Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro ne bas peglanje ali trebao je da pušta kosu jos davno... Onako duge loknice pa mu se kosa ispravila i taman mu se lice lepo videlo...:heart::zaljubljena:

Šubara:zcepanje::zcepanje:

aaa, 'oće to od ovakve kose, kako da ne :roll:

michael-jackson-370.jpg

A koje okice, šta kažete? Luče malo.

uvek zaobilazim temu oko njegove dece u sirokom luku, al klempava paris mi je ultra simpaticna.

Zašto?

evo naknadno glasam za ovaj kao omiljeni spot, mnogo ga volim, jedan je od prvih koje sam videla

al objektivno najbolji su thrilla & smooth criminal, naravno

Ja imam taj special connection sa Black Or White spotom...
Jednostavno to mi je prvo sećanje na MJ-a...

Od ostalih spotova koje sam najranije video su Remember The Time, Earth Song, Smooth Criminal.

Dirty Diana pesmu i spot sam prvi put čuo i video tek 2008. :eek::eek::eek:
I odmah sam se naložio, skinuo je, ubacio u mobilni i vrtio kao nenormalan trilion puta... Ubrzo potom sam preslušao celu diskografiju i ostalo je istorija (bolesti). :D:D:D

prvenstveno, zato sto je to jedan od dva fenomena u vezi s njim koja me ne zanimaju;
njegovi licni podaci, sa sve gabaritom, afrodizijakom, vremenom rodjenja
i deca, za koju pored nezainteresovanosti, nemam volju da lupam glavu da li su ili nisu njegova
premda, kako su ipak u neku ruku neizbezna, makar su potvrdila kakva je, samo savrsena ocinska figura sve vreme bio

Dirty Diana pesmu i spot sam prvi put čuo i video tek 2008. :eek::eek::eek:
I odmah sam se naložio, skinuo je, ubacio u mobilni i vrtio kao nenormalan trilion puta... Ubrzo potom sam preslušao celu diskografiju i ostalo je istorija (bolesti). :D:D:D

Kraj osnovne skole, menjam kanale, spot u toku, trcim do sobe po telefon koji nije ni sanjao o svom potomku koji ce tek kroz godine imati usb i internet funkcije, prislonim zvucniku, nasnimim 30 sec. pesme i premotavam u nedogled ...
A u vreme kad sam tek tek pocela da ga slusam, imala sam diskmen, i cim mi je mama donela s posla prvi nabavljen materijal, cd od desetak pesama, svake noci sam tonula u san sa diskmenom u zagrljaju ...
Sad se setih i kako su me zjbavali, drustvo, kad mi dodje, a meni stigne sms od nekog fana, javlja mi da je dzekson na tv-u, a ovi me prozivaju, kao, do kog nivoa sam dogurala XD

prvenstveno, zato sto je to jedan od dva fenomena u vezi s njim koja me ne zanimaju;
njegovi licni podaci, sa sve gabaritom, afrodizijakom, vremenom rodjenja
i deca, za koju pored nezainteresovanosti, nemam volju da lupam glavu da li su ili nisu njegova
premda, kako su ipak u neku ruku neizbezna, makar su potvrdila kakva je, samo savrsena ocinska figura sve vreme bio

Meni je sve u vezi sa njim intrigantno i beskrajno zanimljivo...
Autentičan i jedinstven u svemu... ;)

Kraj osnovne skole, menjam kanale, spot u toku, trcim do sobe po telefon koji nije ni sanjao o svom potomku koji ce tek kroz godine imati usb i internet funkcije, prislonim zvucniku, nasnimim 30 sec. pesme i premotavam u nedogled ...
A u vreme kad sam tek tek pocela da ga slusam, imala sam diskmen, i cim mi je mama donela s posla prvi nabavljen materijal, cd od desetak pesama, svake noci sam tonula u san sa diskmenom u zagrljaju ...
Sad se setih i kako su me zjbavali, drustvo, kad mi dodje, a meni stigne sms od nekog fana, javlja mi da je dzekson na tv-u, a ovi me prozivaju, kao, do kog nivoa sam dogurala XD

Ja sam gori... Zamalo da me udari tramvaj dok sam slušao Dirty Dianu na vrhuncu naloženosti na tu pesmu... (Ozbiljno.) :D

posvetila mi najbolja drugarica, mislim da cu do kraja zivota crkavati XD

92121872.png

Sad i ja crkavam! :cepanje:
Zamišljam ga sa ultra ******stim glasom dok govori ovo! (Kao Foxxy Love.)
Mislim da sam video i ovakvu verziju ove slike: "Ne tražite da vratim lokne, tamo dole ih je uvek bilo." Tako nekako...:hahaha:

Kad smo kod Dirty Diane ja sam prvi put pesmu cula pre 6 godina...:D I to mi je mama donela cd sa gomilom Majklovih pesama koje jadna nikad nisam cula... I kad sam prvi put cula DD kao i svi slušala sam je nebrojano puta... I svaki dan sam je pustala nisam mogla bez nje... Bila i ostala jedna od omiljenih..:mrgreen::heart::heart::heart:

Nego, evo cega sam se ja setila:

mali Majkl- mladunce
Majkl u Off the wall eri- mladi pastuv
U Bad eri- smedji pastuv
U Dangerous eri- svetli, beli pastuv
U History eri- zlatni pastuv
kasnije- malo ostario, ali i dalje pastuv..

Hahahahahahahaah....:zcepanje:
Ja ga uzimam kao smedjeg pastuva, za vas ne znam... :lol:

Back