...love you more...
Zainteresovan član
- Poruka
- 159
Nismo...koja je prica???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ne mogu da verujem da ga jos ne ostavljaju na miru ! Kao,nadjen je dnevnik u kome je Majkl napisao da ce izlazirati smrt,stoji i vreme i datum i sve,jer je umoran od svega i hoce malo da ode negde gde niko nece znati za njega,ali ce se vratiti u decembru ili pocetkom sledece godine,i napravice nezapamcenu turneju ! Mislim,ja bih najvise volela da je tako,ali preterase ga !
Kojim starcem ?Gade mi se svi koji plasiraju sve te price, i sa onim slikama i onim starcem u publici
Kojim starcem ?
Људи, ко заиста намерава да дође у Београд, моли се да се придружи следећој групи на фејсбуку: https://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=98125095211&ref=ts . Требало би да се 300 динара уплати на одређени жиро рачун за обезбеђење и звучник поводом скупа у 14:00 часова у центру града. Мало је људи који су се одазвали...

Sto se tice Bga ja ne mogu iz licnih razloga i izuzetno mi je zao! Ali sam spremna da pomognem i uplatim pare, samo da mi neko posalje sve potrebne informacije...
A sto se tice slike...da ne znam odakle potice i ja bih mislila isto jer mi tako izgleda...ali veruj mi da nije fake!![]()