Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego koja pesma Ksenija? :D

Ja sam samo hteo da pitam gde mogu da kupim originalne Majklove diskove u Beogradu! (I malo sam se zadržao.) Zato sam došao na Krstaricu! :mrgreen:

Off topic #1 Kad smo već kod imitatora, ova Seka Aleksić nije normalna! Ona je sve pokrala od Rihanne! :D Kosa, tetovaže, odeća! Užas... Evo na FOX-u...

Off topic #2 I tried Michael's balls (F. Rocher)! Delicious! ;)

hahah ovo vec znaju i vrapci :lol: :rotf:

E, sad još i ovo! :p
2a9elc9.jpg

Nego koja pesma Ksenija? :D

Ja sam samo hteo da pitam gde mogu da kupim originalne Majklove diskove u Beogradu! (I malo sam se zadržao.) Zato sam došao na Krstaricu! :mrgreen:

Off topic #1 Kad smo već kod imitatora, ova Seka Aleksić nije normalna! Ona je sve pokrala od Rihanne! :D Kosa, tetovaže, odeća! Užas... Evo na FOX-u...

Off topic #2 I tried Michael's balls (F. Rocher)! Delicious! ;)

Nemam pojma...zaboravila sam...:eek:...xDDD...samo znam da nije Black Or White...:mrgreen:...:lol:

sta ima novo ljudiiiiiiii???:huh: jeste se okupljali ili se okupljate ili...sta vec???slike obavezno da postavite...:D...:mrgreen:

ja sam vredan :lol:
ispisah zadnje dve stranice SAM SA SOBOM SE DOPISUJUCI :roll:

niko ni na sta da mi odg ... (sem za ove 3 slike)
xD
Evo da ti prepričam klipove, znam kako je patiti se sa sporim netom. Ne ponovilo se. :whistling:
U prvom Aphrodite priča kako je prvo bila hejter pa je onda počela da istražuje, shvatila da je MJ lažno optužen
i rešila da sve što se dešavalo u sudnici stavi u knjigu (Michael Jackson conspiracy).
Priča o klincu i njegovoj porodici kako su smarali i ostale selebritije, kako se ispostavilo da lažu i da su tu priču kako je Jackson freak pothranjivali novinari i ona sa njiam u početku ali posle je skontala da greši i stala na njegovu stranu.
U drugom Whoopi brani Majkla, ali ništa bitno. Brbljala je pola sata i ništa nije rekla. :lol:

Poslednja izmena:
taman me potseti . . .
u avgustu ce biti zurke. vec se kuju planovi. a nikad nije problem da se udruzenim snagama zakupi neko mestasce, recimo par puta godisnje.
prosle godine smo se super snasli, preko dana je bio skup kod platoa, kafic pustao muziku, uvece prava zurka, cak su neki udomili par ljudi iz unutrasnjosti na taj jedan dan.
bilo je otpadanje s nogu, ali vredno truda.

Pretpostavljam 29. avgust? ;)
Pa lepo... L.O.V.E. :heart:

ja krenula da ucim al ne mogu da se odvojim od kompa...bolest :D
malo kopam po youtube-u pa naidjoh na ovo
odlicno je skinuo, a je l' se meni cini ili ovaj ima vitiligo ili nesto sl. pogledajte mu ruku :confused:
[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/OGVtLVs5mYE&hl=en_US&fs=1&rel=0&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/OGVtLVs5mYE&hl=en_US&fs=1&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
[/YOUTUBE]

bilo je uobicajeno, selo na pice petoro ljudi, sta ima novo, ovo-ono, listali neku knjigu o njemu, pise o josephu kako je ucio jacksonse da pred spavanje zatvaraju prozore zbog manijaka, naravno ne recima, nego retard upadao par puta kroz prozor i poceo da vristi na njih, da skace na krevete, dzekson reko da je imao zestoke nocne more. [ i ja to sinoc sanjala, ostalo mi u podsvesti ]
nista, prisecali se hronoloski kako je ko kada koga upoznao; naleteo na tv-u neki spot, zestoka kopija rock with you, pa i tu temu obrnuli, pa o doktoru i spricu tracevi oni, pa o deci njegovoj, predlozi za zurku, dalje skupove, i ogovarali smo, al se kajem, majke mi, pa slali neki likovi cvece, a nisu imali para za sve, pa morali da vratimo jedan, ne znam, smejurija u svakom slucaju ...

bilo je uobicajeno, selo na pice petoro ljudi, sta ima novo, ovo-ono, listali neku knjigu o njemu, pise o josephu kako je ucio jacksonse da pred spavanje zatvaraju prozore zbog manijaka, naravno ne recima, nego retard upadao par puta kroz prozor i poceo da vristi na njih, da skace na krevete, dzekson reko da je imao zestoke nocne more. [ i ja to sinoc sanjala, ostalo mi u podsvesti ]
nista, prisecali se hronoloski kako je ko kada koga upoznao; naleteo na tv-u neki spot, zestoka kopija rock with you, pa i tu temu obrnuli, pa o doktoru i spricu tracevi oni, pa o deci njegovoj, predlozi za zurku, dalje skupove, i ogovarali smo, al se kajem, majke mi, pa slali neki likovi cvece, a nisu imali para za sve, pa morali da vratimo jedan, ne znam, smejurija u svakom slucaju ...

cula sam za to...:eek:...

ja krenula da ucim al ne mogu da se odvojim od kompa...bolest :D
malo kopam po youtube-u pa naidjoh na ovo
odlicno je skinuo, a je l' se meni cini ili ovaj ima vitiligo ili nesto sl. pogledajte mu ruku :confused:
[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/OGVtLVs5mYE&hl=en_US&fs=1&rel=0&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/OGVtLVs5mYE&hl=en_US&fs=1&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
[/YOUTUBE]

Nelici mi bas na vitiligo ali je sav nesh saren :lol: to je sigurno zbog svetla....i izvinjavam se sto nedolazim toliko cesto i nish nepisem nemam vremena kad sam tu tu sam sta cu sace raspust pa cu cesce dolaziti :)

Pa fino, lepo, kurtulno... Šteta samo što nije bilo i muzike...
Ako je bilo u kafiću, ko zna šta su ljudi koji su vas slušali mislili o vama! :mrgreen:
Who da fak cares... ;)

P.S. Znam to za Joa. Čovek je degenerik.

Back