Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
?

. . . kad vas neko pita: zasto, zbog cega majkl dzekson?
kako definisete "to"
Nisam do sad nikome objašnjavala zašto ga slušam jer se svi slažu oko onoga šta je on na sceni, neko ga sluša, neko ne, ali ne dovode u pitanje muziku.
Teže je objasniti šta je on van scene. A to je ono iz čega proizilazi sva ta muzika. To već ne umem da prenesem nekome… A i ko bi to slušao. O tome samo sa ostalim sektašima. :zag:
E sad, ako neko baš ne kapira, onda to – najveći svih vremena upotrebim kao zadnji argument. Ako nije dovoljno ovo što sam rekla, evo statistika i aj zdravo.
Da je nešto drugo u pitanju ne bih se pozivala na statistiku jer nije uvek merilo ali kad nema druge… ;)

Samo da znate da citam sve sto pisete...ali nemam nista pametno da prokomentarisem...zato je bolje da cutim :mrgreen:
Pa nemam ni ja, al nek ide život. :mrgreen:

Upravo je bila lista top 10 koreografija na MTV-u... Šta mislite, šta je broj 1? :D
...So let me hold you tight and share a killer, thriller... Aaow! :zurka:
A SC? Billie Jean? :eek:
Ja sam mislila da od crotch grabbing-a nema legendarnije. :p

Upravo ovo sto si napisala. Kad sam tek pocela da ga slusam, bila sam fascinirana samo pesmama i nastupima, medjutim kako je vreme prolazilo i kako sam otkrivala sve vise stvari o njemu, tako sam se i vise povezivala sa njim, tj. pronasla sam ogroman deo svoje licnosti u njemu. To je jako tesko objasniti, mada se i ne trudim, ionako ne bi razumeli, zato ako me neko nesto pita o njemu govorim samo stvari tipa "Usao je u G. knjigu rekorda" i tome slicno. Ne moraju ni shvatiti, bitno je da se mi medjusobno razumemo. :heart::heart::heart::heart:

P.S. Jedina stvar koju necu da kazem nikome je da je bio Kralj u Gabonu (mislim da se tako zove), ne moraju bas sve da znaju. ;)

Da... Prvi put da sam zaboravio na 25. :(

:think: e ovo je jedna od stvari vezanih za Majkla koje ja ne gotivim ... msm dajte molim vas... pa zamislite da svaki dan u mesecu pamtite po tome sto je neko umro na taj dan neko skroz drugog meseca... to znaci da bi coveku/zeni od 60 godina bilo pola meseca tuzno (jer mu je 25. umro Majkl, 18. neko drugi, 31. neko treci a 9. neko cetvrti)

:roll:

@Thriller: Ovo se ne odnosi samo na tebe nego na sve na ovoj temi koji ovo praktikuju ;)

a nisam mislila na definiciju popularno kulturnog mikel dzeksona,
nego, na nekakvu licnu sponu.
jer, fan ipak nije neko ko slusa komplet muziku i gleda koncerte jer je zabavno, spektakularno.
fora je u necemu Visem, Vecem, nekakvoj jakoj poistovecnosti, ne znam
tj. znam da je ono sto osecam prema njemu meni samoj sasvim prosto i jasno
ali, recima nikad nisam umela da prokanalisem osobi koja ga ne slusa ili nije fan
u takvim situacijama prvo cutim, pa krenem, pa se pogubim, pa odustanem.
mnogo je tesko.

Onda bolje da sam ostao samo na prvoj rečenici... ;)
Ne, nemoguće je... Ili mogu da kažem jednu rečenicu, jednostavno volim ga, ili da napišem esej ovde, al opet bih nešto ispustio...
S' druge strane ja ne mogu da ga volim nikad kao ti, baby jane, dirtydejana... ;)

volim remember the time, al ova je recimo ultra-jaka

Jel si ti odmah primetila da je za TDCAU iz TII koristio elemente iz 2Bad?
Ja nisam... :rumenko: Gledao sam Ghosts nekoliko meseci pre TII, pa sam Ghosts opet gledao nekoliko meseci posle i onda sam primetio...
Baš sam bio iznenađen... :lol:

Pa nemam ni ja, al nek ide život. :mrgreen:

A SC? Billie Jean? :eek:
Ja sam mislila da od crotch grabbing-a nema legendarnije. :p

Uvatio sam samo kraj, tj. Thriller. Ne verujem da su stavili još neku Majklovu, mada zaslužuje, realno...

Pa da. Zabavljač je naša reč za to. To mu dođe kao najširi pojam.

... Da se nadovežem na lično shvatanje MJ-a... Evo malopre sam zadremao i sanjao opet nešto u vezi sa njim...
Sanjao sam da sam izveo savršeni moonwalk u holu osnovne škole... I svi su mi aplaudirali...:hahaha:
Ne verujem da sam sanjao bilo šta u vezi sa nekim drugim muzičarem, a kamo li 3-4 puta... :D

:think: e ovo je jedna od stvari vezanih za Majkla koje ja ne gotivim ... msm dajte molim vas... pa zamislite da svaki dan u mesecu pamtite po tome sto je neko umro na taj dan neko skroz drugog meseca... to znaci da bi coveku/zeni od 60 godina bilo pola meseca tuzno (jer mu je 25. umro Majkl, 18. neko drugi, 31. neko treci a 9. neko cetvrti)

:roll:

@Thriller: Ovo se ne odnosi samo na tebe nego na sve na ovoj temi koji ovo praktikuju ;)

to je ipak poseban slucaj jer je to mj ;)...a meseci se valjda broje do godine, a kad prodje prva godina onda se broji samo godisnjica...ne razumem se ja u te stvari bas :pop2:

019.jpg

mawi nosic :heart: :mrgreen:

"Smile"

Smile, though your heart is aching
Smile, even though it's breaking
When there are clouds in the sky
You'll get by...

If you smileWith your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile if you'll just...
Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just...
You'll get by...

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
If you'll just Smile...

If you'll just Smile

samo za MJ-a

"Smile"

You'll get by...

If you smileWith your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile if you'll just...
Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
If you'll just...
You'll get by...

If you smile