Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
68657142.jpg

kakve je on veze imao toliko sa ovim u haljinama :D:D:D:D:D

Biznis,biznis...

Nije. Nigde ne piše na Wikipediji! Hrišćanin je. (Vidi ogroman krst na leđima u This Is It dok peva Black Or White!)
Nije bio pedofil! (po 100-ti put) :thumbdown:
Valjda svi znamo da je wikipedija slobodna enciklopedija i da je moze bilo ko dopunjavati i popravljati...
@Thriller
Michael nije bio samo hriscanin...Vjerovao je u Boga i pronalazio se u dosta religija(hriscanstvo,islam,judeizam itd.) i nije imao onu centralnu za koju bi se stalno vezao...Godinama je proucavao duhovne knjige raznih religija,a isao bi takodje i na mise u protenstantskoj,baptistickoj crkvi,dosta i u sinagogama,itd..

@Thriller
Michael nije bio samo hriscanin...Vjerovao je u Boga i pronalazio se u dosta religija(hriscanstvo,islam,judeizam itd.) i nije imao onu centralnu za koju bi se stalno vezao...Godinama je proucavao duhovne knjige raznih religija,a isao bi takodje i na mise u protenstantskoj,baptistickoj crkvi,dosta i u sinagogama,itd..

U pravu su. To što su ga muslimani svojatali je druga stvar...

u zlocestom psiho-osvrtu, spominju 2 interesantna momenta:
1. da se u spotu triler preobrazava posle poljupca sa devojkom
2.. osvrt na novi Petar Pan nos- originale
razne analize kraljevske odece i PP komplexa

mnogo ima koincidencija.. njegov profil je tipicno pedofilski
seti se, i ja ga volim

Slažem se, možda u tim opisima možeš da preopoznaš MJ-a...
Pedo-dete filos-voleti, možda je Majkl bio pedofil u tom smislu da je baš, baš voleo decu, ali sexualno?! Nema šanse... Ta ljubav nije bila sexualna... Misliš da bi on mogao da živi i da nastupa sa tim? Jednostavno najbolje je komunicirao sa decom, jer je i sam bio i ostao dete celog života. Dete, ali i genijalni umetnik i biznismen! ;)

Slažem se, možda u tim opisima možeš da preopoznaš MJ-a...
Pedo-dete filos-voleti, možda je Majkl bio pedofil u tom smislu da je baš, baš voleo decu, ali sexualno?! Nema šanse... Ta ljubav nije bila sexualna... Misliš da bi on mogao da živi i da nastupa sa tim? Jednostavno najbolje je komunicirao sa decom, jer je i sam bio i ostao dete celog života. Dete, ali i genijalni umetnik i biznismen! ;)

da je to dokazano,njemu bi bila oduzeta deca,ne bi mogao da ima starateljstvo nad svojom decom...!

Thriller prolazi kroz tešku fazu, pustite čoveka. Svi znamo da ga, na kraju krajeva, volimo najviše na svetu. Kao dete ili roditelja. Stvar je u tome što se i sa njima recimo, nekada, ne slažete, ali to ne znači da ih više ne volite. Ja sam inače svo vreme suđenja iskreno verovao u to da nije to radio, za šta su ga optužili, ali nisam bio ubeđen da je njegova ljubav prema deci baš tako čista kao što je opisuje. Jer, čak i ako razmišlja kao dete - jasno je da smo čak i mi svi kao deca svašta radili po spavaćim sobama :). Fora je u tome da ga ne osuđujete... jer verujem da nikom ništa nažao nije učinio. A dao je svetu i pojedinim ljudima, grupama ljudi i svima nama - toliko toga.

:pop2::pop::amen:

Užas koliko je jadno .....Jel vidiš šta lova radi...ccc...Sad će i mrtvog brata da prodaju za lovu... A pazi, kad to radi rodjena braća šta tek možemo očekivati od lešinara sa strane ?
eni je samo drago što to sve govori u prilog mom tvrdjenju da je on izdržavao celu porodicu. Ne znam od čega su oni živeli do sad, čime su se bavili osim što su bili njegova braća? Ajd Dženet nešto, al i to je ništa ..

Back