NinLoveMJackson
Zainteresovan član
- Poruka
- 197
Glupo je porediti, ali da li bi tako komentarisale ta tvoja drugarica i Tamicina da im neko iz porodice umre? Tuga je kad volis nekog i taj neko umre. Makar i neki pevac kojeg obozavas. Ne moze tako da misle ljudi, to je povrsno... Ne bi imali istoriju ako bi mislili samo na zive... Svi bi bili zaboravljeni, a groblja obrasla korovom ...
Ne shvataju ljudi sta nam je on znacio, svi su povrsni i ne vide dalje od jedne pesme... ili ne vide ni toliko...
Kada nekom kazem da sam ponosna na ono sto jesam i da je ON za to zalsuzan velikim delom gledaju me kao da nisam normalna...a koga oni toliko vole.. jesu li uopste ikada doziveli takvo osecanje... da li im se steglo srce nekada... da li su u stanju da zaplacu kada vide tu osobu... da li misle ne nekoga danonocno... Majkl je postao deo mene.. deo moje svakodnevnice... toliko mi je blizak i milion puta sam rekla da slobodno mogu reci da ga najiskrenije VOLIM!
Kada ljudi koji nas osudjuju dozive ovako nesto mozda ce im se promeniti misljenje...
Poslednja izmena:

Nikad je nisam čula !
) ... dodji nekada po danu 

tako da sam ceo dan sedela po strani i nije mi bilo bas do neke price i onda sam se setila da sam trebala nesto da pomenem nekim ljudima i dolazim da im kazem a oni kao u fazonu 
....Čovek mora voleti i pisce, pevače, slikare....kukuuuu kad bi svi bili tako usmereni kao ona
.