Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci ne mogu da verujem da ga jos ne ostavljaju na miru ! Kao,nadjen je dnevnik u kome je Majkl napisao da ce izlazirati smrt,stoji i vreme i datum i sve,jer je umoran od svega i hoce malo da ode negde gde niko nece znati za njega,ali ce se vratiti u decembru ili pocetkom sledece godine,i napravice nezapamcenu turneju ! Mislim,ja bih najvise volela da je tako,ali preterase ga !

Znaci ne mogu da verujem da ga jos ne ostavljaju na miru ! Kao,nadjen je dnevnik u kome je Majkl napisao da ce izlazirati smrt,stoji i vreme i datum i sve,jer je umoran od svega i hoce malo da ode negde gde niko nece znati za njega,ali ce se vratiti u decembru ili pocetkom sledece godine,i napravice nezapamcenu turneju ! Mislim,ja bih najvise volela da je tako,ali preterase ga !

hahahahahaha, ovo je ne vidjeno.... Jedini cilj svega toga je da naprave od Majkla glupaka, cudoviste ili sta vec..isto sto su pokusavali i za vreme njegovog zivota, samo sada im je lakse jer "mrtva usta ne govore". Budale!!! Gade mi se svi koji plasiraju sve te price, i sa onim slikama i onim starcem u publici i sada sa dnevnikom. Ej ljudi, pa Majkl da je zeleo da izlazira svoju smrt ne bi se nigde pojavljivao, a posebno ne na "sopstvenoj sahrani" ili zapisivao to u dnevnik koji svako moze da procita. Koje nebuloze. Laziranje sopstvene smrti je krivicno delo...eeej.....Neka, smirice se svi ti ludaci koji smisljaju te pricice vremenom. I zar mislite vi ovde fanovi, da je moguce da Majkl to uradi??? Nema sanse, pa i celokupni licni opis da promeni, ne bi mogao da se sakrije nikada i nigde-neko bi progovorio. Ali Majkl nije ludak, a vidim da pokusavaju od njega to da naprave.

I love you I love you
I love you I love you
I love you I love you
------I love you.
------I love you.
------I love you.
I love you I love you
I love you I love you
I love you I love you

I love you
I love you
I love you
I love you
I love you
I love you I love you
I love you I love you
I love you I love you
I love you I love you

---------I love you
---I love you I love you.
--I love you----I love you..
-I love you------I love you..
I love you--------I love you
---------I love you

I love you----------I love you
-I love you---------I love you
--I love you------I love you
---I love you-----I love you
---I love you----I love you
-----I love you I love you
-------I love you I love
----------I love you

I love you I love you
I love you I love you
I love you I love you
I love you
I love you I love you
I love you I love you
I love you..
I love you I love you
I love you I love you
I love you I love you

--I love you----I love you
----I love you I love you
---------I love you.
---------I love you.
---------I love you.
---------I love you.
---------I love you

---------I love you
---------I love you

I love you-------I love you
---I love you I love you
---------I love you

MICHAEL!

Molim vas da se ovo ne siri dalje zelim da podelim ovo sa vama ali molim vas da ne sirite ovo po FB ili myspaceu!

Jer ne bih ni smela ovo da kopiram bilo gde ali zelim sa vama da podelim informaciju! Tako da vas molim da ne sirite ovo nigde, nadam se da mogu da imam poverenja u vas ljudi!

Ovako ovo je post jedne devojke u kom ona kaze da je njena poznanica uspela da dobije potpis (koji je verovatno i poslednji potpis koji je Michael potpisao) sa pres konferencije u Londonu!
Na slici koju mu je ona dala napisao je:
"Volim te.
Vidimo se u julu.
i nacrtao je strelicu ka 2011!

------->2011.

Zasto???
Sta je to sto ce se desiti 2011?????

http://www.sendspace.com/file/dqo2lj

Licno mislim da je ova fotografija "fejk"-tj. ovo sto pise na njoj mogao je da napise bilo ko...a samo vidim da pise 2011 i tu strelicu, ostalo ne mogu da protumacim. Prvo, nije mi jasno zasto neko bas na ovoj ovakvoj fotografiji trazi autogram? A 2011 kao godina, nemam pojma, postoje razne price, propast sveta, tada se valjda zavrsava neki ciklus vezan za majin kalendar i nostradamus ima neka propocanstva vezana zqa tu godinu, a baba Vanga je proricala da ce usled radioaktivnosti izmreti vecina biljaka i ljudi na planeti te godine. Mada, meni su to smesne price i ne verujem u to. Mislil da ce Antonina to bolje objasniti... U svakom slucaju-sumnjam u to da je na ovoj fotografiji Majkl pisao.

Људи, ко заиста намерава да дође у Београд, моли се да се придружи следећој групи на фејсбуку: https://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=98125095211&ref=ts . Требало би да се 300 динара уплати на одређени жиро рачун за обезбеђење и звучник поводом скупа у 14:00 часова у центру града. Мало је људи који су се одазвали...

Људи, ко заиста намерава да дође у Београд, моли се да се придружи следећој групи на фејсбуку: https://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=98125095211&ref=ts . Требало би да се 300 динара уплати на одређени жиро рачун за обезбеђење и звучник поводом скупа у 14:00 часова у центру града. Мало је људи који су се одазвали...

...a o cemu se konkretno radi, cula sam ali ako moze malo detaljniji opis? ;)

Sto se tice Bga ja ne mogu iz licnih razloga i izuzetno mi je zao! Ali sam spremna da pomognem i uplatim pare, samo da mi neko posalje sve potrebne informacije...

A sto se tice slike...da ne znam odakle potice i ja bih mislila isto jer mi tako izgleda...ali veruj mi da nije fake! ;)

Back