Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Uzgred, uskoro ce nam se na temu pridruziti novi fan samo jos uvek joj proveravaju one prve tri poruke ali znam da nas prati 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo ako ce da sastavljate Majkla onda od mene uzmite sigurno ramena posto imam ista kao on tokom 80tih ili kao u spotu dirty Diana
Uzgred, uskoro ce nam se na temu pridruziti novi fan samo jos uvek joj proveravaju one prve tri poruke ali znam da nas prati![]()

da znaš da može...![]()
Ko nas bre prati...
Crissova kakva je ovo fotka a...![]()

Uzgred, uskoro ce nam se na temu pridruziti novi fan samo jos uvek joj proveravaju one prve tri poruke ali znam da nas prati![]()

Meni nece jos uvek korisnicko ime da promene.
Od mene mozete uzeti crnu kosu i tih glas.![]()

hocu jednu sliku gde se vidis tuto kompleto ...
pa da ja kao strucno ziri konstatujem da li licis na Majkla ili ne !![]()
, sramota me je sad cu da izbrisem jer ste ionako videli. ajde neka i ostali postave neki deo ako hoce naravnoveceras opasno lupam gluposti ... ne znam sta mi je![]()

E idi spavaj...

I naravno pohvala za ramena, cesto je to od strane muskaraca zapostavljeni deo tela, a iz njih se moze mnogo toga procitati.Znaci odavno nisam postovao ovde, sto ne znaci naravno da ne pratim sta se pise...Ali citajuci postove u zadnje vreme moram da se zapitam: koliko godina vi ljudi imate? Mislim nema sanse da ste stariji od 12god, a???
Mada kad pogledam ova "criss-angelOVA DEVOJKA" ramena, ne bi se reklo da ima 12god, bar po izgleduI naravno pohvala za ramena, cesto je to od strane muskaraca zapostavljeni deo tela, a iz njih se moze mnogo toga procitati.
E, a zar nije zanimljivo da MJ-a hvalite kao "maco-mena" a sastavljate ga od zenskih ramena, neznog zenskog glasa itd...![]()

Shvaticu ovo kao kompliment -hvala
Pa moramo posto smo mi zenske vecina na forumu a i malo da ublazimo tugu za njim i neutralisemo sve ove negativnosti koji su sada aktuelne sto zbog sudjenja sto zbog spekulacija da je ziv . Barem ja sam zato prihvatila izazov , izvinjavam se ostalim fanovima ako moj postupak smatraju kao licnu samopromociju ili sl.
Shvaticu ovo kao kompliment -hvala
Pa moramo posto smo mi zenske vecina na forumu a i malo da ublazimo tugu za njim i neutralisemo sve ove negativnosti koji su sada aktuelne sto zbog sudjenja sto zbog spekulacija da je ziv . Barem ja sam zato prihvatila izazov , izvinjavam se ostalim fanovima ako moj postupak smatraju kao licnu samopromociju ili sl.

Primetio sam da mi je ovo tačno 2000. post na temi, tako da ću da se zaustavim na tom broju...
Vidimo se na novoj temi... Keep Michaeling...
Ko je poslao?
Salim se... Al ok aj na novoj temi pa da stignes i na 3000...

Jednom MJ fanu-Ana Mike-Paul je danas rodjendan pa ako hocete da joj cestitate...![]()