Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste bio je mrsav...kada je umro bio je tezak 55 kg ... patolog kaze da mu je u zeludcu bilo mnogo lekova i veoma malo hrane ... poslednjih nekoliko godina zivota je veoma malo jeo a i to sto je jeo bilo je na bazi voca i povrca sa malo hranljivih materija ...

Ja sam visok 1.84 m i imam samo 55 kg i pokusavam da odrzim tu kilazu samo zbog Majkla iako me SVIIII teraju da jedem :))) znaci totalni sam zaludjenik ^^ z:lol:

Dude, eat somethin'!
Ja mu kopiram frizure... z:lol:

Jeste bio je mrsav...kada je umro bio je tezak 55 kg ... patolog kaze da mu je u zeludcu bilo mnogo lekova i veoma malo hrane ... poslednjih nekoliko godina zivota je veoma malo jeo a i to sto je jeo bilo je na bazi voca i povrca sa malo hranljivih materija ...

Ja sam visok 1.84 m i imam samo 55 kg i pokusavam da odrzim tu kilazu samo zbog Majkla iako me SVIIII teraju da jedem :))) znaci totalni sam zaludjenik ^^ z:lol:
Ne vjeruj svemu sto procitas u novinama..
P.S Bas prije neki dan sam se mjerio i cudo:visok sam kao mj(1,78 m),tezak kao mj(65kg-to mu je godinama bila proskecna tezina),i isti broj obuce(43)..Imam dobre predispozicije za tribute danceraz:lol:

VH1 ANNOUNCES EXCLUSIVE WORLD PREMIERES OF MICHAEL JACKSON'S
"THEY DON'T REALLY CARE ABOUT US" MUSIC VIDEO
z:D

http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?id=20100115vh101

320x240.jpg

Je l' skinuo neko ovaj Royal Brunei koncert koji se sad pojavio?
Neki srećnici ga imaju odavno, ali je ultra rare kada je mogao da se nabavi samo od nekih fanova iz Italije i bio je skup...

o_hNFz5b1TKhwPKau.jpg
meni ostalo jos 3-4 sata...cim se probudim ujutru cu da ga pogledam...nadam se da je kvalitet stvarno dobar a ne kao neki snimci sa youtube-a

Back