor vredan 250 miliona dolara. Taj ugovor podrazumeva 10 albuma do 2017 godine, prva nova muzika se ocekuje u novembru.

Upravo sam naisla na sledeci podatak:

- The THIS IS IT movie alone accounted for over $250 million worldwide, while Sony Pictures Entertainment raked in nearly $3.4 billion overall by early December.

... i to samo film, ne ukljucujuci DVD prodaju...

- Jackson sold 23 million albums in 2009

Mislim da svi vec znate da je Sony Music potpisao ugovor vredan 250 miliona dolara. Taj ugovor podrazumeva 10 albuma do 2017 godine, prva nova muzika se ocekuje u novembru.

Prodaja od 23 miliona je vise nego odlicna ... mada da budemo iskreni ne bi ta cifra dostigla ni milion da se nije desilo to sto se desilo :roll:

Sony je zaradio $3.4 billion samo na Majklovom materijalu ili ukupni prihod kompanije ? :)

u ***... ja nemam nikog da mi poklanja MJ stvari... a i zbog obaveza na faxu nemam vremena da putujem... ne pamtim kad sam poslednji put isla na letovanje... mada mislim da do 25., vecina nikad nije ni cula za njega... joj gde mi zivimo... estetsko crnilo....

Do tada, kao da nisam cula za njega... Mislim, pre sam cula TDCAU, DD, Thriller... Ali nisam potpuno obratila paznju na njega... : (

Ja imam gramofon, ali ne i plocu... :)
Moram hitno u inostranstvo :eek: :mrgreen:
Zasto kod nas nema skoro nicega? Da li nema? Mozda ipak ima, ali nismo dovoljno trazili???
Da, nadaj se Annie... Ko nas sisa ovde... :sad2:

E, a da zapocnemo mi neki biznis, npr. da objavimo seriju casopisa o MJ-u?? Al' ozbiljno, to bi bilo jako dobro. Ljudi bi konacno mogli da citaju istinu o njemu... Mada i mi ne znamo sta je (cela) istina... :mrgreen:

3079s.JPG

3091s.JPG

3100s.JPG

:lol:

Back