Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ferhv.png

:mrgreen:
jasno je da vishe ne gledam isto na ovaj slatkis :lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Uhhhhh... :heart::mrgreen:

a ja ne mislim da su diane i majkl slicni po tom pitanju. ona mi je nekako vise suptilnija, spontanija, neznija, sporija, cesce zalazi u publiku, posmatra izraze njihovih lica, pa pre nego sto pocne da peva, pricicom ih uvede u njen istorijat, prica o sebi, daje savete, i slicno...
dok je majkl vatreniji, striktniji, svaka pesma je jasno definisana celina ludim kostimima, koreografijom, non-stopnim plesom, efektima, sa vrlo kratkim pauzama.
naravno, ima i on nonsalantnijih momenata s publikom, al cini mi se redje.

ovo drugo, ja kazem da ice nema prijatelje, vec sam to misli, i potpuno je u pravu.

Da, da, OK, drugačiji im je pristup, svakako, nego sam htela da kažem da publika zna da je M. uvek u fazonu – It's all for the fans.
Koliko to Diana pokazuje na sceni, Majkl pokazuje van nje. Zato nije ni potrebno mnogo priče. Hee hee i gotovi suuu. :heart:

Ma idi izpizdela sam ko kreten... Pustili onaj Sauth park ili kako vec.. I ladno neki decak kao u bolnici.. I u komi... I sad njegovi drugovi se prepali i doktorka kaze neko je usao u njega...:eek: I samo pocne doktorka da vice Sa kimimamo posla i samo kao Majklov glas kao Ja sam Majkl Dzekson i ziv sam i beo sam i mnogo volim decu... I sad oni klinci kao Gospodine Dzekson vi niste zivi... I zamislite onda Majkl usao u to dete i krenuo da se penje po drvecu da peva hee-hee,moonwalk da se igra igrackama i onda ga ti klinci obukli u zensko zato sto kao znaju da je on oduvek hteo da bude devojcuca i beo...:eek::eek:

SUNCE IM POKVARENO..:besna: Izvinite za ispade...

tu epizodu sam davno gledao da YT ... citao u mtv.rs o toj epizodi kao da je snimljena i ja je pogledao ... pa nemoj sve shvatati tako ozbiljno ;) da buedm iskren mene je bas nasmijala ta epizoda :rumenko:

Nemojte tako o Justinu... MJ mu je idol...

I ja sam primetio da ga nesto vecina ne voli (bar u Srbiji) ali ne kontam zasto ... i kako to da ga ovde ne vole ,a da ga tamo preko "vode" obozavaju i lude za njim ... jel' ima los glas ili sta? :)

Da budem iskren nisam cuo ni jednu njegovu pesmu.

P.S. I da jos nesto ... ako ima potencijala da se bavi muzikom zasto da ne ... pa i sam Majkl je kao vrlo mlad poceo da se bavi muzikom pa ga niko nije negodovao ... mozda jednog dana i Justin bude kao MJ popularan :think:

Ma daj... @Nikki izvini ali ja ga ne volim... Cula sam njegovu pesmu i pravo da ti kazem nista posebno... Kao i sve ostale novocene zvezde koje pevaju glupe pesme koje se posle kratkog vremena zaborave... Mali mora mnogo da se trudi...

@Man in the mirror nema sansi da ce biti popularan kao Majkl... Koliko sam upucena i Miley Cyrus bese isto tako popularna kao sad Justin a sad joj se vec gasi karijera... Razlog je verovatno u klinackim pesmama... Deca se naloze na te pesme a onda ih brzo zaborave i pocnu da vole nekog drugog pevaca.. Sa Majklom to nije bio slucaj...:D

Au koji off topic...:eek: Sorry

Evo sada sam uzeo da preslusam HIStory In The Mix album ... po prvi put !!! :mrgreen:
Iako ovaj album imam na kompu vec nekih pola godine, nikada ga nisam odslusao jer me nisu zanimale remixovane pesme (sem naravno prvih 5 sa albuma i pesme HIStory in the mix)

Prvi utisak: ne svidjaju mi se :lol:

Back