DD
Elita
- Poruka
- 19.267
3:22 Aaaaaaa
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3:22 Aaaaaaawe're in this together![]()
![]()

Jao seko...
Bas kao sto MJfan lepo kaze u ovome smo zajedno...
Nemate pojma kako mi je lakse kada sa vama podelim i srecu i tugu i sve... Volim sto vas imam... Iako se ne znamo mnogo mi znacite...
Uh offtopic sorry....![]()
Majkl je Dzekson, Dzekson je Majkl, svejedno je (:
Ljudi, ja vas sve volim

Seka moja !
Divni ste!!!!Sta bih ja bez vas u ovoj mojoj okolini...
Mami sam danas pokusala da pricam o Dave Dave-u... Gledala me je bledo i na kraju moje price rekla : "Ti si dete preopterecena! Do kad si na faxu?" Ja joj kazem do 5, necu dugo, a ona meni : "Ni ja necu dugo biti na poslu, samo do 10..." Kazem joj ja : "Pa sta se na mene brecas, nisam ja kriva sto moras na posao do 10!!! " A ona ce meni : "Ne brecam se zato sto moram na posao, vec zato sto se opterecujes takvim stvarima, dosadna si!"![]()
Covece!!!
E, a sto se tice tih prijemnih i ostalog... Ja sam par dana nakon 25 imala prijemni za fakultet... Imali smo nadimke na testovima, a na papiricima napisemo ime, prezime i nadimak... Meni je nadimak bio BAD Michael Jackson.... I upadoh na budzet...![]()

znam kako ti je ali moras biti svesna da smo ipak malo smorni drugima sa tom pricom ... svi ne samo ti ... cak i ja
msm zamisli kad tebi neko pocne da prica recimo o Lepoj Breni i grandu ... ma zabole te za njih! e tako je i njima kad mi pricamo o Majklu![]()
znam iz licnog iskustva![]()
Ja nju sve saslusam i postujem njeno misljenje ... I nije u redu da tako odreaguje, jer ga i ona postuje, i ne voli kao ja, ali voli!!!znam kako ti je ali moras biti svesna da smo ipak malo smorni drugima sa tom pricom ... svi ne samo ti ... cak i ja
msm zamisli kad tebi neko pocne da prica recimo o Lepoj Breni i grandu ... ma zabole te za njih! e tako je i njima kad mi pricamo o Majklu![]()
znam iz licnog iskustva![]()

Gledam ovo po ko zna koji put i ponovo se divim... Kao prvi put...3:22 Aaaaaaa

Meni je drugarica rekla: "Umro je i Dostojevski pa sta"![]()

Meni je drugarica rekla: "Umro je i Dostojevski pa sta"![]()
Ma ja njoj nikad Majkla ne spominjem, zato sto tako reaguje... Al danas mi tako doslo...Ja nju sve saslusam i postujem njeno misljenje ... I nije u redu da tako odreaguje, jer ga i ona postuje, i ne voli kao ja, ali voli!!!
Al Dostojevski ne ispunjava nase zivote...

Pa da, ali njoj je Dostojevski idol (i to samo zbog Zlocina i kazne, nista drugo ne zna), pa joj nikako nije jasno kako neko moze da se uzbudjuje zbog "obicnog pevaca".![]()
Pa da, ali njoj je Dostojevski idol (i to samo zbog Zlocina i kazne, nista drugo ne zna), pa joj nikako nije jasno kako neko moze da se uzbudjuje zbog "obicnog pevaca".![]()

Kaze meni jedna drugarica iz odeljenja... ''Kako ti preterujes,pa sta ako je .... morao je nekad a i sem toga sigurna sam da ces sad prestati da ga volis nacices nekog zivog''
Kako me iznervirala...
Ovo gore tri tacke sto sam stavila su iz razloga sto ono jos nemogu da izgovorim ni napisem....
Kaze meni jedna drugarica iz odeljenja... ''Kako ti preterujes,pa sta ako je .... morao je nekad a i sem toga sigurna sam da ces sad prestati da ga volis nacices nekog zivog''
Kako me iznervirala...
Ovo gore tri tacke sto sam stavila su iz razloga sto ono jos nemogu da izgovorim ni napisem....

Kako me iznervirala...

Isto. I nisam odgledala čak ni jedan klip na YT-u posle.Uh da ta komemoracija...
Ne znam dal mi je bilo gore da slusam sve te lude sto su se peli tamo i pricali o Majklu ili kad sam cula Paris...
A gledala sam preko CNN.

Protiv uroka, babe kažu.sta mu je znacio taj konac oko rucnog zgloba na konferenciji za stampu u Londonu ? jel' neko mozda vec postavio ovo pitanje ?![]()
Od PHM nema boljeg dokumentarca!Obozavam onaj deo iz Private Home Movies kad otvara poklone sa Elizabeth.Dusaaa
Ne znam ni koliko puta sam ih gledala.
Sto nekad ne puste to na TV-u debili.
![]()

Uupss! Pograšan sam klip stavila.Jao I LOVE TO TOUR
Kako se uvek slatko nasmejem kad gledam to,obozavm taj snimak...
A on se onako smeje... Duša...![]()

Uupss! Pograšan sam klip stavila.
Prepravljeno.
Btw, znate da je otkazan onaj tribute večeras?
Zbog pepela sa Islanda koji je zaprašio celu Evropu.
Pomeren je za 27. ili 28.

Uupss! Pograšan sam klip stavila.
Prepravljeno.
Btw, znate da je otkazan onaj tribute večeras?
Zbog pepela sa Islanda koji je zaprašio celu Evropu.
Pomeren je za 27. ili 28.
Ma nema veze ja imam to na laptopu pa nisam ni primetila da si pogresila...
Ozbiljno otkazano...
Taj vulkan nas je sve zeznuo... Ja nisam primetila da nesto u vazduhu nije u redu..
Ali kad oni vec kazu da jeste...![]()
tek onda bi mogla primetiti