tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Gde nam je MJfan danas?
E kad ne mogu da zaspem pa to ti je...
Stvarno nema je nesto... Ni nje ni DD i Baby Jane dugo ih nema... Nadam se da ce sutra doci...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde nam je MJfan danas?

Zato ja tmz i uopste slicne sprdnje vezano za njegovo ubistvo uopste i ne citam a to savetujem i tebiDr. Murray's Defense - Jackson Killed Himself
http://www.tmz.com/2010/04/04/micha...cause-iv-addict-overdose-heart-legal-defense/
![]()
jeste mj je sam sebi dao propofol i on je sam kriv sto je sebe ubio
jos samo fali da kazu da je nakon sto je sam sebi dao to, sakrio bocice i sve raspremio pa legao otvorio oci i umro, a da "doktor" o tome nije imao pojma...
![]()
![]()
![]()
![]()

Pogledajte prilog 75890
evo i ja sam malo aktivna, heheh...
nemojte odmah nesto perverzno da pomislite.

Jel neko gledao ono na youtubeu kao na foru MJ is alive.... I sad pustili snimak nekog intervjua sa Janet koji je imala pole 25 juna i oni je pitaju nesto o smrti a ona se smeje... Onako stidljivo al se lepo vidi da se smeje..I sad ovaj lik sto je pravio video napisao kao Smej se smej otkri nam istinu i na tu foru...
, jesi li sigurna da to nije neka montaza , strasno ako je to istina ...jos ga vise zalim kakvu je porodicu imao ako tako mogu da ih nazovem , mada ja mislim da je montirano da tako izgleda -valjdaTalija se,zajedno sa jos 70 svojih popularnih kolega,ovih dana priprema za snimanje španske verzije klasika We are the world,koji su 1984.stvorili Majkl Dzekson i Lajonel Riči. Latino verzija nosi naziv Somos el mundo,a ideja je da sav prihod od prodaje ove numere ide žrtvama zemljotresa na Haitiju.
TV NOVELE

Stvarno, jesi li sigurna da to nije neka montaza , strasno ako je to istina ...jos ga vise zalim kakvu je porodicu imao ako tako mogu da ih nazovem , mada ja mislim da je montirano da tako izgleda -valjda
Talijane podnosim to stvorenje , ma samo da je ne zaboli za zrtve Haitija , evo umesto sto bi da se ni manje ni vise okiti Majklovim imenom nek joj muz da pare , mislim onaj isti koji je cinio lose protiv njega .... definitivno u narednih 100godina nece moci da pociva u miru
![]()
Talija se,zajedno sa jos 70 svojih popularnih kolega,ovih dana priprema za snimanje španske verzije klasika We are the world,koji su 1984.stvorili Majkl Dzekson i Lajonel Riči. Latino verzija nosi naziv Somos el mundo,a ideja je da sav prihod od prodaje ove numere ide žrtvama zemljotresa na Haitiju.
TV NOVELE
) i tek kad sam cula muziku sam provalila o cemu se radi
Ups ja malo kasnim sa informacijama...
Kako god,meni nece da se pusti video jer nisam u BG los je signal ovde
,ali posto pevaju Kristijan Čavez iz RBD,Patrisija Manterola,Paulina Rubio
i ostali neocekujem nista... Verovatno su oskrnavili pesmu kao sto su to uradili ovi Ameri...
ja sam video videla sigurno pre vise od 10 dana
da se nadovezem peva i Pitbull![]()

Nemogu vise da se nerviram... Uzas... Msm lepo je to,humanitarno... Ali opet...
ahaKo mu beše dodje Pitbull... Jel to onaj to peva I know you want me ili kako vec
E stvarno ako je to taj na koga ja mislim...Nemogu vise da se nerviram... Uzas... Msm lepo je to,humanitarno... Ali opet...
Pevaci...
![]()

aha
I know you want me, want me
You know I want cha,
I know you want me
You know I want cha
![]()

pa gde ste....

a sto se paris tice - ne znam kakva je debbie bila u njenim godinama, ali se nadam da ona nece biti kao debbie kad poraste![]()
Ovih ostalih nigde...
Gde nam je MJfan danas?

Ja i ti ovde ceo dan...Ovih ostalih nigde...
Valjda nece... A i da bude moze da pocne da radi kao negovateljica pa mozda nadje nekog bogatasa...![]()
Jel gledao neko kojim slucajem onu emisiju sto su Dzeksonovi snimili... Jackson Dinasty ili tako nesto...
ma mj je njih obezbedio do kraja zivota (kao elvis lisu, mslm da ona ni skolu nije zavrsila), ali nadam se da im to nece udariti u glavu i da postanu lencuge nego da ce zavrsiti fakultete ...nego nikako mi ne ide u glavu na koga ima usi

ja jesam, ali samo 4 epizode (od 6)Ja i ti ovde ceo dan...Ovih ostalih nigde...
Valjda nece... A i da bude moze da pocne da radi kao negovateljica pa mozda nadje nekog bogatasa...![]()
Jel gledao neko kojim slucajem onu emisiju sto su Dzeksonovi snimili... Jackson Dinasty ili tako nesto...
e'o meeee
praznici, vikend, izlasci ... nema se kad
shta se radi porodico? Pratite li vesti u vezi sa sudjenjem?
Sutra je drugo ...
E da sudjenje... Ja cekam da ovde neko nesto stavi...