Gaga_
Aktivan član
- Poruka
- 1.111
koliko god ga je unistavao i tukao i plasio, mj mu je na kraju sve to oprostio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vala bash.. i to nije gledao u mj-a, vec u neko dete koje mj drzi
Jesi li gledala onaj link u 19h? Ja zaboravila..

neprestano slusam audio, live yokohamu, i mnogo sam srecna.

Vitiligo (v. desnu ruku) je jedna velika greota koja mu se desila...
Kako mogu retardirani moroni da misle da su njemu "menjali kožu"... I mean, come on...![]()
![]()
Sto su moji drugovi u odelenju izvalili da on nikad ni nije bio crnac nego da se bojio...

Vitiligo (v. desnu ruku) je jedna velika greota koja mu se desila...
Kako mogu retardirani moroni da misle da su njemu "menjali kožu"... I mean, come on...![]()
![]()
Videla sam...Sto su moji drugovi u odelenju izvalili da on nikad ni nije bio crnac nego da se bojio...
Gluposti..
A ovo gore sto si napisao znaci umrla sam od smeha...![]()

Zato sto ne gledaju ni u sta drugo osim u lice, a i to da malo bolje pogledaju videli bi o cemu se zapravo radi.![]()

nazalost jednog dana ce doci to da kao mj nece smeti da se izlaze suncu
ali ta bolest kod nekog sporoije a kod nekoga brze napreduje
ja imam komsinicu sa vitiligom i ona izlazi u sortsu leti ... msm da sunce ne steti nego samo da Majkl nije hteo da ga vide sa tom bolescu ...

koliko ja znam mj se stalno oblacio od glave do pete i nosio kisobran zbog sunca i jednom je rekao da ne sme da izlazi na sunce posto valjda nema pigment u kozi i onda lako moze da dobije rak koze
salim se naravno...pa mozda mu je sunce bilo samo izgovor da se oblaci od glave do pete kako javnost ne bi videla vitiligo ... ko zna ...
Izgleda da MJ-u moja mama jedino zamera sto je stavljao maske deci na lice. To i dalje ne moze da shvati, a ja i dalje ne znam kako da joj objasnim sto je MJ to radio.![]()
hmm...pa sad ne znam...za ono sto je rekao da je imao samo 2 operacije ne verujem munemoj uvek da mu verujessalim se naravno...pa mozda mu je sunce bilo samo izgovor da se oblaci od glave do pete kako javnost ne bi videla vitiligo ... ko zna ...
mada opet kazem, moja komsinica ima bas izrazen vitiligo na desnoj ili levoj nozi ne secam se i cesto je u sortsu ili suknji ... mada se kod nje ne siri nego se zaustavio na nozi ali je ipak od pete do kolena bas izrazen

hteo je da ih zastiti od novinara, paparaca i slicnih...nije hteo da ih javnost vidi jer bi ih neko mozda oteo ili im naudio, dete michaela jacksona je dete od zlata![]()
, ali ona kaze da to nije dobro za dečiju psihu, itd. I da, jos smatra da nije normalno to sto MJ nije pustao Debi da vidi svoju decu (jer deci treba majcina ljubav, itd.). 
Znam ja to, ali ona kaze da to nije dobro za dečiju psihu, itd. I da, jos smatra da nije normalno to sto MJ nije pustao Debi da vidi svoju decu (jer deci treba majcina ljubav, itd.).
Nemam pojma... Ali vazno je da nemam prave hejtere oko sebe.![]()

ne bih bas rekla da mj nije pustao debi da ih vidi...
oni su imali dogovor, ova rodi decu i dovidjenja, dala mu je puno strateljstvo i videla sam u jednom klipu da je rekla "ja nisam napustila svoju decu, moja deca su sa svojim ocem, ali ako im budem trebala nekad bicu tu za njih"