[]Infernus[]
Obećava
- Poruka
- 79
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ni ne gledajte... To je jedan od "onih"[/QUOTE]
Ko sektasi smo
Salim se...
Cim je MITM ovo postavio sve mi je bilo jasno...![]()
Majkl se mnooogo dobro snalazio u roku. Gledajuci ga onako njanjavog kako prica ne bi covek nikad rekao da to moze biti dobar roker, a mogao je biti i verujem da bi, da je taj pravac odabrao, bio prvi roker u svetu.
Ovako je to postigao u pop, soul, i svakoj drugom muzici.
Meni se svidja Majkl kad je u rock izdanju , dobada mi se kako nosi taj imidz, kako peva rock - ja takodje mislim da je to odlicno!
A Rokeri to nikad nisu smeli da priznaju.
Nisam nikad ni cula da je neko od njih ikad prokomentarisao Majklovo izvodjenje rock numera. Sigurno su se pravili slepi na to. Il misle da je to njanjav rock! Ne znam.

Veoma dobar post svaka cast...
I ja isto kazem...Veoma dobar post svaka cast...
Sta reci Dirty Diana,Give in to me i jos koliko oces...![]()

Bio sam pod utiskom honey, znaš kako je kad te uhvati posle 20 odgledanih spotova pa se naložiš...
Mada stojim pri tome. Nisam čuo da je neko tako nešto izjavio, nego sam odgledao celu onu listu sa (rock) albumima i posle toga pustio Dirty Diana spot.
Meni je Majkl mnogo bolji od na primer Džegera i mnogih drugih rokera.
Realno, Axl manje-više očajno peva, ali to ne znači i im pesme nisu odlične.
I ne nervira me njegov glas, kao recimo glas/akcenat one ultra red-neck seljačine Džejmsa Hetfilda.
Axl još kao nešto pokušava da igra, tu je i Slash koji je rasturio kako je odsvirao solo, pa me navelo da pomislim koliko bi pesma bila moćnija da je Majkl otpevao...
evo nesto zanimljivo za CrissANGEL-ovu devojku![]()
(iz interesa naravno
)
Znas imala sam ideju kad sam se smuvala sa njim da ga ubedim da napravim protekciju za sve Majklovce sa ovog foruma da budu iza te cuvene zavese (koja se izmedju ostalog pominje u klipu koji si postavio) sa mnom i sa Krisom u O2 areni 

...ja volim takve tipove...samo ih nema puno a da su ovako dobri...

!!!!!!! Party can begin 

... Trebace mi malo vremena da skontam kako ovo cudo funkcionise...Pa ja sam mislila da me nikad necete provaliti zasto sam promenila korisnicko ime [SUB](nekad sam bila Bondova za one koji se ne secaju)[/SUB]
Ovaaaj sta ti mislis zasto sam ja Krisova devojka hhaa(iz interesa naravno
![]()
)
Znas imala sam ideju kad sam se smuvala sa njim da ga ubedim da napravim protekciju za sve Majklovce sa ovog foruma da budu iza te cuvene zavese (koja se izmedju ostalog pominje u klipu koji si postavio) sa mnom i sa Krisom u O2 areni
E ima jos jedna tajna koji cu da vam odam

što je dobar ovaj Kris...![]()
Nisam ocekivala da ce tebi da se svidi, pa hvala
ima on nesto posebno, lepsi je na klipovima nego na slici
pa sta se ti zahvaljujes 
ih, nisi očekivala...ja volim takve tipove...samo ih nema puno a da su ovako dobri...
![]()