Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e to je bas bzwz...pazi koriste ga za pare..koja je fora..
jesu oni bili siromasni ali jednostawno nije fer.. :dontunderstand:
ali jako me nerwira njegow otac..:evil: znaci nmg da werujem..najweca odwala u istoriji..znaci lik se prerusio u nekog krelca ili sta wec..cudowiste neko :roll: i uleteo deci u sobu, bicowao ih je i na sudu mu je izgowor bio..da moraju deca da zatwaraju prozor... kakwe weze ima to sto je uradio s onim sto je reko ??!! :dash: :kletva:

i to Majklicu najwise maltretirao.. grrr :evil:

Da sam žensko, ispod mene bi na koncertu bila barica za vreme Dirty Diane... :whistling:
(Ne mogu da verujem da sam ovo napisao.):hahaha:

Bogami ti i MITM ste ja mislim prvi muskarci koji su se na ovoj temu usudili da budu perverzni kad je u pitanju MJ ... to je stvarno novost s obzirom da su samo zenkse bile te koje su mogle da bace akcenat i na jos neke bitne karakteristike :mrgreen:

Ma da li znas sta pricas .... zamisli da je ispod svake zenske bila barica -pa izbila bi onda poplava koja bi uzrokovala katastrofu ako neko ne zna da pliva....i za to naravno okrivili bi Majkla :lol:

Cime li ga je sve inspirisala ova pesma ,...evo da ne budete lenji :mrgreen: .... kako su dobre ove 70te , ...obozavam , preporode me :D

25892_112958522053045_100000166943237_286961_4344362_n.jpg

25892_112958535386377_100000166943237_286962_2981344_n.jpg

25892_113021692046728_100000166943237_287294_3214018_n.jpg

Bogami ti i MITM ste ja mislim prvi muskarci koji su se na ovoj temu usudili da budu perverzni kad je u pitanju MJ ... to je stvarno novost s obzirom da su samo zenkse bile te koje su mogle da bace akcenat i na jos neke bitne karakteristike :mrgreen:

Ma da li znas sta pricas .... zamisli da je ispod svake zenske bila barica -pa izbila bi onda poplava koja bi uzrokovala katastrofu ako neko ne zna da pliva....i za to naravno okrivili bi Majkla :lol:

Cime li ga je sve inspirisala ova pesma ,...evo da ne budete lenji :mrgreen: .... kako su dobre ove 70te , ...obozavam , preporode me :D

pa kad ste dosadne ...samo "to" pa "to"... :mrgreen:

Da prokomentarišem par stvari:

Slazem se sa Kejti i Prisoner, Majkl bi definitivno napunio i Arenu i Marakanu i Ušće i šta 'oćeš da je došao sad kod nas!
Mi manijaci bismo se poklali za prve redove, a ostalo bi popunili oni koji znaju Billie Jean i Smooth Criminal! ;)

Ona nova "pesma" od 7 sec. mi se uopšte ne sviđa, tj. nadam se da nam neće uvaliti još jedan Invincible, i to još gori, sastavljen od odbačenih pesama.
Ja bih voleo da novi album ima pesme poput We've Had Enough, takva produkcija.
Pa meni je Cry najbolja pesma na Invincible.

Da prokomentarišem par stvari:

Slazem se sa Kejti i Prisoner, Majkl bi definitivno napunio i Arenu i Marakanu i Ušće i šta 'oćeš da je došao sad kod nas!
Mi manijaci bismo se poklali za prve redove, a ostalo bi popunili oni koji znaju Billie Jean i Smooth Criminal! ;)

Ona nova "pesma" od 7 sec. mi se uopšte ne sviđa, tj. nadam se da nam neće uvaliti još jedan Invincible, i to još gori, sastavljen od odbačenih pesama.
Ja bih voleo da novi album ima pesme poput We've Had Enough, takva produkcija.
Pa meni je Cry najbolja pesma na Invincible.

Ne d'o Bog da je opet tipa Invincible...bolje nishta nek' ne obavljuju..
Jaoooooo Majkleeeeeee unishtishe te!

A sto ne volite Invincible album ?
Msm, stoji to da je on losiji nego prethodni albumi ali i Majkl je morao da prati nove muzicke trendove i da pridobije mlade slusatelje ! :)

A sto ne volite Invincible album ?
Msm, stoji to da je on losiji nego prethodni albumi ali i Majkl je morao da prati nove muzicke trendove i da pridobije mlade slusatelje ! :)

mene je on kupio sa dangerousom, 10ak godina kasnije sa off the wallom i thrillerom... tu je objasnio i mogao je najopushtenije da izda album sa 16ominutnim shtucanjem ili beatboxom i dalje bi bio/ostao kralj.
umesto invincible je mogao da snimi neki soul/funk fazon, to mu zameram :(
a mladi slusatelji za koga god da su se uhvatili u rapu, hh-u, rnb-u,popu dovelo bi ih pred Majkla, tako da ... :manikir:
za mene je invincible jedan od njegovih loshijih tripova, poput preterivanja sa operacijama ...

Poslednja izmena:

Back