Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
treba mi petolitarka...nije mi dobro..xD
![]()
Jel' se moze nekako videti sta pise na ovom papiru zalepljenom na ogledalu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba mi petolitarka...nije mi dobro..xD
![]()

Jel' se moze nekako videti sta pise na ovom papiru zalepljenom na ogledalu ?

sinoć sam sanjala da igram ko MJ...
bio je to moćan osećaj...![]()
Ljudi zamislite koja bi uzivancija bila na koncertima Majkl Dzeksona za vreme HIStory turneje da je tada postojala 3D tehnologija ... auuuu
Pa zamislite samo onaj snimak koji je pustan pre svakog koncerta da se gleda sa 3D naocarima ...![]()
I ja bih nešto zlatno da sanjam 

Zar i ti? Ti vaši snovi nikako da predju malo kod mene...I ja bih nešto zlatno da sanjam
![]()

evo odgledao sam upravo Minhen i moram vam priznati da mi sada prvo mesto dele Bukurest i Minhen![]()
Bucharest mnogo bolja atmosfera...Meni Dangerous Bucharest & Bad Yokohama dele 1. mesto...
Pa onda svi HIStory dele 2. mesto... A tu je i Royal Brunei...
Bucharest možda malo ispred Yokohame. U Yokohami mi mnooogo fale pesme sa Bad-a:
SC, DD, MITM, TWYMMF da ih ima, bila bi mi najbolja...
+ Retrdirani Japanci...Bucharest mnogo bolja atmosfera...

Meni se bad Yokohama u opste ne svidja![]()

Zašto jeboote?
Jeste da ima previše prastarih pesama, ali u Yokohami su This Place Hotel i Shake Your Body najbolji!
Jedino što sam se žešće razočarao što nema bar jedna od ovih 5 koje su mi omiljene sa Bad-a!
Ogroman plus je što je 100% live.
(Uopšte se piše spojeno.)

Ne znam ... ne da mi se ne svidjaju pesme nego mi se ne svidja performans kad uporedim sa Danegrous/HIStory turnejom ... msm znam da su to bile osamdesete ali ... i don't know
a ona dvojica plesaca su svakako visak![]()

), upravo zato jer nema nikakvih specijalnih efekata i sve je 100% uzivo. 

Može li mi neko reći kako se zove ovaj remix
![]()
Ne znam ... ne da mi se ne svidjaju pesme nego mi se ne svidja performans kad uporedim sa Danegrous/HIStory turnejom ... msm znam da su to bile osamdesete ali ... i don't know
a ona dvojica plesaca su svakako visak![]()
Ne kontamb.fckin' jean