baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ok, povlačim reč za zlaćano odelo.
Ali samo kad nema štitnika.![]()

pa nisu uvek u pitanju "Gold" pantalone ... moze to i 'vako nekada ... u Dangerous fazonu 
Da sam žensko, ispod mene bi na koncertu bila barica za vreme Dirty Diane...
(Ne mogu da verujem da sam ovo napisao.)![]()

pa nisu uvek u pitanju "Gold" pantalone ... moze to i 'vako nekada ... u Dangerous fazonu
![]()
Kad god ovo vidim moram priznati da ne znam u šta gledam
Da sam ja ovo videla kojim slučajem uživo na koncertu, pa on bi odavno bio mrtav a ja bih odavno bila zatvorenica..![]()
Kako, bre, ovo mirno da posmatraš uživo???
Nisu. "Ušta" ga god obučeš, on se zlatio .![]()
Jel vi devojke koje ovde uzdišete na Majkla generalno volite, tako, ženskaste tipove?![]()
![]()

Sva njegova lepota izbijala je iz njega bez obzira kako izgledao, kako bio obučen. Kao da je bio sastavljen od toplo-hladno, ebem li ga. Čudna voćka u svakom slučaju je bio.0:05-0:07 ahahahhahahahaha

A Dirty Diana kejtice?
Zaboravio sam za moju listu medley - I Want You Back/The Love You Save/I'll Be There
i eventualno ako je respoložen da mi izvede This Place Hotel i Shake Your Body od starijih...![]()
Majkl u zlatnim pantalonicama nikako nije ženskast, no no. Imao je periode i te ženskaste face ali je i tada iz njega izbijao mužjak i to još kako.Sva njegova lepota izbijala je iz njega bez obzira kako izgledao, kako bio obučen. Kao da je bio sastavljen od toplo-hladno, ebem li ga. Čudna voćka u svakom slučaju je bio.
- zašto se tripuješ na mene 

E, koja vam se verzija pesme "Give in to me" vise svidja, demo ili original? Meni original, ali opet, sa druge strane, ova neobjavljena traje duze.
Idem ja da spavam, moram ujutru rano ustati.![]()

Blam me i da gledam.
Možda zato što sam prvo to čula i jedva naučila redosled refrena. 
Kad god ovo vidim moram priznati da ne znam u šta gledam
Da sam ja ovo videla kojim slučajem uživo na koncertu, pa on bi odavno bio mrtav a ja bih odavno bila zatvorenica..![]()
Kako, bre, ovo mirno da posmatraš uživo???