Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hvala za uvecanu sliku 'MJfan' :)

nesto mi u ovoj smrtovnici nije jasno :) pa da mi objasnite:

1. Pise da je ziveo u Encino/LA Hayvenhurst Avenue 4641 ... zar nije ranc Neverland ?

2. Zasto se ovde spominje njegova sestra Latoya ? :)

3. I zasto se ovde spominje neki datum 07.07.2009 ? :) sta je to...jel tada sahranjen (?) ili je tada zakupljeno mesto (?)

*I jos nesto 'usput' ... kako je dobio srednje ime Joseph...vidim da mu i majka i otac imaju srednje ime :)

**I jel se zna koju skolu je zavrsio .... HVALAAAA :))) (ja se uziveo ^_^)

Poslednja izmena:

1. Pise da je ziveo u Encino/LA Hayvenhurst Avenue 4641 ... zar nije ranc Neverland ?

3. I zasto se ovde spominje neki datum 07.07.2009 ? :) sta je to...jel tada sahranjen (?) ili je tada zakupljeno mesto (?)

*I jos nesto 'usput' ... kako je dobio srednje ime Joseph...vidim da mu i majka i otac imaju srednje ime :)

nisam citao smrtovnicu jer me to ne interesuje..Nije zivio na Neverlandu vec u LA...Srednje ime se ne dobija,to je ocevo..A skolu je malo isao u Gary,a posle toga je imao privatnog profesora(zbog obaveza)..

uuuu Liberian Girl ... kako volim tu pesmu :) jel mozete vi da vidite moju profile sliku ? ja postavio i kad odem na svoj profil ima je ali je sada ne vidim ovde na temi a vi ?

I ja mnogo volim Liberian Girl... To je bila prva "nepoznata" pesma koja me je privukla da je čujem kad sam krenuo da se interesujem za MJ-a! z:lol:
On je bio genije! Odakle mu toliko ideja?! Ko bi se setio za Liberian Girl? Smooth Criminal, Wanna Be Startin' Somethin', Who Is It itd. da ne nabrajam sad...
Jedinstveni ritmovi!

I ja mnogo volim Liberian Girl... To je bila prva "nepoznata" pesma koja me je privukla da je čujem kad sam krenuo da se interesujem za MJ-a! z:lol:
On je bio genije! Odakle mu toliko ideja?! Ko bi se setio za Liberian Girl? Smooth Criminal, Wanna Be Startin' Somethin', Who Is It itd. da ne nabrajam sad...
Jedinstveni ritmovi!

potpuno se slazem sa tobom :) sa koliko god si poceo da slusas mj ? da se interesujes vise i to :)

Datum 7.7.2009 stoji pored Forest Lawn-a, tamo je MJ sahranjen, pretpostavljam da se to odnosi na datum sahrane, tada je bio Memorial u Staples-u

Poslednja izmena:

Ne živi tu od druge optužbe... Razbucali su mu ga, nije hteo da se vraća tamo...

Ona je dala podatke...

Sahranjen valjda...

JEL STE PRIMETILI DA JE SAMO MICHAEL IMAO SREDNJE IME JOSEPH OD SVE DECE?! z:D

HE, HE, TUPSON!!! PIŠE DA NIJE ZAVRŠIO SREDNJU!!! ŠTA ĆE MU! z:D

.....

nisam citao smrtovnicu jer me to ne interesuje..Nije zivio na Neverlandu vec u LA...Srednje ime se ne dobija,to je ocevo..A skolu je malo isao u Gary,a posle toga je imao privatnog profesora(zbog obaveza)..

ja se secam onih snimaka na tv sa policijom i hitnom isped neke kuce (kada je umro) a ja sam mislio da je to Neverland (iako znam kako neverland izgleda) ... hahah jesam postavio glupo pitanje to za srednje ime ... ^^ cek pa morao je neku skolu da zavrsi...mislim valjda je morao (iako su to bile 50-te + bio je crnac :/)

potpuno se slazem sa tobom :) sa koliko god si poceo da slusas mj ? da se interesujes vise i to :)

Od kako znam za sebe voleo sam njegove najveće hitove... I poštovao ga kao najvećeg zabavljača u istoriji popularne muzike... Kad sam uzeo ADSL pre oko 2 god skinuo sam njegovu diskografiju i kad sam video koliko ima ubistveno dobrih pesama navukao sam se, verovatno zauvek... z:lol:

Michael+Jackson+4.jpg

Back