Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Talija se,zajedno sa jos 70 svojih popularnih kolega,ovih dana priprema za snimanje španske verzije klasika We are the world,koji su 1984.stvorili Majkl Dzekson i Lajonel Riči. Latino verzija nosi naziv Somos el mundo,a ideja je da sav prihod od prodaje ove numere ide žrtvama zemljotresa na Haitiju.

TV NOVELE

Poslednja izmena:
Dr. Murray's Defense - Jackson Killed Himself
http://www.tmz.com/2010/04/04/micha...cause-iv-addict-overdose-heart-legal-defense/
:besna: :dash:
jeste mj je sam sebi dao propofol i on je sam kriv sto je sebe ubio :roll:
jos samo fali da kazu da je nakon sto je sam sebi dao to, sakrio bocice i sve raspremio pa legao otvorio oci i umro, a da "doktor" o tome nije imao pojma...
:evil: :besan2: :poludeo: :udriglavu:
Zato ja tmz i uopste slicne sprdnje vezano za njegovo ubistvo uopste i ne citam a to savetujem i tebi :ok:

Pogledajte prilog 75890
:rumenko::rumenko::rumenko:
evo i ja sam malo aktivna, heheh...
nemojte odmah nesto perverzno da pomislite.

Montaza je super. Trebao je za zivota da bar malo napravi i ovakve fotke , mada ko zna mozda ih je i imao u privatnoj kolekciji :)

Jel neko gledao ono na youtubeu kao na foru MJ is alive.... I sad pustili snimak nekog intervjua sa Janet koji je imala pole 25 juna i oni je pitaju nesto o smrti a ona se smeje... Onako stidljivo al se lepo vidi da se smeje..:eek: I sad ovaj lik sto je pravio video napisao kao Smej se smej otkri nam istinu i na tu foru...

Stvarno :eek: , jesi li sigurna da to nije neka montaza , strasno ako je to istina ...jos ga vise zalim kakvu je porodicu imao ako tako mogu da ih nazovem , mada ja mislim da je montirano da tako izgleda -valjda

Talija se,zajedno sa jos 70 svojih popularnih kolega,ovih dana priprema za snimanje španske verzije klasika We are the world,koji su 1984.stvorili Majkl Dzekson i Lajonel Riči. Latino verzija nosi naziv Somos el mundo,a ideja je da sav prihod od prodaje ove numere ide žrtvama zemljotresa na Haitiju.

TV NOVELE

Talija :confused::roll: ne podnosim to stvorenje , ma samo da je ne zaboli za zrtve Haitija , evo umesto sto bi da se ni manje ni vise okiti Majklovim imenom nek joj muz da pare , mislim onaj isti koji je cinio lose protiv njega .... definitivno u narednih 100godina nece moci da pociva u miru :evil:

Stvarno :eek: , jesi li sigurna da to nije neka montaza , strasno ako je to istina ...jos ga vise zalim kakvu je porodicu imao ako tako mogu da ih nazovem , mada ja mislim da je montirano da tako izgleda -valjda

Talija :confused::roll: ne podnosim to stvorenje , ma samo da je ne zaboli za zrtve Haitija , evo umesto sto bi da se ni manje ni vise okiti Majklovim imenom nek joj muz da pare , mislim onaj isti koji je cinio lose protiv njega .... definitivno u narednih 100godina nece moci da pociva u miru :evil:

Nisam sigurna da je ono bilo namesteno... Intervju je bio negde napolju u nekom dvoristu a Janet je bila obucena u nesto belo i izgledala je bas kao i na VMA '09 tako da je sigurno da je bilo prosle godine. A i onako krišom na pitanje o Majklovoj smrti ona se smeškala... A voditelj je bio zbunjen njenom reakcijom.

Sto se Talije tiče priznajem da sam gledala neke njene serije ali mi se nikad nije dopala ni kao glumica ni kao osoba.. Kao voli Majkla a udala se za istu onu osobu koja je isla protiv njega. Toliko o njenoj ljubavi.. Žena juri novac... Snimanje pesme je jos jedan primer toga...:roll:

TV NOVELE

cula sam tu verziju pesme...videla sam pise somos el mundo i nekako mi poznato zvucalo (mislila sam da je pesma iz neke serije :lol: ) i tek kad sam cula muziku sam provalila o cemu se radi :D

Vec izasao video...:eek: Ups ja malo kasnim sa informacijama...:rumenko: Kako god,meni nece da se pusti video jer nisam u BG los je signal ovde:rida:,ali posto pevaju Kristijan Čavez iz RBD,Patrisija Manterola,Paulina Rubio:eek: i ostali neocekujem nista... Verovatno su oskrnavili pesmu kao sto su to uradili ovi Ameri...

Happy 12th Birthday, Paris Jackson
Posted Apr 5th 2010 6:31AM by TMZ Staff
Michael Jackson's daughter, Paris Jackson (right), celebrated her 12th birthday at the Moonlight Rollerway Skating Rink in Glendale this weekend with her brother Prince (left) and her cousin Jaafar (middle).
292smdz.jpg

It's stunning how fast they grow up.

Read more: http://www.tmz.com/2010/04/05/paris-jackson-birthday-prince-jaafar-photo/#ixzz0kEzJUzzV

kako je prince sladak :heart:
:zaljubljena: :rumenka:

a sto se paris tice - ne znam kakva je debbie bila u njenim godinama, ali se nadam da ona nece biti kao debbie kad poraste :lol:

Ja i ti ovde ceo dan...:lol: Ovih ostalih nigde...

Valjda nece... A i da bude moze da pocne da radi kao negovateljica pa mozda nadje nekog bogatasa...:lol:

Jel gledao neko kojim slucajem onu emisiju sto su Dzeksonovi snimili... Jackson Dinasty ili tako nesto...

Valjda nece... A i da bude moze da pocne da radi kao negovateljica pa mozda nadje nekog bogatasa...:lol:

Jel gledao neko kojim slucajem onu emisiju sto su Dzeksonovi snimili... Jackson Dinasty ili tako nesto...
:zcepanje: ma mj je njih obezbedio do kraja zivota (kao elvis lisu, mslm da ona ni skolu nije zavrsila), ali nadam se da im to nece udariti u glavu i da postanu lencuge nego da ce zavrsiti fakultete ...nego nikako mi ne ide u glavu na koga ima usi :think: :lol:

ja jesam, ali samo 4 epizode (od 6)
1. 2. 5. 6.
a 3. i 4. nisam mogla tad da nadjem

Poslednja izmena:

Back