Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeli moguce da je imao 62kg?
10518_147257808073_684928073_2809880_7818785_n.jpg

Njemu je uvijek tezina bila 60-62 kg,zbog te vitke plesacke muskulature...
Prema ovom zadnjem zvanicnom izvjestaju da je bio zdrav pise da je imao 62 kg..a 44 su pisali mediji..
E sad na ove dvije slike nikako ne moze imati istu tezinu..Fanovi koji su sa vidjeli prije smrti kazu da je bio skeleton..Pogledajte ovaj sajt www.this-is-not-it.com i pogledajte sa strane gdje pise testemonis..

Njemu je uvijek tezina bila 60-62 kg,zbog te vitke plesacke muskulature...
Prema ovom zadnjem zvanicnom izvjestaju da je bio zdrav pise da je imao 62 kg..a 44 su pisali mediji..
E sad na ove dvije slike nikako ne moze imati istu tezinu..Fanovi koji su sa vidjeli prije smrti kazu da je bio skeleton..Pogledajte ovaj sajt www.this-is-not-it.com i pogledajte sa strane gdje pise testemonis..

Ovo je stvarno vise nego tuzno i tragicno. Al nije cudno na kraju krajeva, svi veliki umetnici zavrse na vrlo slican nacin, jer se sve pretvori u Forsiranje i maltretiranje. A ovoliko kilograma se ne moze ziveti ,naravno ....... :sad2:

Evo dokaza da je imao lupus od koga inace dolazi do ne nasledne celavosti ,
hronicno crvenilo koze, akne te oziljci od istih na slici bez sminke.
Ali nista mu nije smetalo da izgleda fanrasticno! :lol:

Snimite mu strumfa na majci :lol:

Poslednja izmena:
Rabbi Shmuley's book of MJ conversations recorded between August, 2000 and April, 2001.

Možete je odavde download-ovati:

http://www.sendspace.com/file/320txn

Ps.

This book is stripped of all Shmuley's negative and rude opinions.

The conversations are complete in their entirety. Nothing is edited out of
the conversations.

This version is for fans who want to read the conversations without the
Rabbi's hateful comments.

Sto se mene tice pesma i nije neka, barem na osnovu ovih 40 sec sto sam cuo. Cisto sumnjam da je on ziv da bi dozvolio da se ova pesma objavi, a pogotovo kao singl. A plus sto je tu pesmu dao drugome, evo linka:
Mislim on da je mislio da je ta pesma dovoljno kvalitetna ne bi je dao nekome drugome, a upravo zato sto je dao nekome drugome a taj je objavio i stavio na svoj album on se ne bi sada blamirao da to objavljuje kao svoju pesmu. Mislim ovi iz Sony-a su stvarno idioti, od toliko nasnimljenih pesama oni izabrali bas ovu.

Back