Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je sa tog nastupa...

dave-navarro18.jpg

I'm starting with the man in the mirror, I'm asking him to change his ways...
Dobro nam došao! z:lol:
Odakle si i šta ti je omiljeno sve od MJ-a (pesma, spot, album,...)?

Ja sam iz nekom malog gradica u republici Srpskoj ... Od MJ-a obozavam Human Nature, Bad, Billie Jean, Dangerous, Black Or White, Invicible, HIStory, GHOST !!!!! , Baby Be Mine, U Rock My World ... ma sve breeeee :)))) album nemam neki odredjeni jer uglavnom sa svakog albuma slusam po nekih 3-4 pesme stalno a ostalo kada se setim ... imam 50 njegovih pesama na telefonu ... zelja mi je da negde kupim neki od njegovih kostima ... Spotova nisam gledao bas puno jer ih je (bar meni) tesko pronaci ... ali recimo da mi se mnogo svidja spot za pesmu 'Ghost' koji je zapravo isecak iz istoimenog filma u kom on glumi ... SvE U SVEMU veliki zaludjenik MJ-a :)))) z:dm:

Prvi put sam videla suze u Jermainovim očima !

A jesi li ga čuo kako svira da su oni u porodici kao deca imali sve.z:D Paz' da mu ne verujem. Pored devetoro dece i nezaposlene majke klinci su imali sve i to -50 tih godina. Hm.da.

bas lepo da se cuje od mladih ljudi to...da se razumemo samo i ja sam detence :D

kako znas koliko imam god ? :)) mislim ako je poruka bila upucena meni ^^ :) ja sam zaludjen njim a po najvise njegovim ludacki lepim glasom i stajlingom ... ! znaci VRH :)) ej ja sam jos nov u ovome pa ne znam kako da promenim avatar ? :/ jel moze mala pomoc :) i kako te "poruke" pisete (mislim na te porukice ispod teksta i pored imena)

hvalaa :)z:lol:

Nego, jel gledao neko nekad ovaj dangerous nastup. Rana, beta verzija bez mnogih efekata, ali je simpatična i deluje sirovije. Samo da postoji bolji snimak...

Poslednja izmena:
oba snimka su dobra ... mada je to bar za mene sve na isti fazon ... naravno ipak je VRH :)) a ova muzika na pocetku jel se meni cini ili je to iz filma o Dzejmsu Bondu ??? :) mnogo puta sam sluaso ovu pemu jer mi se bas svidja ali to nsiam do sada primetio ...

Ovo je najbolji torrent za neobjavljene pesme i kolaboracije (nalaze se u folderu Diverse)!

http://thepiratebay.org/torrent/4976714/Michael_Jackson_The_Jackson_5_The_Jacksons_Discography_(new__com

Skinite obavezno: Streetwalker, She Got It, Fly Away, We've Had Enough, Someone In The Dark, Mind Is The Magic, Xscape,
Scared Of The Moon, Say Say Say, Somebody's Watching Me, We Are The World...

The late pop legend Michael Jackson will be awarded a posthumous prize for his global charity work at an opera gala in Germany this week, organisers said Wednesday.

Jackson's elder sister La Toya, a guest of honour at the ball, would receive the award.

"Michael Jackson supported 39 foundations and charity projects, started his own foundation and donated a total of more than 300 million dollars," Frey said.

"Carousel"

She's from a world
Of popcorn and candy
Pony rides for a dime
Little children laughing

I'm from a world
Of disappointments and confusions
But I want her to be mine
I started talking
She kept on walking
She disappeared into the crowd

I lost my heart
On the carousel
To a circus girl
Who left my heart in pieces
Lost my heart
On The carousel
To a circus girl
Who ran away.

I was the clown
And she was the dancer
We both knew it wouldn't work
But we took our chances
What I can't recall
Is if there was a girl at all
Or was it my imagination?
I still remember
All of those faces
And now all I have is memories.

I lost my heart
On the carousel
To a circus girl
Lost my heart
On The carousel
To a circus girl
Who ran away.

Two different people
In love for an instant
To see that the circus came today
Sometimes I can hear the calliope
And I can hear her calling me.

Don't you know?
I lost my heart
On the carousel
To a circus girl
Lost my heart
On The carousel
To a circus girl
Who ran away

Pronashla sam neke Majklove neobjavljene pesme:
Carousel
Groove of Midnight
Hot Street
Nite line
Serious effect
There Must Be More To Life Than This (Solo)

ako ste zainteresovani, javite se
ja sam od tih cula samo hot street i odlicna je....negde sam citala da su mj i quincy jones planirali da bude na thriller albumu al su se predomislilli...

Back