Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
pa pa ra pa pa pa pam...:smajlikojislusamuziku:![]()
sta radite ljudi???sta ima novo?
nema nis' ... smor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pa ra pa pa pa pam...:smajlikojislusamuziku:![]()
sta radite ljudi???sta ima novo?
Au, nisam dobro pročitala ceo post juče... Izgubila sam iz vida da smo svi raštrkani.![]()
A baš bi nam bilo lepo da idemo čoporativno. Malo mi i presede sad kad kejti ovo napisa ali opet me izjeda radoznalost.![]()
Bar bih te koreografije da vidim.

Ne znam da l Majkl ili Elvis imaju više imitatora, ili možda Cher ima više drag queen imitatora, al sve freeek do freeeka!![]()
Znaš kako, kad bih išao, to bih shvatio kao neki MJ party, jer retko gde ima da se čuje po klubovima...
Ovako bih lepo izdivljao tamo...
Ali da mu imitatori nisu ni do k*rca i da se samo brukaju stoji...![]()
. . . danas sam dobila kompliment da sam samog dzeksona zaj.ebala po freakishnosti
a pritom: dzekson normalan, ja normalna.
ih, dodjavola s ljudima
Možda i odemo čoporativno.
Ako zbog ičega bar da vidim koliko nas je.
Šta mislite, koliko još manijaka poput nas ima u Srbiji?
I kako ste vi uopšte čuli za Krstaricu i ovu temu?![]()
Možda i odemo čoporativno.
Ako zbog ičega bar da vidim koliko nas je.
Šta mislite, koliko još manijaka poput nas ima u Srbiji?
I kako ste vi uopšte čuli za Krstaricu i ovu temu?![]()

i nadam se da ce trajati jos dugo,dugo 

Ja sam iz Republike Srpske, ovde jako malo...mislim da u Srbiji ima vise.Sto se Krstarice tice, guglala sam neke Majklove sajtove i naisla na ovaj forum.
![]()

Odlucio sam da preko ovog prolecnog raspusta napravim pano za pesmu "Earth Poem" i da ga stavim u kabinet engleskog![]()
Ideju mi je dala MJfan ... hvala ti![]()

ova na drugoj slici mi lici na nekoga al nmg da se setim na koga![]()
![]()
![]()
Ko su sad pa ove ?
Znam samo za ovu zadnju da je Dianna ... jel ovo sve "Off The wall" era ?
nekada imam osecaj kao da me svi kulirate![]()

Kod mene ista priča.Mislim da nas ima mnogo, mnogo, mnogo vise nego sto i mi sami mislimo da nas ima u Srbiji
Temu sam nasao tako sto cesto puta kada na srpskom jeziku ukucam Majkl Dzekson(pa jos nesto uz ovo, npr. tekst neke pesme) izadje i tema krstarice pod nazivom "Majkl Dzekson".
I meni bilo mrsko to i da otvaram jer nisam znao ni kako funkcionise forum krstarice ni nista
I onda me zainteresovalo da pogledam kako to sve ide i vidim da se vi dopisujete i rekoh ajde da i ja otvorim nalog ... i eto to tako do danasi nadam se da ce trajati jos dugo,dugo
P.S. ovaj zagrljaj je za sve frendove sa ove teme
Iskakala je i meni Krsta ali nije mi padalo na pamet da se registrujem jer nisam volela forume i sl.
Letos sam isto negde na face-u našla link za ovaj naš domaći klubić 

Jao, deco, deco!
Na slikama:
Jane Fonda, Liza Minnelli, Diana Ross.![]()