Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DD ne radi se o tome.
Zar nisi primetila da se svaka diskusija prekida fotografijama?
Postaje dosadno... TOLIKO tekstova, TOLIKO pesama a zapinjemo na fotografijama.
Pokusala sam min. 3 puta da pokrenem analizu nekih pesama, i zavrshila je a feedbacka nigde... ako je Majklov izgled toliko zanimljiviji, u redu.
koji fazon da se napishe lyrics i tako da ostalim clanovima domaci zadatak? :dontunderstand:
Ako nekoga smara da napise ovde analizu nek' preskoci takve predloge.
Nista licno...
Ok je, svako ima svoje misljenje. Ja se ne razumem u muziku, i bolje da ne brljam. Mogu da kazem koja pesma mi se vise a koja manje svidja, i sta mi se kod koje svidja, ali to nije analiza! Preskocite gledanje slika i kraj... Najposle, pola sam ih stavila u
... Ja cu rado citati analize svih onih koji ih napisu :worth: Ali ja bas nisam za to i kraj. A danas mi se bas gledale i postavljale slike, i uradila sam to... Eto...

Ok je, svako ima svoje misljenje. Ja se ne razumem u muziku, i bolje da ne brljam. Mogu da kazem koja pesma mi se vise a koja manje svidja, i sta mi se kod koje svidja, ali to nije analiza! Preskocite gledanje slika i kraj... Najposle, pola sam ih stavila u
... Ja cu rado citati analize svih onih koji ih napisu :worth: Ali ja bas nisam za to i kraj. A danas mi se bas gledale i postavljale slike, i uradila sam to... Eto...
Ne pricham o muzici, vec o tekstovima, tu bismo mogli svi da ucestvujemo.

samo nemojte oh,my God,he's so fckin sexy temu da potcenjujete; od velikog je znacaja . . .
ozbiljno.
SKZbBrQ9Kpzbbb37jtIa2ulLo1_r1_400.jpg

heeeej... jel ovo tvoje remek-delo?
Zashto ima bash osmeh Jokera? Smatrash obojicu napacenim dushama?
Zashto mu se ne vide ochi?

isprva nisam imala nameru da ih povezem, al vidis, veoma je moguce.
rekla sam vec, samo stoje usta, naglasena poenta je osmeh.
licno gledam na ovo u smislu pozitivne simbolike, al i ta teorija o napacenim dusama dolazi u obzir.
slazem se da se na neki nacin oboje poistovecuju u tom pogledu...

isprva nisam imala nameru da ih povezem, al vidis, veoma je moguce.
rekla sam vec, samo stoje usta, naglasena poenta je osmeh.
licno gledam na ovo u smislu pozitivne simbolike, al i ta teorija o napacenim dusama dolazi u obzir.
slazem se da se na neki nacin oboje poistovecuju u tom pogledu...

da, detinjstvo isto ili slicno sve ostalo nebo i zemlja.
jos jednom, svidja mi se.

MJ familija i estate su ugovorili sedmogodisnji ugovor za 10 projekata sa Sony Co. koji je vredan 250 miliona dolara, kazu izvestaji

Ugovor ukljucuje stare pesme u novom pakovanju i neki neobjavljeni mateijal. Jedan od albuma ce biti od neobjavljenih pesama i izaci ce u novembru, kaze AP.
Drugi projekti mogu takodje ukljuciti video igre, DVD kompilacije i videa, i ponovno objavljivanje Off the Wall, Dzeksonov peti studijski album, koji je prvi put izasao u 1979, kaze AP.

"The stuff we have in the vaults around that record is fascinating and remarkable," Stringer said. "We're going to build a whole platform with a documentary. The outtakes are fantastic! We have a lot of great stuff from around every time period [in Jackson's career]. We're plowing through everything now to understand what we've got."

"John McClain tells me they've got over 60 unreleased recordings that they're choosing from," Branca said. "The first album will have around 10. There's some very recent stuff and vintage stuff that deserves to be shared with Michael's fans."

Izvor: http://www.latimes.com/entertainment/news/la-et-michael-jackson16-2010mar16,0,7082645.story

Poslednja izmena:
Naslednici Majkla Džeksona bogatiji za 200 miliona dolara
Blic - Pre 38 minuta
Naslednici Majkla Džeksona sklopili su ugovor sa kompanijom "Soni mjuzik" koji im garantuje 200 miliona dolara za deset muzičkih projekata u narednih sedam godina, javile su svetske agencije.

Rekordno vredan ugovor mogao bi Džeksonovoj porodici da donese i 250 miliona dolara ako budu ispunjeni izvesni uslovi, izjavio je Asošiejted presu izvor blizak pregovorima. Na jednom od albuma, koji će biti objavljen u novembru, naći će se Džeksonove pesme koje do sada nisu objavljene.

Među projektima biće video igra, DVD kompilacija video spotova i novo izdanje Džeksonovog petog studijskog albuma "Off the Wall", koji je prvi put objavljen 1979.

U ugovor je uvršten i dupli album objavljen uz film "This Is It", zasnovan na snimcima koncertnih proba za turneju koju je Džekson planirao pred smrt.

Računajući više od pet miliona primeraka tog albuma, od smrti Majkla Džeksona 25. juna prodao više od 31 miliona albuma, od čega dve trećine izvan SAD.
link

• Podržavam
Reactions: DD
MJ familija i estate su ugovorili sedmogodisnji ugovor za 10 projekata sa Sony Co. koji je vredan 250 miliona dolara, kazu izvestaji

Ugovor ukljucuje stare pesme u novom pakovanju i neki neobjavljeni mateijal. Jedan od albuma ce biti od neobjavljenih pesama i izaci ce u novembru, kaze AP.
Drugi projekti mogu takodje ukljuciti video igre, DVD kompilacije i videa, i ponovno objavljivanje Off the Wall, Dzeksonov peti studijski album, koji je prvi put izasao u 1979, kaze AP.

Izvor: http://www.latimes.com/entertainment/news/la-et-michael-jackson16-2010mar16,0,7082645.story

izvini, nisam videla da si i ti postovala istu vest :rumenko:

Slash izjavljuje da nije on svirao u pesmu "Black and White" :
"Nisam svirao," naglasavajuci da zvuk gitare nije "njegov zvuk". "To je gej, ne bih nikada svirao to."

Izvor: http://www.exclaim.ca/articles/generalarticlesynopsfullart.aspx?csid1=115&csid2=844&fid1=44982

Onda je juce dao objasnjenje, povodom svoje izjave da je pesma "Black and White" gej.

"Mislio sam o tome posle jer je stvarno izletelo... sada mislim da je zvucalo previshe ponizavajuce. Ono sto sam u stvari mislio jeste da je gitara zvucala previshe srecno. Jednostavno ne zvuci kao ja, svako bi to znao."

Izvor: http://mog.com/MOG_News/blog/1838740

- ono, gay stvarno i znaci to ...

Slash izjavljuje da nije on svirao u pesmu "Black and White" :
"Nisam svirao," naglasavajuci da zvuk gitare nije "njegov zvuk". "To je gej, ne bih nikada svirao to."

Izvor: http://www.exclaim.ca/articles/generalarticlesynopsfullart.aspx?csid1=115&csid2=844&fid1=44982

Onda je juce dao objasnjenje, povodom svoje izjave da je pesma "Black and White" gej.

"Mislio sam o tome posle jer je stvarno izletelo... sada mislim da je zvucalo previshe ponizavajuce. Ono sto sam u stvari mislio jeste da je gitara zvucala previshe srecno. Jednostavno ne zvuci kao ja, svako bi to znao."

Izvor: http://mog.com/MOG_News/blog/1838740

- ono, gay stvarno i znaci to ...

Hajde sad ti meni objasni kako gitara može zvučati gay?:confused:
Msm, sa tim izrazom se zaista preteruje. Trpaju ga svuda..
ybg, još malo pa će i za neku vrste supe govoriti da je gay

Hajde sad ti meni objasni kako gitara može zvučati gay?:confused:
Msm, sa tim izrazom se zaista preteruje. Trpaju ga svuda..
ybg, još malo pa će i za neku vrste supe govoriti da je gay

:lol:
Moze zvuchati ako zvuchi veselo... i kapiram Slash-a shta je hteo da kaze... ne znam koliko je intro na B&W veseo ali kada se uporedi sa Give in to me ... :think: moguce je..

Back