Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
auuu blago se tebi ... ma nemoguce da ti je skinulo 7GB za 5 sati :eek: ???

meni je brzina na torentu 5-10kB/s dok je u isto vreme na obisno skidanje 40-60 kB/s :roll:

a imam jos citavu listu ispisanu sta da skinem od Majkla ... :roll: znaci godinu dana da skidam :eek:

sta bre 7GB :eek: meni je to 896MB ;)
i skidalo mi se prosecno 54kB/s a brzina mi je 2 Mbit/s
33wa1kw.jpg

sta bre 7GB :eek: meni je to 896MB ;)
i skidalo mi se prosecno 54kB/s a brzina mi je 2 Mbit/s
33wa1kw.jpg

aaa pa ti uzela neki koji manje zauzima ali je verovatno malo losiji kvalitet ... meni Thriller nekada davno rekaoo da je on skinuo i da je bilo 7 GB i onda ja kada sam skidao uzeo taj od 7GB .... :)

a jesi li ti sigurna da ti je to celi Dangerous Film ? nesto mi nemoguce da se sa 7GB smanji na nesto manje od 1GB :think:

Suze su mi krenule dok sam slusao Rusku..Ovo mi je drugi put,prvi put sam gledao uzivo proslo ljeto na RTS...Nadam se da ce uspjeti da nam prezentuje materijal koji je radila sa njim(slike,snimke snimanja) ako joj dozvole,jer je pricala o nekom dokumentarcu koji ce da radi :(
Znam. Meni isto. :sad2:
Ja sam letos dotrčala sa plaže da gledam to.
Predivno je pričala o njemu, i onda u Gloriji.
Inače na netu nema mnogo o njima dvoma, samo sam našla još jedan članak.
Najlepše što je rekla je bilo da joj je posle susreta sa njim
ceo svet izgledao drugačije i da svi ljudi u poređenju sa njim bili tako obični... :heart:

kvalitet je normalan
traje 1h 52min 22sec
119vz1t.jpg

ajde mi molim te posalji link za taj dangerous sf... Ja sam jednom pokusavala da ga skinem ali se to oduzilo pa sam odustala... ne mogu da cekam dok se skine, lakse mi je da kupim... a kod nas je izbor u p.m. :( ... jel se pojavilo nesto novo? zacudilo me sto i na nasem izdanju TII, dodatni materijal traje sat i po... hvala im... :worth:

Back