Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kakvi andjeli i gluposti...
Htio je sa napravi savrsenstvo u svakom pogledu,bio je apsolutni perfekcionista
..Pa cak i u izgledu..
@Thriller
Kako se slazemo?Super,uvijek napravimo kompromis kada diskutujemo nesto o njemu(tj. on napravi popusti)i vidi da nema gdje..Tako pokupi neko smece iz novina i tv-a pa provjeri kod mene..Odgovor je uvijek isti..
Iznenadio sam se prije neki dan kada mi je rekao da je htio da me iznenadi kartama za londonski mj koncert..

A, pa lepo... :mrgreen:

Whitney Houston je u Moskvi na otvaranju/pocetku svoje turneje odala pochast Majklu pevajuci Man In The Mirror i odrzala govor.

"When someone gives you five decades of their life... to music...to entertaining you..non-stop..five decades of his life... you must... give him applause..." :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:..."

Rasplakala me je :-(((

Rare_20Pic_20Michael_20and_20Madonna.jpg

Judith Hill - Michael Jackson's 'This Is It' duet singer, napisala je pesmu posvecenu Majklu, omogucila je i free download iste.

'They took the boxes off the stage,
My heart was crushed in disarray,
The world was frozen and engaged,
To find the King had slipped away

I walk through the streets;
I feel so alone with questions and pain,
but the only thing I know

I will always be missing you,
and your love will last forever in my heart
I will always be missing you,
cause you changed my life for the better,
I will always be missing you..

You held my hand a little while...'

'I will always be missing you''
Written, Composed and Produced by Judith Hill

Oni su oduvek ličili jedno na drugo...
A lupali su svašta... Da je hteo da liči na Dianu Ross, Liz Taylor... :mrgreen:

MJ%20&%20Janet%20Jackson_jpg.jpg
michael-janet.jpg

:heart::heart::heart:

"...I hope this puts to rest, one rumor, that's been in the press for too many years... (smeje se)
... Me and Janet really are two different people...":mrgreen:

Car! Kralj. jedna rečenica i vratio im je za sve i uz put ih nasmejao...

Whitney Houston je u Moskvi na otvaranju/pocetku svoje turneje odala pochast Majklu pevajuci Man In The Mirror i odrzala govor.

"When someone gives you five decades of their life... to music...to entertaining you..non-stop..five decades of his life... you must... give him applause..."

Rasplakala me je :-(((

Svaka čast! Aplauzi i od mene!
Svako ko ga je upoznao ima isključivo samo najbolje reči o njemu!

:klap: :klap: :klap:

Ovo je sigurno neki fan napravio, vokal je potpuno isti kao u original pesmi, samo su promenili muziku, pa je kao "unplugged".
Postoje neke MJ pesme koje jednostavno nisu za live nastup iako su mnogo dobre (Liberian Girl, Who Is It),
ali Give In To Me nije jedna od njih, tako da je šteta što je nikada nije pevao uživo..
.
Slazem se sa ovim

i, jel na kraju proglaseno ubistvo? nije se sumnjalo na suicid?
Naravno da je nazalost u pitanju ubistvo ...to su pokazale analize kao i od samog pocetka postupci tog "lekara"

da, kako je preminuo, nema toliko medijskog blacenja i vise se obraca paznja na njegovu predivnu muziku

ja na njega nisam obracala paznju bas zbog silnog medijskog... ranije...

tvoj slucaj je ujedno i odraz 90% onih koji su imali prilike da se informisu samo putem stampe o liku i delu MJ

Čitam ovaj psihološki profil MJ-a i vidim kaže da je za prvi date išao u Playboy Mansion! :eek:
Ko bi reko... Kakva je misterija taj čovek! ;)
Zato je i zanimljivo baviti se njime u svakom pogledu :heart: :)

68657142.jpg
kakve je on veze imao toliko sa ovim u haljinama :D:D:D:D:D
Sto rece moonwalker 92 biznis ... ma to je muslimanski svet , druga pravila tu vladaju ...nema kod njih paparazo da ti ne da mira ...volja seika kao i njegovi gosti mora da se postuju ... verujem da se od njih tu dobro odmorio, sto u Holivudu ne posle sudjenja kao i uopste ne bi mogao sigurno

Ko zna da li je ovo tacno... moguce je da mediji koriste Dzeksonove da malo vise podignu tiraz ...ne verujem da ce se okupiti jer najavili su da ce to da urade povodom koncerta koji je trebao da se odrzi u O2 areni pa nista od toga nije bilo
inace ako jeste pa nije ni cudo sto je Majkl pored svih njih bio toliko usamljen a i imaju na koga da budu pohlepni (Dzozef
:thumbdown: )

Slažem se, možda u tim opisima možeš da preopoznaš MJ-a...
Pedo-dete filos-voleti, možda je Majkl bio pedofil u tom smislu da je baš, baš voleo decu, ali sexualno?! Nema šanse... Ta ljubav nije bila sexualna... Misliš da bi on mogao da živi i da nastupa sa tim? Jednostavno najbolje je komunicirao sa decom, jer je i sam bio i ostao dete celog života. Dete, ali i genijalni umetnik i biznismen! ;)
:ok: ...svakako ...da je bio pedofil (pored svih propratnih dokaza koji su uvek postojali da nije) ne bi postojale samo dve optuzbe vec mali milion , za toliko godina javnog zivota kad-tad bi morao da pokaze svoje sklonosti (ne bi mogao da ih kontrolise) i ono najvaznije postojao bi bar neki snimak :roll: (jer ako je neko bio slikan i sniman na ovom svetu onda je to on) kao dokaz gde se jasno vidi neki gest koji ukazuje da bi mogao da povredi neko dete

Novi rialiti shou, o porodici Dzekson...
U nekoj od epizoda pojavice se i Majklovi klinci.
Chlanak i video klip -->> http://www.radaronline.com/exclusiv...-brothers-new-reality-show-michaels-death-its
Ne verujem da ce se pojaviti njegova deca :confused:

Jel imate još nekog u porodici ko voli MJ-a? ;)
Moja sestra i mama ga obožavaju! Sestra isto ko ja, a i mama svaki put kad puštam neki koncet ili spot ona ostane i gleda sa mnom! :p
Tata je Majklovo godište i odrastao je uz njega, ali sad ga više ne sluša toliko. Na njega sam malo ljubomoran! (Zamislite da doživljavate premijeru Thrillera...)
:cool:

041.jpg

:lol: jaoo pa moraju pored mene da ga vole ...stvarno sad iskreno ne prate tu vrstu muzike ali o njemu nemaju lose misljenje...kazu u sali on je najveca ikona cigana a i sam kao da je jedan od njih :)

kad je mlađa sestra...heheh...

najozbiljnije, on je hteo da kad se operiše podseća na nju...ona je uvek izgledala tako kako izgleda i sada...što ne možemo reći i za njega jel:p?

al nebitno skroz...lepi su oboje...:D

pa ako je hteo da lici na nju ne bi se operisao tako da skoro da uopste ne lice a licili su bas, bas....ja kad pogledam Dzenet kao da vidim malog Majkla ... operacija je imao dosta a ja mislim da je kao sto rece Thriller zbog frustracija koje mu je naneo otac kao i da nije zeleo da imalo nalikuje njemu vec samo majci ....nekako mislim da je zeleo da bude spoj njegove majke i petra Pana

kad od 2:37 minuta prica o kako je izgledalo rodjenje njegove dece :heart: , kako Prinsa nije mogao odmah da vodi kuci dok je Paris bukvalno odmah uzeo u narucje i odveo kuci :heart::heart::heart:
Ova dva dela su mi onako zanimljivi i dirljivi ...inace ujedno i tuzni jer ovde bas deluje umorno i iskorisceno od javnog zivota i dosta neispavano , a i ovaj intervju mu je kasnije doneo drugu optuzbu ...ali u svakom zlu ima neceg dobrog :andjeo:

Govedo se vratilo na posao! Čovek ne zna da radi CPR (reanimaciju)! :evil:
Suđenje valjda sledeće godine...
Ja iskreno ne verujem da ima pravde za ono sto je ucinio ...daj Boze ali da ima jos sada bi mu se sudilo jer tu nema sta da se ceka :confused: dokazano je da je kriv, kao i da se izivljavao dok je Majkl umirao tako sto je se deo mirno i zvao sekretaricu i advokata a kada je video da je mrtav poceo da panici i doziva mu decu umesto da ga reanimira ...posto je sve to jasno sta vise ime da se ceka ...ali u svakom slucaju nista nece povratit MJ

Prince Michael Malachi Jet Jackson - još jedan Majklov vanbračni sin!
Ma daj... ;)
Sad ima 24 godina i tvrdi da mu je MJ otac!

1201_malachi_mj_tmz_ex_01.jpg

Ovo je bas jadan pokusaj ...cini mi se da sam pre jedno 3 meseca procitala da su pre par godina njegovi roditelji kontaktirali Dzozefa i da im je on porucio da ih ostave na miru ...sto nije bio slucaj kad su ga pitali u vezi Omara :think:

Ovo je bas jadan pokusaj ...cini mi se da sam pre jedno 3 meseca procitala da su pre par godina njegovi roditelji kontaktirali Dzozefa i da im je on porucio da ih ostave na miru ...sto nije bio slucaj kad su ga pitali u vezi Omara :think:

Sad se setio da traži nešto, gde je bio 24 godine, pojavio se sad zbog para... :roll:
Meni Omer Bhatti, pored Blanketa najviše liči na Majkla, ima njegove oči.. I kad je bio dete strašno je ličio na Blanketa.
A to što Joe prihvata Omera a ne prihvata ovog je zato što Omer nastupa, plesač je i može da mu zarađuje... Pošto je sad očajan i trebaju mu pare! :cool:

omer-bhatti-image4.jpg
1151515239557_959.jpg
omer-and-blanket.jpg
michael-jackson-omer-bhatti.jpg

Back