Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaš kako, kad bih išao, to bih shvatio kao neki MJ party, jer retko gde ima da se čuje po klubovima...
Ovako bih lepo izdivljao tamo...
Ali da mu imitatori nisu ni do k*rca i da se samo brukaju stoji... :D

taman me potseti . . .
u avgustu ce biti zurke. vec se kuju planovi. a nikad nije problem da se udruzenim snagama zakupi neko mestasce, recimo par puta godisnje.
prosle godine smo se super snasli, preko dana je bio skup kod platoa, kafic pustao muziku, uvece prava zurka, cak su neki udomili par ljudi iz unutrasnjosti na taj jedan dan.
bilo je otpadanje s nogu, ali vredno truda.

Možda i odemo čoporativno.
Ako zbog ičega bar da vidim koliko nas je. :D
Šta mislite, koliko još manijaka poput nas ima u Srbiji?
I kako ste vi uopšte čuli za Krstaricu i ovu temu? ;)

Mislim da nas ima mnogo, mnogo, mnogo vise nego sto i mi sami mislimo da nas ima u Srbiji ;)

Temu sam nasao tako sto cesto puta kada na srpskom jeziku ukucam Majkl Dzekson(pa jos nesto uz ovo, npr. tekst neke pesme) izadje i tema krstarice pod nazivom "Majkl Dzekson".
I meni bilo mrsko to i da otvaram jer nisam znao ni kako funkcionise forum krstarice ni nista :)
I onda me zainteresovalo da pogledam kako to sve ide i vidim da se vi dopisujete i rekoh ajde da i ja otvorim nalog ... i eto to tako do danas :) i nadam se da ce trajati jos dugo,dugo

:zag:

P.S. ovaj zagrljaj je za sve frendove sa ove teme :)

Kiss-for-Suzanne-michael-jackson-9543962-655-500.jpg

michael-jackson-7.jpg

-Kiss-from-Diana-michael-jackson-9544315-594-504.jpg

Ko su sad pa ove ? :lol:
Znam samo za ovu zadnju da je Dianna ... jel ovo sve "Off The wall" era ? :mrgreen:

nekada imam osecaj kao da me svi kulirate :roll: :sad2:

Nego koja pesma Ksenija? :D

Ja sam samo hteo da pitam gde mogu da kupim originalne Majklove diskove u Beogradu! (I malo sam se zadržao.) Zato sam došao na Krstaricu! :mrgreen:

Off topic #1 Kad smo već kod imitatora, ova Seka Aleksić nije normalna! Ona je sve pokrala od Rihanne! :D Kosa, tetovaže, odeća! Užas... Evo na FOX-u...

Off topic #2 I tried Michael's balls (F. Rocher)! Delicious! ;)

Mislim da nas ima mnogo, mnogo, mnogo vise nego sto i mi sami mislimo da nas ima u Srbiji ;)

Temu sam nasao tako sto cesto puta kada na srpskom jeziku ukucam Majkl Dzekson(pa jos nesto uz ovo, npr. tekst neke pesme) izadje i tema krstarice pod nazivom "Majkl Dzekson".
I meni bilo mrsko to i da otvaram jer nisam znao ni kako funkcionise forum krstarice ni nista :)
I onda me zainteresovalo da pogledam kako to sve ide i vidim da se vi dopisujete i rekoh ajde da i ja otvorim nalog ... i eto to tako do danas :) i nadam se da ce trajati jos dugo,dugo

:zag:

P.S. ovaj zagrljaj je za sve frendove sa ove teme :)
Kod mene ista priča. :) Iskakala je i meni Krsta ali nije mi padalo na pamet da se registrujem jer nisam volela forume i sl.
Čak su me i na face jedva naterali. Malo sam čituckala ponekad, i onda malo intenzivnije pre nego što sam se uključila,
čisto da ne lupim nešto o čemu ste raspravljali 50x. :p Letos sam isto negde na face-u našla link za ovaj naš domaći klubić
i tu sam se registrovala bez nemere da previše pišem (kao i ovde :D) ali na kraju se sve ovo pretvori u tešku zarazu, da ne kažem boles’.
I eto. Tako ja ne volim forume. :mrgreen:

Back