Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Holivudski glumac, Wesley Snipes je otkrio da je jednom prilikom dok je setao ulicama Harlema (Nju Jork), drzao Majkla za ruku jer je kralj popa bio uplasen.

Snipes se pojavljuje u spotu "Bad" sa Dzeksonom, koji je snimljen 1987e u Harlemu.

Snipes: "Mislim da je Majkl bio malo uplasen sto se nalazi u Harlemu."

Na pitanje, kako je Majkl pokazao svoj strah, Snipes odgovara: "Pa, drzali smo se za ruke."
"Drzali smo se za ruke dok smo setali niz ulicu.

"Rekao sam mu, 'Sacekaj me tamo, Majkl. Ne brini zbog toga, brate - sa tobom sam/motrim na tebe.'. Umesto da glumim, cuvao sam ga."

Dodao je: "Ljudi su ga dozivali - neki ljubazno, neki ne bas toliko ljubazno... Vikali su na ulici... On je to cuo... Okrenuo se prema meni, i pitao me "Jel se plasis?" ... Rekao sam mu "Ne, Majk. Ja sam odrastao ovde. Ovo je ok. Jel si ti uplasen? Rekao je "Da, pomalo"

Izvor: http://www.sawfnews.com/Gossip/63220.aspx

... izem te losheg bash :mrgreen:
:hahaha:
Moram da menjam potpis pod hitno! (WHO'S BAD?) :rotf:

MJ nema šta da brine kad ga Blade čuva. :cool:
Ali ja samo zamišljam dvojicu crnja koji se drže za ruke u sred Harlema, još u to doba.
Mora da je bilo čupavo. :zcepanje:
Propade i I'm BAD i sve. xD

Poslednja izmena:
I'm married to my fans. - MJ :heart:
2h7jt36.jpg
k27mg.jpg
xkyo7s.jpg
w0g9w4.jpg

ljubaviiiiiiiiii, pa, vec smo konstatovale da hot pohotne dame piju iskljucivo vruce napitke,
i druze se u wc-u ^^
ajde ajde dodji sto pre pa da trupamo u skup s danijelce i . . . trazimo bandere, znas vec ;]
ziveo majkl, ole :kiss:
Da, da, daaaaaa <3
Bandere, i sve velike stvari tog oblika :P xD
Ahahaha, bludice <3
Jedva cekam da vas vidim, od 2. pa do 9. sam tamo, da znas^^
I jedva, jedva cekam :)
Moci cemo lepo da se vidimo, bez zurbe xD
:per:
Btw, meni Majkl nedostaje, i ne znam sta cu sa sobom.:sad2::sad2:

Da, da, daaaaaa <3
Bandere, i sve velike stvari tog oblika :P xD
Ahahaha, bludice <3
Jedva cekam da vas vidim, od 2. pa do 9. sam tamo, da znas^^
I jedva, jedva cekam :)
Moci cemo lepo da se vidimo, bez zurbe xD
:per:
Btw, meni Majkl nedostaje, i ne znam sta cu sa sobom.:sad2::sad2:

da znas ...
i hvalim te Bogu da si dosla posteno, i jos kad je lepo vreme;
jer, ne znam dal mi vise majkl il studentski nedostaje
al moramo uskoro jednu postenu bleju da odrzimo, al u stvarnosti
[to vazi za sve], i da donesemo muziku i pricamo o njemu od jutra do sutra,
kao u dobra stara vremena :]

mj-grammy1988.jpg

?

. . . kad vas neko pita: zasto, zbog cega majkl dzekson?
kako definisete "to"

Pa kao taj veliki znak pitanja koji si stavila! :mrgreen:
Kao najvećeg zabavljača koji je ikada živeo... Čoveka koji je briljirao u mnogim oblastima vezanim za muziku...

Majklova muzika je jednostavno perfect-pop i, iako ga ponekad smučim sebi, kad se posle par dana vratim njemu, osetim istu onu svežinu koju sam osetio kad sam prvi put čuo neku njegovu pesmu, što ne nije slučaj ni kod jednog drugog muzičara...
Šire od muzike - igrao je kao niko drugi, koncerti su spektakl, publika na njega reaguje kao ni na kog drugog, a on je publici pružao stvarno jedinstvenu energiju koju je ispoljavao kroz pevanje i u istoj meri kroz igranje...

Dakle, "to" je spoj mnogih stvari od kojih je svaka ponaosaob 10/10.

Šta je za tebe "to"?

da znas ...
i hvalim te Bogu da si dosla posteno, i jos kad je lepo vreme;
jer, ne znam dal mi vise majkl il studentski nedostaje
al moramo uskoro jednu postenu bleju da odrzimo, al u stvarnosti
[to vazi za sve], i da donesemo muziku i pricamo o njemu od jutra do sutra,
kao u dobra stara vremena :]

mj-grammy1988.jpg

Jea, to bi bilo odlicno :heart:
Cut', jedva cekam da te vidim :heart:
Imam dosta toga da ti pricam:mrgreen:
Inace, sto se tvog pitanja tice.. Mene niko i ne pita. Samo pocnu da ga pljuju, a onda im ja ***** mater, i na tome se zavrsi :mrgreen:

Kao najvećeg zabavljača koji je ikada živeo... Čoveka koji je briljirao u mnogim oblastima vezanim za muziku...

Majklova muzika je jednostavno perfect-pop i, iako ga ponekad smučim sebi, kad se posle par dana vratim njemu, osetim istu onu svežinu koju sam osetio kad sam prvi put čuo neku njegovu pesmu, što ne nije slučaj ni kod jednog drugog muzičara...
Šire od muzike - igrao je kao niko drugi, koncerti su spektakl, publika na njega reaguje kao ni na kog drugog, a on je publici pružao stvarno jedinstvenu energiju koju je ispoljavao kroz pevanje i u istoj meri kroz igranje...

Šta je za tebe "to"?

pa sad, ako je komponovao i pisao muziku onda prevazilazi zabavljača ?

Šta je za tebe "to"?

a nisam mislila na definiciju popularno kulturnog mikel dzeksona,
nego, na nekakvu licnu sponu.
jer, fan ipak nije neko ko slusa komplet muziku i gleda koncerte jer je zabavno, spektakularno.
fora je u necemu Visem, Vecem, nekakvoj jakoj poistovecnosti, ne znam
tj. znam da je ono sto osecam prema njemu meni samoj sasvim prosto i jasno
ali, recima nikad nisam umela da prokanalisem osobi koja ga ne slusa ili nije fan
u takvim situacijama prvo cutim, pa krenem, pa se pogubim, pa odustanem.
mnogo je tesko.

Back