Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta vam se najvise svidja kod njega u muzickom smislu? Moze to biti sve ukupno, ali mora biti nesto sto biste bar malo izdvojili. Evo na primer, ja sam navela glas, ne znam sta je to u njegovom glasu sto cini da se osecam kako se osecam, baby jane rece kao droga, mozda je i u pravu. :confused:

Glaaas! Stil pevanja! Jedinstven... Gradio ga je od malena...
Dakle sve ono što je karakteristično za njega - "vocal hiccup", "cha'mone", "hee-hee"... I naravno glas sam po sebi...
Ma rekao sam sto puta - MJ briljira u svakom domenu vezanom za muziku. :heart:

Glaaas! Stil pevanja! Jedinstven... Gradio ga je od malena...
Dakle sve ono što je karakteristično za njega - "vocal hiccup", "cha'mone", "hee-hee"... I naravno glas sam po sebi...
Ma rekao sam sto puta - MJ briljira u svakom domenu vezanom za muziku. :heart:

Svoj stil je gradio od malena. Čovek je bio svestan sebe i radio na svojoj ličnosti. Šta je hteo i kako je hteo. Mogu samo da mu se divim :kpozdrav:

Ko zna i u vama mladima možda čuči neki novi Ajnštajn, novi Džekson, neki novi Tesla...al, ybg, svi nose pantalone na pola guuze, svi nose air max tike, svi ovo, svi ono..pa što da ne, 'oću i ja...i tako se utapate u te sve i gubite svoje ja..:) svoju ličnost, svoj stil :cool:
A, Majkl je na svom primeru svima pokazao da se sve može kad se hoće....i to sve uz pesmu i igru, uz ljubaznost, kulturu, ljudskost...Mnogo to košta, al se isplati :)

Svoj stil je gradio od malena. Čovek je bio svestan sebe i radio na svojoj ličnosti. Šta je hteo i kako je hteo. Mogu samo da mu se divim :kpozdrav:

Ko zna i u vama mladima možda čuči neki novi Ajnštajn, novi Džekson, neki novi Tesla...al, ybg, svi nose pantalone na pola guuze, svi nose air max tike, svi ovo, svi ono..pa što da ne, 'oću i ja...i tako se utapate u te sve i gubite svoje ja..:) svoju ličnost, svoj stil :cool:
A, Majkl je na svom primeru svima pokazao da se sve može kad se hoće....i to sve uz pesmu i igru, uz ljubaznost, kulturu, ljudskost...Mnogo to košta, al se isplati :)

Ma, ja idem u raznim i cudnim kombinacijama odece, stalno isprobavam nesto novo, :mrgreen: svakako se ne utapam u sredinu. A smatram da je to bezveze, kao sto rece gubimo svoje ja...
Kod Majkla je karakteristicno sto unosi emocije u svoj rad, a to mnogo doprinosi... Sve pesme su mu zive, imaju dusu. Mnogo sam naucila od njega... :sad2: :heart:

Ne znam jel vec bilo na temi, ako jeste recite mi. Jel moze Top10 Michael Jackson, zanima me koji su vasi favoriti....ok, znam da izbor nije lak, sad bas slusam, i svaka pesma ima nesto svoje.. Koje su vase omiljene?

@ Alysse
Sta vam se najvise svidja kod njega u muzickom smislu? Moze to biti sve ukupno, ali mora biti nesto sto biste bar malo izdvojili. Evo na primer, ja sam navela glas, ne znam sta je to u njegovom glasu sto cini da se osecam kako se osecam, baby jane rece kao droga, mozda je i u pravu.

Jaka emocija u njegovom glasu, izrazi njegovog lica koji ih jasno pokazuju, nesvakidasnji glas,
Pesme koje je on licno radio imaju naj divnije tekstove ikada...a emocije toliko bujaju da ti se srce stegne
Svaka pesma je posebna na svoj nacin, i energija je toliko jaka kako u pesmama kao sto je DD, tako i u na primer Man in the mirror, svaka bukvalno svaka je odlicna...
Ima nesto u njegovim pesmama da svako ko pocne da slusa neku pesmu (a bar malo je zainteresovan da je cuje) odslusa je do kraja, i sigurno je nekada odslusa ponovo...

Ne znam jel vec bilo na temi, ako jeste recite mi. Jel moze Top10 Michael Jackson, zanima me koji su vasi favoriti....ok, znam da izbor nije lak, sad bas slusam, i svaka pesma ima nesto svoje.. Koje su vase omiljene?
Mislim da nije bilo jer je to mission impossible! :heart:
Mogu samo dvajes'. Ali i to je nepravda. :)
(Samo sam nabacala, rangiranje je preteško)

Billie Jean, Beat It, Dirty Diana, Smooth Criminal, Man In The Mirror, Wanna Be Startin’ Somethin’, Heal The World, Black Or White, Who Is It, Give In To Me, Earth Song, Will You Be There, Blood On The Dance Floor, In The Closet, They Don’t Care About Us, You Rock My World, Don't Stop 'Til You Get Enough, , Liberian Girl, Fall Again, One More Chance……………………….

Sta vam se najvise svidja kod njega u muzickom smislu? Moze to biti sve ukupno, ali mora biti nesto sto biste bar malo izdvojili. Evo na primer, ja sam navela glas, ne znam sta je to u njegovom glasu sto cini da se osecam kako se osecam, baby jane rece kao droga, mozda je i u pravu. :confused:
Glas, verovatno kao i svima. I nemam mnogo šta da dodam, sve su rekli onako kako i ja mislim.
Sviđa mi se to što može da se igra sa glasom tj. da zvuči na 50 različitih načina da se maltene zapitaš, je l’ ovo on? :eek:
Ali najjača strana, upravo emocije koje prenosi i kroz glas i kroz grimase koje pravi, što reče MJ90.
Možeš da ga gledaš bez tona, i da ti bude jasno o čemu peva, i da ga samo slušaš i da te prođe jeza.
Mislim i na pesme koje nemaju neki preterano emotivan text, ali on glasom učini da ti se stegne grlo.
To je i najbitnije, udahnuti dušu pesmi, može neko da peva ko bog ali ako mu publika ne veruje, džaba sve. :)

Slazem se sa Violett...
dakle, bez rangiranja :)
Human nature, Whatever happens, Stranger in moscow,Dirty diana, Give in to me, Smooth criminal, Fall again, Heal the world, Man in the mirror, We are the world(demo), Ben, They don't care about us, Beat it, Billie Jean, Wanna be startin’ somethin, who is it,will you be there,earth song, Blood on the dance floor, Don't walk away, Don't stop til you get enough.... I ovo mi je premaloo.... nije fer prema drugim pesmama.... :(

pesma je iz 2008 cini mi se ...
Dave Mason feat. Michael Jackson - Save me - 1980.
26490_1428760876603_1160268514_2335026_4379490_n.jpg
da nije ovo nova kolekcija od Ruske koju je radila medju kojima su bile i cipele za Majkla ? ili sam pogresio ?
Ruška je valjda radila 2 para nekih cipela, ali ne zna se kojih.
I ove su spremane za TII, ali za off the scene. :p
sm_pg08rainbow.jpg

Kako se reklamira c c c :lol:
zaustavite na 1:17 ... nesto se ove Gold Panths puno sijaju ... jel' ovo neka nova verzija ovih pantalona samo za TII ... cini mi se da one iz HIStory-ja nisu ovoliko sijale :think:
Šta fali? :)
Meni je prelep video. Ovo je i reklama i tribute, baš je dobro.
To im je svima zlatna stavka u CV-u - I danced with the King of Pop!
Najveći plesač te lično odabere među 5 miliona prijavljenih, ja bih se hvalila ko blesava. :mrgreen:

POZDRAV LJUDIIII JA SAMO DA VAM SE JAVIM :heart:

Danas sam uhvatila da brljam po youtube-u... dosla do ovih snimaka... gledala sam ih sve...
... da svih 15...

https://www.youtube.com/user/JonellStarTV

Nemam izgradjeno misljenje o svemu ovome, ali me zanimalo sta vi mislite.. naravno, cenim da ce vas mrzeti da gledate teoriju nekog tamo :lol::lol: al ja sam pocela sa 1. snimkom, i zavrsila na 15-om... kao ludak xD
Dakle, pre svega mi nije jasno koliko je ovaj covek vremena proveo da bi poizvlacio sve ovo...
Inace, sutra-prekosutra odo' da napravim za sebe solju(za kafu) sa majklovom slikom ^^ : :cool: bice najdivnija !!!

ove sedmice imam uciti puno tako da nista od gledanja svega ovoga :)

slikaj nam soljicu i pokazi nam je na forumu...da vidimo kako izgleda :)

-Billie Jean
-Smooth Criminal
-Dirty Diana
-Give In To Me
-Man In The Mirror
-Off The Wall
-Whatever Happens
-Dangerous
-Blood on the Dancefloor
-Beat It

ali nije bitno kojim su redom a i ovo sam samo tako reci nabacao...veruje mi da mi je teze izabrati top10 nego recimo top1 pesmu :lol:

Dave Mason feat. Michael Jackson - Save me - 1980.

Ruška je valjda radila 2 para nekih cipela, ali ne zna se kojih.
I ove su spremane za TII, ali za off the scene. :p
sm_pg08rainbow.jpg

Šta fali? :)
Meni je prelep video. Ovo je i reklama i tribute, baš je dobro.
To im je svima zlatna stavka u CV-u - I danced with the King of Pop!
Najveći plesač te lično odabere među 5 miliona prijavljenih, ja bih se hvalila ko blesava. :mrgreen:

pa ovo zenske bre cipele :think: :dontunderstand:

mrzim EPP :lol:

@Celeste
Aahh to pitanje... Kao da me neko pita - Da ti uzmem desni ili levi bubreg? :rida:
Ali evo recimo po dve sa svakog albuma od Off The Wall do HIStory:

Don't Stop 'Til You Get Enough, Rock With You
Billie Jean, Beat It
Dirty Diana, Smooth Criminal
Black Or White, Who Is It
Earth Song, They Don't Care About Us

Mnogo lakše mi je da kažem spisak za moj idealni MJ koncert... :D

Znate ono kad sam postovao da su ljudi zaduženi za neobjavljeni materijal rekli da
postoji neobjavljena pesma u kojoj Majk svira klavir i da mu je to najbolje delo.
Mislim da je to Scared Of The Moon. :heart:
Why oh why ova pesma nije ni na jednom albumu?
Mislim da mi je to omiljena neobjavljena pesma. :)

@Celeste
Aahh to pitanje... Kao da me neko pita - Da ti uzmem desni ili levi bubreg? :rida:

Billie Jean, Beat It

eeeej moze bit' bidne velikih problema sto si zaboravio Invincible :rtfm:

@Celeste

Billie Jean, Beat It

uuuu...to mi nije ni palo na pamet! moze.

eeeej moze bit' bidne velikih problema sto si zaboravio Invincible :rtfm:

Pa koju da izbacim od ovih koje sam naveo i da stavim neku sa Invincible? :sad2:
Izostavio sam i ogroman period pre OTW... Mogao sam da uzmem 10 omiljenih samo sa Dangerous-a... Nemoguće je izabrati samo 10... :think:
A i uopšte nema potrebe rangirati pesme niti bilo šta...

PS Ti si zaboravio HIStory! :per:

uuuu...to mi nije ni palo na pamet! moze.

Šta? Spisak za koncert ili princip po dve pesme sa pet albuma? :D
Jel si ti preslušala celu diskografiju? Ja mislim da je to dovoljno uraditi da bi postao fan. :aha:

Poslednja izmena:

Back