MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Moze se nakaciti, kako sam ja Dirty Dianu stavila.![]()
Ma moze al' necemo nista prikriveno :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze se nakaciti, kako sam ja Dirty Dianu stavila.![]()

A i ova dva su...

dobro joj nije moonwalkovao po faci 

Billie Jean njegova najbolja pesma, barem meni...

Ista priča kao i sa Dianom, drži ih kao malo vode na dlanu. (Ahhh, samo SmoothCriminal može da kaže drži nas ko malo vode...inace, sta kazete za majkla i njegovu komunikaciju s masom tokom koncerata?
ja jos uvek ne znam sta je to u njemu, sto ... kad on bez reci, bez pokreta, samo stoji na sceni, izazove reakcije publike koje dosezu neke vanekstremne nivoe ...
kako biste vi to definisali?
) I još mnooogo toga, harizma, energija, profesionalnost, to što publika zna da nijedan sekund nije otaljan već odrađen do daske i sa uživanjem. Iskrenost. Toplina. To što se predaje maximalno. 1000 stvari... 
Šta kažete na to?"One of my friends said, no matter how tough you are, Michael Jackson will have the biggest gangster in the front row screaming like a b*tch at his concert." - Ice T
![]()

![]()
ma nije je odmerio ... ni-ka-ko![]()
![]()
![]()

Ovo je bilo ono - Oh, boy! xD
I Kai Chase je rekla da je i nju zagledao tako da....![]()

Ja sam se bas smejala kad sam videla ovo...Dobra fora...
![]()

Ista priča kao i sa Dianom, drži ih kao malo vode na dlanu. (Ahhh, samo SmoothCriminal može da kaže drži nas ko malo vode...) I još mnooogo toga, harizma, energija, profesionalnost, to što publika zna da nijedan sekund nije otaljan već odrađen do daske i sa uživanjem. Iskrenost. Toplina. To što se predaje maximalno. 1000 stvari...
Ma ne znam... Nemam ni ja objašnjenje...
Ali ajde to što žene urlaju nego ovo..
Meni je ovo još veći fenomen..
Šta kažete na to?![]()

Ja sam se bas smejala kad sam videla ovo...Dobra fora...
![]()

A drustvo sto je nasao..Sa penzionerima...
![]()

)