prvenstveno, zato sto je to jedan od dva fenomena u vezi s njim koja me ne zanimaju;
njegovi licni podaci, sa sve gabaritom, afrodizijakom, vremenom rodjenja
i deca, za koju pored nezainteresovanosti, nemam volju da lupam glavu da li su ili nisu njegova
premda, kako su ipak u neku ruku neizbezna, makar su potvrdila kakva je, samo savrsena ocinska figura sve vreme bio

Dirty Diana pesmu i spot sam prvi put čuo i video tek 2008. 

I odmah sam se naložio, skinuo je, ubacio u mobilni i vrtio kao nenormalan trilion puta... Ubrzo potom sam preslušao celu diskografiju i ostalo je istorija (bolesti). 

Kraj osnovne skole, menjam kanale, spot u toku, trcim do sobe po telefon koji nije ni sanjao o svom potomku koji ce tek kroz godine imati usb i internet funkcije, prislonim zvucniku, nasnimim 30 sec. pesme i premotavam u nedogled ...
A u vreme kad sam tek tek pocela da ga slusam, imala sam diskmen, i cim mi je mama donela s posla prvi nabavljen materijal, cd od desetak pesama, svake noci sam tonula u san sa diskmenom u zagrljaju ...
Sad se setih i kako su me zjbavali, drustvo, kad mi dodje, a meni stigne sms od nekog fana, javlja mi da je dzekson na tv-u, a ovi me prozivaju, kao, do kog nivoa sam dogurala XD