Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
picture.php

Jao Baby Ja ne i MJ Fan obozavam vas....:cmok::cmok::cmok:

Baby Jane sa ovom slikom iz mog Dangerousa...:heart:

MJ Fan ovi klipovi su najjaci znaci pola od toga nisam konstatovala da nisi stavila... Najjaci su klipovi... Od onog sa Oprom nemogu da se zaustavim od smeha..:zcepanje: A i ova dva su...:zper::heart:

Na 1:29, ona peva njegov deo, malo se nadurio izgleda :mrgreen: dobro joj nije moonwalkovao po faci :zcepanje:
mozda sam se i ja preshla, negde pishu da ona peva taj deo, da je MJ nesto zeznuo... vidi se da drzi miikrofon gore i da je krenuo da otpeva deo koji je njen, pa je mozda zato zbunjen

Poslednja izmena:
inace, sta kazete za majkla i njegovu komunikaciju s masom tokom koncerata?
ja jos uvek ne znam sta je to u njemu, sto ... kad on bez reci, bez pokreta, samo stoji na sceni, izazove reakcije publike koje dosezu neke vanekstremne nivoe ...
kako biste vi to definisali?
Ista priča kao i sa Dianom, drži ih kao malo vode na dlanu. (Ahhh, samo SmoothCriminal može da kaže drži nas ko malo vode...:rida:) I još mnooogo toga, harizma, energija, profesionalnost, to što publika zna da nijedan sekund nije otaljan već odrađen do daske i sa uživanjem. Iskrenost. Toplina. To što se predaje maximalno. 1000 stvari... :heart:
Ma ne znam... Nemam ni ja objašnjenje...

Ali ajde to što žene urlaju nego ovo..
Meni je ovo još veći fenomen..
"One of my friends said, no matter how tough you are, Michael Jackson will have the biggest gangster in the front row screaming like a b*tch at his concert." - Ice T
:cool:
Šta kažete na to? :cool:

a ja ne mislim da su diane i majkl slicni po tom pitanju. ona mi je nekako vise suptilnija, spontanija, neznija, sporija, cesce zalazi u publiku, posmatra izraze njihovih lica, pa pre nego sto pocne da peva, pricicom ih uvede u njen istorijat, prica o sebi, daje savete, i slicno...
dok je majkl vatreniji, striktniji, svaka pesma je jasno definisana celina ludim kostimima, koreografijom, non-stopnim plesom, efektima, sa vrlo kratkim pauzama.
naravno, ima i on nonsalantnijih momenata s publikom, al cini mi se redje.

ovo drugo, ja kazem da ice nema prijatelje, vec sam to misli, i potpuno je u pravu.

Ista priča kao i sa Dianom, drži ih kao malo vode na dlanu. (Ahhh, samo SmoothCriminal može da kaže drži nas ko malo vode...:rida:) I još mnooogo toga, harizma, energija, profesionalnost, to što publika zna da nijedan sekund nije otaljan već odrađen do daske i sa uživanjem. Iskrenost. Toplina. To što se predaje maximalno. 1000 stvari... :heart:
Ma ne znam... Nemam ni ja objašnjenje...

Ali ajde to što žene urlaju nego ovo..
Meni je ovo još veći fenomen..

Šta kažete na to? :cool:

Eto to,sve si sama rekla. :)

Back