MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hi, hi... Nije! Ako misliš na Bukurešt i Dangerous Tour?
Tu se menjao sa njim i za vreme izvođenja Thrillera, kad stavi masku zamene se, da bi MJ imao vremena da se spremi za Billie Jean!![]()
We hear you! that's why we're all here...That love transcends everything - all diversities, races, sex...![]()
Niko nikad neće imati takve fanove, zato što nikad neće biti takvog čoveka koji se bavi sličnim poslom i ima takav uticaj na ceo svet. Ako su Bitlsi imali slavu blisku Isusovoj, Majkl ga je u tome nadmašio (sorry, vernici)... Fanove je Majkl praktično kreirao od svih dobrih ljudi širom sveta i verujem, nekome manje, a nekome više - pozitivno uticao na ceo život. Nikad nisam čuo da je ijedna lošija osoba (ne poznajem ih mnogo ali sam možda čuo za neke i znam recimo šta vole...) iskreno volela Majkla i njegovu muziku na sličnom nivou kao što to mi činimo. I onda znam da su svi ti fanovi pre svega dobri ljudi...
Svako ko je imao BEN album?
ko je imao, ja tek sada otkrivam j5 stvari
Stevie Wonder se rasplakao tokom izvodjenja Majklove pesme :-(((
Uz koje pesme se vi rascmizdrite?
Ja uz Ben, I'll Be There i začudo stegne mi se grlo kad bude Thriller
(možda zato što je ta pesma išla u pozadini kad sam čuo vest o njegovoj smrti)...
ja sam se registrovala pre otprilike mesec dana i jos uvek se bavim citanjem ovih 300 i nesto stranica
cini mi se da sam ja ovde jedan od najmladjih fanova pa me zanima jel ima ovde neko 94-95 god ili mladji
citajuci prethodne stranice nesto mi nije bilo bas jasno...jel mu ravna kosa bila perika ili prava i jel mu ova kosa kakvu je imao na probama prava ili perika?
svaka balada je sa posebnom emocijom...ali meni ovaj dan je obelezen pesmom GIVE IN TO ME...odlicna pesma....strava..ma nemam reci........steta sdto nema na yt nijedne izvedbe mj sa ovm pesmom :smrc:
hocu ovaj kacket :Smrc:
![]()