Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prosudite sami! ;)

http://1.***************/_zYvsp_02jUM/SVj3j1XP2rI/AAAAAAAAIyY/Mak40As6ugk/s400/9rih.png

A hee hee! :p

0418_rhianna_michael_x17_ap.jpg

Majkl ovde ima kremu/puder da pokrije tragove vitiliga...

Pošto nisam sa vama od početka teme, koje je vaše mišljenje, da li je Majkl biološki otac svoje dece?
Ja mislim da jeste! Princov vitiligo je jedan od dokaza da jeste, Blanket je prilično taman, Paris je ista majka a i vanbračni Omer Bhatti užasno podseća na Majkla!
I da li je MJ postao musliman? Ja mislim da nije!

1219988711422_307.jpg
omer-bhatti-and-jackson.jpg
Paris-Blanket-And-Prince-xx-blanket-jackson-7253663-400-421.jpg
michael-jackson-son.jpg

mj-blanket-omer-100.jpg

Blanket & Omer!!!

Ako hoćete skoro sve Majklove spotove maksimalnog mogućeg kvaliteta i bez logoa televizija
poskidajte ih na ovim DVDjevima (ako već niste): ;)

Dangerous The Short Films
Greatest Video Hits HIStory
HIStory On Film

Znači ogromni su (zajedno su 18GB), ali skinuo sam ih ovog vikenda i oduševljen sam! :p
Imate i neke dodatne stvari tipa behind the scenes sa snimanja spotova za Dangerous album, dodele nagrada Majklu i MTV nastup iz 1995.
Dugo se skidalo ali stvarno vredi!
:bye:

Ja nisam skidao, imam sve te DVD-ove u originalu ;)

@Thriller
MJ nije bio musiman!
Moje misljenje sto se tice djece:Jesu njegova(svo troje),osim ovoga Omera....Ali ako jeste(mada 1000% nije) onda je to porazavajuce,samim tim sto ga nije prihvatio i sto mu testamentom nije nista ostavio .

Poslednja izmena:
uhhh.. svaki dan po 10 strana i konacno sam sve procitao.... Ali bilo je zanimljivo, mnoge stvari koje nisam znao o Michaelu sam saznao... Drago mi je da MJ ima puno fanova i u srbiji... Michaela obozavam od 2006. godine, tada sam imao 14 godina a omiljenu pesmu ne mogu da izdvojim jel ih imam oko pedesetak... Vidim da se dosta raspitujete za DVD... Letos sam bio u Becu i na dosta mesta sam video Michaelova izdanja... Takodje ima nesto i na nasim OMV pumpama, bar je bilo pre mesec dana...
btw jel moze nekako da se promeni korisnicko ime???

Samo pogledajte ovo,ako vec niste do sada... Ja sam sada prvi put video ovo i ne mogu da verujem sta sam video... Kako su glupe! Slusajte samo sta su sve ispricale... :eek:

Ma ko j.ebe ovu kucku Lisu, ionako mi uvek isla na zivce. I jos plus pitanje "Jel te on iskoristio?" Koj djavo on nju ima da koristi, da nije mozda trebala da mu podigne rejting? Ostavio joj cale pare, njoj i ovoj njenoj majci, pa se proseravaju. Onaj Elvis nije umro dzabe, udrogirao se covek da se spasi od ovu avetinju.
A i ova Oprah, djubre nevidjeno...ma Amerikanci su to, najljigavija nacija.

Poslednja izmena:
uhhh.. svaki dan po 10 strana i konacno sam sve procitao.... Ali bilo je zanimljivo, mnoge stvari koje nisam znao o Michaelu sam saznao... Drago mi je da MJ ima puno fanova i u srbiji... Michaela obozavam od 2006. godine, tada sam imao 14 godina a omiljenu pesmu ne mogu da izdvojim jel ih imam oko pedesetak... Vidim da se dosta raspitujete za DVD... Letos sam bio u Becu i na dosta mesta sam video Michaelova izdanja... Takodje ima nesto i na nasim OMV pumpama, bar je bilo pre mesec dana...
btw jel moze nekako da se promeni korisnicko ime???

Welcome! :bye:
Predlažem ti da se ponovo registruješ...
P.S. Ako nisi znao postoji i tema "Majkl Dzekson" koja je postojala pre teme "Michael Jackson" pa je zatvorena, ali možeš da je pročitaš (iako ima 481 str.)! :D

Poslednja izmena:

Samo pogledajte ovo,ako vec niste do sada... Ja sam sada prvi put video ovo i ne mogu da verujem sta sam video... Kako su glupe! Slusajte samo sta su sve ispricale... :eek:

ajmo sad pitanje:
ko je veci kreten?

nemam komentara kako su plitke. ismejavaju ga ko prvorazredne klinke; a i kad se vizuelno uozbilje, nastavljaju da seru druga sranja.
a kako jadnicki izgleda tako javno komentarisanje tudjeg braka ne treba ni pominjati.

Slažem se sa vama da je volela taj interview jer MJ=Money! ;)
Jadničak, bio je okružen krvopijama zbog toga... :(
Ali svejedno, meni je taj interview najdraži!
A stvarno imam utisak da ga je gotivila (iako se cereka kao krava u intervjuu sa ove dve kučke)! :D

Ova j*bena Krstarica oduzima previše vremena!
Prekidam svoju aktivnost ovde pre nego što opsesija postane ozbiljna!
Bilo mi je zadovoljstvo družiti se sa vama...
Možda gasim ovaj account, ali ostajem MJ fan forever!

Poslednja izmena:

Back