Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad se samo setim ovog casopisa tokom 90tih , od gastarbajtera sam ga uvek rado prelistavala iako gotovo nista nisam razumela sta pise ... naidjoh trazeci nesto drugo na njega ...
...ovo su samo neke od naslovnica , ali ja mislim da je svake nedelje bio nezaobilazna tema i na naslovnoj strani .... zamislite da je pre 15 i vise godina ovo postojalo i kod nas , mnoga pitanja i nedoumice bi bile razjasnjene

Kad se samo setim ovog casopisa tokom 90tih , od gastarbajtera sam ga uvek rado prelistavala iako gotovo nista nisam razumela sta pise ... naidjoh trazeci nesto drugo na njega ...
...ovo su samo neke od naslovnica , ali ja mislim da je svake nedelje bio nezaobilazna tema i na naslovnoj strani .... zamislite da je pre 15 i vise godina ovo postojalo i kod nas , mnoga pitanja i nedoumice bi bile razjasnjene

auuuu al' su oni bili posveceni Majklu :lol:

Na koje misliš, Bravo časopis? Za 90te nemam pojma, ali ranije jeste bio kod nas u prodaji, ali na nemačkom, ja ga kupovala :cool:

E ovakojec...da vas priupitam nesto :lol:

Sa kojom poznatom licnoscu biste uporedili Majkl Dzeksona
(Nebitno da li je ta licnost istorijska (npr.Aleksandar Makedonski) ili izmisljena (npr. Joker iz Betmena).

I da date objasnjenje zasto ste ga uporedili sa tom licnoscu.

:bye:

malopre sam procitala ovo u 24sata
http://www.24sata.rs/vodic.php?id=70421
zanimljivo :think:
verovatno cu ici

Pa ovo je vrh! Ali nešto se niste oduševili...? :p
Ne volim ni ja nešto te imitatore i sl. ali ovo može da bude super. Ni približno originalu ali što da se ne živimo u iluziji bar malo? :mrgreen:
Hm… a od naših mi pada na pamet samo Ivana i Negativ jer su oni radili neki tribute na svom koncertu, pevali Beat it, doveli imitatore, nosili šeširiće itd.
Čudi me da nema ništa na sajtu ticketline-a i billet-a.

Pa ovo je vrh! Ali nešto se niste oduševili...?

Nismo se odusevili jer ne mozemo ici da gledamo. :lol: Ne znam, moze biti da ce biti dobro, ali opet...ko zna. Sve zavisi koga dovedu. :think:

Kad si vec spomenula imitatore, zanima me sta ostali misle: da li ih postujete zbog toga sto rade i na neki nacin odrzavaju Majkla "u zivotu" ili mislite da samo bezveze pokusavaju biti nesto sto nisu i nikad nece biti?

E ovakojec...da vas priupitam nesto :lol:

Sa kojom poznatom licnoscu biste uporedili Majkl Dzeksona
(Nebitno da li je ta licnost istorijska (npr.Aleksandar Makedonski) ili izmisljena (npr. Joker iz Betmena).

I da date objasnjenje zasto ste ga uporedili sa tom licnoscu.

:bye:
Jesus Christ. No comment. :D
Hahah, Jesus Christ, odmah će hejteri da se uhvate za kompleks mesije i to.
Mada da je hteo, mogao je ladno sektu da osnuje, bila bi golema. :D
A sa kim bih ga uporedila, teško pitanje. Ovako u celini, ni sa kim.
Možda pojedinačno, igra kao ovaj, smeje se kao ovaj,......
Ali ni to ne mogu. :mrgreen:
PS. Bila neka lista na netu, glasanje za najpoznatiju osobu ikada, MJ je pretekao Isusa i Majku Terezu pa vi vidite. :cool:

Ricky je davno out of the closet! :heart:
Imitatori su mi svi redom freaks! Sviđaju mi se samo neoperisani, normalni koji ne žive svoj život misleći da su MJ već samo đuskaju, pevaju ili šta već treba. Zamajavaju paparace, npr. :D
U principu ja volim one dance tribute artists (ili kako već) (a ne smem da pominjem, opet, koje :rumenka:).
Bio snimak sa koncerta na YT al ne mogu da nađem sad.

25892_112958522053045_100000166943237_286961_4344362_n.jpg

25892_112958535386377_100000166943237_286962_2981344_n.jpg

25892_113021692046728_100000166943237_287294_3214018_n.jpg

Strava... :mrgreen:

prvo su rekli da je umro i da je doktor tek posle 1-2h pozvao hitnu i da je on tada vec bio mrtav, pa su rekli sad da je on bio ziv u bolnici i da je tamo umro....ovo stvarno pocinje da me nervira! :udriglavu: cini mi se da je tu neko umesao prste da bi doktor prosao sa min kaznom :besna: ili mozda cak oslobodjen optuzbi :think:

Back