Pa naravno da nece biti album kakav je on pripremao , to sam i znala i osecala od momenta kako ga najavljuju .
Taj album cu da bojkotujem jer kada bih ga slusala imam osecaj kao da bih ga povredila, izdala.. .
Znam da mu nimalo ne bi bilo drago da drugi remiksuju, doradjuju i obradju umesto njega , a ubedjena sam da taj album nije bio gotov kao i da su pesme za taj album prikupljene od starijih neobjavljenih ili tako nesto .
Itekako bi on to 100 puta prepravljao kako bi po njemu zvucalo savrseno a on prosle godine svakako nije mogao da se posveti albumu 100% jos imajuci u vidu koliko je morao da se priprema za nekoliko meseci koncerata , boravka u Londonu itd... ako je pripremao album objavio bi ga posle koncerata , pripremio neki spot kojim bi iznova sokirao svet
Sto se tice spota , pesme, balade uvek izbegavam da pisem o tome jer sam pristrasna i uvek su mi pesme , stil , pokreti ,......... kojih se rado secam ono sto pamtim kao malo dete kada sam imala prilike da ga gledam na tv-u
Ajde za spot da dam poen
"SC" je se palim na
Al Capone stil odevanja

, drugo mesto nema jer ste rekli samo jedan pa biram taj
Balada neka bude
"Man In The Mirror" jer pesma kao i nastup iz 88 je do koske ,...mesto deli i Human Nature ali posto je vec pomenuta kao i jos neke ajde nesto sto nije