Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Užas koliko je jadno .....Jel vidiš šta lova radi...ccc...Sad će i mrtvog brata da prodaju za lovu... A pazi, kad to radi rodjena braća šta tek možemo očekivati od lešinara sa strane ?
eni je samo drago što to sve govori u prilog mom tvrdjenju da je on izdržavao celu porodicu. Ne znam od čega su oni živeli do sad, čime su se bavili osim što su bili njegova braća? Ajd Dženet nešto, al i to je ništa ..

Ne mogu da verujem kako su užasni, očigledno je lova u pitanju!
Šta su oni bez Majkla? Ništa! :neutral:
A tek ovaj reality show sa Majklovom decom? Baš suprotno od onog za šta se on zalagao celog svog života! :confused:

Ne mogu da verujem kako su užasni, očigledno je lova u pitanju!
Šta su oni bez Majkla? Ništa! :neutral:
A tek ovaj reality show sa Majklovom decom? Baš suprotno od onog za šta se on zalagao celog svog života! :confused:

Lova pusta nego šta drugo ! Sad grabe dok je vruće, dok se još priča o Majklu da ugrabe šta se može. .jer su oni nule bez njega. Pazi kako su se setili Jackson 4 :eek: Kako se ne boje boga.. ,,Jacksoni postoje samo sa njim, bez njega ih nema. I sve što je on stvarao tolikih decenija eto tako će neki likovi da unište, i njega i njegovo ime.. Katastrofa.:dash:

2ryg09d.jpg

cool slicica : )

Poslednja izmena:
Jel imate još nekog u porodici ko voli MJ-a? ;)
Moja sestra i mama ga obožavaju! Sestra isto ko ja, a i mama svaki put kad puštam neki koncet ili spot ona ostane i gleda sa mnom! :p
Tata je Majklovo godište i odrastao je uz njega, ali sad ga više ne sluša toliko. Na njega sam malo ljubomoran! (Zamislite da doživljavate premijeru Thrillera...)
:cool:

041.jpg

Neki kažu da je koristio puno šminku i sve više ličio na ženu jer je hteo da izgleda kao anđeo (ni žensko, ni muško).
A neki kažu da se operisao više puta da bi izbrisao svaki trag oca sa lica (moguće).
kakvi andjeli i gluposti...
Htio je sa napravi savrsenstvo u svakom pogledu,bio je apsolutni perfekcionista
..Pa cak i u izgledu..
@Thriller
Kako se slazemo?Super,uvijek napravimo kompromis kada diskutujemo nesto o njemu(tj. on napravi popusti)i vidi da nema gdje..Tako pokupi neko smece iz novina i tv-a pa provjeri kod mene..Odgovor je uvijek isti..
Iznenadio sam se prije neki dan kada mi je rekao da je htio da me iznenadi kartama za londonski mj koncert..

Back