Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo mi je promaklo..:zcepanje:

Generalno volim muškarce koji imaju nešto svoje, nešto posebno, jedinstveno.
Po meni muškarac ne treba biti lep ali mora imati ono "nešto" što privlači... Recimo, Šon Koneri je znao samo da pomeri obrvu i najlepše žene sveta su mu padale pred noge,kapiraš. Al Paćina volim, iako je mali, nikakav...ali zato,brate, ima neverovatnu boju glasa...samo da mi priča, ništa više mi ne bi trebalo...nema veze šta priča, samo da priča...:zcepanje:

Majkl u zlatnim pantalonicama nikako nije ženskast, no no. Imao je periode i te ženskaste face ali je i tada iz njega izbijao mužjak i to još kako.:zper: Sva njegova lepota izbijala je iz njega bez obzira kako izgledao, kako bio obučen. Kao da je bio sastavljen od toplo-hladno, ebem li ga. Čudna voćka u svakom slučaju je bio.

:super: Uvek znas sta treba... :)

Sad bas gledam jutarnji program na Pinku... I ispade da su za Tokio Hotel prodate sve ulaznice u Areni. :eek: Strasno... Ne mogu da verujem...Bas ih mnogi vole... A ja ne znam ni sta sviraju! :eek:
E sad, kakvo je vase misljenje, da je MJ dolazio u Arenu npr. prosle godine, da li bi bilo sve puno, ili danasnja omladina radije ide samo na koncerte trenutno aktuelnih? Mislim na nase okruzenje

Poslednja izmena:
bila bi pretesna, zavaravate se mnogo s tim glupostima, aktuelnostima
dzekson moze da kroci na livadu na obali slonovace i ceo svet bi se u momentu sjatio
zar vam ono u londonu nista ne govori?
pucnuo je prstima, deset koncerata, i evo ti za dva dana opsta ludnica sirom planete

025.jpg

:heart::heart::heart:

:super: Uvek znas sta treba... :)

NaraFski.:cool:

Sad bas gledam jutarnji program na Pinku... I ispade da su za Tokio Hotel prodate sve ulaznice u Areni. :eek: Strasno... Ne mogu da verujem...Bas ih mnogi vole... A ja ne znam ni sta sviraju! :eek:
E sad, kakvo je vase misljenje, da je MJ dolazio u Arenu npr. prosle godine, da li bi bilo sve puno, ili danasnja omladina radije ide samo na koncerte trenutno aktuelnih? Mislim na nase okruzenje

Lažu. Sinoć sam slušala da je Arena bila više nego poluprazna.

Ima Kejti pravo.
bila bi pretesna, zavaravate se mnogo s tim glupostima, aktuelnostima
dzekson moze da kroci na livadu na obali slonovace i ceo svet bi se u momentu sjatio
zar vam ono u londonu nista ne govori?
pucnuo je prstima, deset koncerata, i evo ti za dva dana opsta ludnica sirom planete

Bila bi prepuna Arena samo što bi najmanje Srba bilo u njoj, fanova kojih bi bilo najmanje a ostali Srbi bi bili mudonje koji imaju lovu da plate najskuplje karte i koji bi došli da vide taj spektakl i da budu vidjeni, naravno:cool:
Cenim da bi najviše bilo ljudi iz okolnih država nego nas, domaćih.

Bila bi prepuna Arena samo što bi najmanje Srba bilo u njoj, fanova kojih bi bilo najmanje a ostali Srbi bi bili mudonje koji imaju lovu da plate najskuplje karte i koji bi došli da vide taj spektakl i da budu vidjeni, naravno:cool:

Ma sve krem drustvo.. vip loze za bracu Djogaj pa svi ostali, da se razumemo :lol:

:zcepanje: u pravu si da znaš...koliko nas je taman bi preživeli par dana sa panjom i teglom ajvara :lol:

+ bi nas zvali ponovo, o njihovom troshku
.. ..
:mrgreen:
pod uslovom da ne krene neki pritajeni huligan.. u chlanku pishe da se porodica brine da se ne oshteti mermer (grob), okrzne, ogrebe ... ukoliko bi se to desilo a skoro sam sigurna da bi... "hu? mi? nou nou aj dont spik SRPSKI" :lol:

Poslednja izmena:
Hehe vidi sto se raspituje. :hahaha: Sala :D

Pa ja ne volim takozvane mačo tipove, odbijaju me, ali ne volim ni kad je neko bas previse zenskast, sto se konkretno Majklovog izgleda tice, najvise mi se svidja u BAD eri (sto je ovde dobro poznato :mrgreen:), (iako je uvek lepo izgledao,stalno se smejao i imao najlepsi osmeh) jos kad zaveze onaj repic jaooo, pa loknice :heart::heart: stvarno ne znam ni jednog lika koji moze da ima takav stil, a da izgleda privlacno. Jos jedna neverovatna stvar kod njega je sto je s jedne strane bio tako povucen a na sceni pun energije, ne znam za vas ali mene to fascinira, znaci nije normalno kakav je lik bio. :besna::besna: Mislim da ce biti bolje da ovde stanem...dok jos nije kasno. :mrgreen:

Hahahahahahahah... :rotf: Ali, BAD era je :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: Uhhhhhhhh.... I tako dalje... :rumenko:

Lažu. Sinoć sam slušala da je Arena bila više nego poluprazna.

Ima Kejti pravo.

:klap: potpuno se slazem sa tobom !

Back