Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Glupo je porediti, ali da li bi tako komentarisale ta tvoja drugarica i Tamicina da im neko iz porodice umre? Tuga je kad volis nekog i taj neko umre. Makar i neki pevac kojeg obozavas. Ne moze tako da misle ljudi, to je povrsno... Ne bi imali istoriju ako bi mislili samo na zive... Svi bi bili zaboravljeni, a groblja obrasla korovom ...

Ne shvataju ljudi sta nam je on znacio, svi su povrsni i ne vide dalje od jedne pesme... ili ne vide ni toliko...
Kada nekom kazem da sam ponosna na ono sto jesam i da je ON za to zalsuzan velikim delom gledaju me kao da nisam normalna...a koga oni toliko vole.. jesu li uopste ikada doziveli takvo osecanje... da li im se steglo srce nekada... da li su u stanju da zaplacu kada vide tu osobu... da li misle ne nekoga danonocno... Majkl je postao deo mene.. deo moje svakodnevnice... toliko mi je blizak i milion puta sam rekla da slobodno mogu reci da ga najiskrenije VOLIM!
Kada ljudi koji nas osudjuju dozive ovako nesto mozda ce im se promeniti misljenje...

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: DD
kako je bivao stariji, sve bolje i bolje ...
tacno se vidi kako mu je tehnika za vreme historija bila najperfektnija, iako je energijom dosta klonuo.
licno mi se najvise svidja bad, kad je plesao spontano, dangerousu zameram na preteznim koreografijama.
mislim, ja sama nemam veze s plesom, al bar toliko kontam da je prognoziranost pokreta, u vidu koreografije, smor ...
ovo pricam u vezi sa turnejama, da se zna, i po osnovu licnog misljenja.

Ja podjednako volim Bad i Dangerous i ne zameram skoro ništa tim turnejama, tj. njemu...

Jedino što Bad ima možda previše "Džekson Fajvovskih" koreografija, pokreta, a Dangerous što nije sve uživo naravno, ali je njegovo prisustvo na sceni neverovatno, svetski, savršeno, ma kao i Bad uostalom, samo na siroviji način...

HIStory već nije to to... Previše playbacka, izmučen itd.

Danas sam u skoli pevao

"Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa
Ma Ma Se, Ma Ma Sa,
Ma Ma Coo Sa"

i pridje mi drug i pita me jel to pevam Rijanu :eek:

Rekoh, dragi moj ovo ti je Majkl Dzekson ,a kada je on pevao ovo Rijana je ganjala tutu po obdanistu :cool:

Rijana nije bila ni rodjena... Inace, nije to ni Majklovo...Soul Makossa iz 1972 je original, ali je Majkl taj deo koristio u WBSS.... Ispravite me ako gresim...

Ja podjednako volim Bad i Dangerous i ne zameram skoro ništa tim turnejama, tj. njemu...

Jedino što Bad ima možda previše "Džekson Fajvovskih" koreografija, pokreta, a Dangerous što nije sve uživo naravno, ali je njegovo prisustvo na sceni neverovatno, svetski, savršeno, ma kao i Bad uostalom, samo na siroviji način...

HIStory već nije to to... Previše playbacka, izmučen itd.

pricamo o plesu ...

Danas sam bila prijatno iznenadjena... Perem sudove posle rucka i odjednom cujem glasnu muziku iz sobe moga brata. A on odvalio do daske You Are Not Alone!!! :eek: Slabo zna reci, pa kad pevusi lupa gluposti ali covece!!! Ja sam i sad, 3 sat posle u soku... Ljubi ga seka!:heart:

Evo me napokon da dodjem kako ste? Danas sam zakasnila u skolu morala sam da odslusam jos nekoliko pesama pa da tek onda da podjem i dolazim kad ono moja drugarica crta Majkla i lepo je nacrtala ali je stavila datum pa mi je nekako izgledalo ko da stvarno vise nije tu ko da je onaj osmeh koji sam gledala pre 15 min odlutao negde,jednostavno sam ga samo gledala i smesila sam se dok nisam dosla u skolu i setila se 25.juna :sad2: tako da sam ceo dan sedela po strani i nije mi bilo bas do neke price i onda sam se setila da sam trebala nesto da pomenem nekim ljudima i dolazim da im kazem a oni kao u fazonu :roll: sta sad opet imas da kazes? nemogu da verujem kako su svi zli kad im treba nesto onda sam tu, a ovako u fazonu ko me shisa...zato sam stalno uporedjivala svoj zivot sa Majklovim..zelim vam lep dan potrudicu se da cesce dolazim..:bye:

DOBAR DAN :D:heart: Opet me zezao glupi net tj istrosila sam svih 5 gb :mrgreen:

Nemoj, zlato, da se uzbudjuješ... Evo na nevidjeno ti kažem da je ta tvoja drugarica štreberka, i to od onih najgorih, a čini mi se i iskompleksirana...Garant joj nešto fali...:think: ....Čovek mora voleti i pisce, pevače, slikare....kukuuuu kad bi svi bili tako usmereni kao ona :lol:.
Obožavam Dostojevskog i mislim da ima i te kakve sa veze sa Majklom...I jedan i drugi teško da će ikad naći zamenika :cool:

Ja sam samo rekla drugarica jer ne znam kako drugacije da nazovem osobu koja ide zajedno samnom u odeljenje...
Ali ne druzimo se...
U stvari ona je vise neka fenserka,sa kilo pudera na faci,maskare,krejona bla bla... U z airmax i ostalo...:bljak:
Kako god,jeste iskopleksirana pomalo ali me tako iznervirala da ja ne znam sta bi joj tad sve rekla da sam samo malo impulsivnija...
A glupa je za medalju al ajde..:roll:

evo jos jedna Majklova i Santanina
guitar.gif

Jel ovov sa Santaninog albuma ili neka jos uvek neobjavljena ?

Back