Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ucuti kad nemas pojma i ne stavljaj ljagu na coveka kakav ti ocigledno po ovakvom razmisljanju uprkos cinjenicama, po glupostima koje izjavljujes, po tome sto imas obraza da blatis jednog takvog coveka kakv je bio Majkl a bio je veliki ne samo kao muzicar vec i kao persona, neces biti! Ili ako se portudis mozda i uspes da dosegnes do nekog delica genijalnosti, humanosti, dobrote kakvu je Majkl posedovao! Proglasen je nevinim a imas sada i javno priznaje, samo se Chendler kasno setio:

"After the sudden death of Michael Jackson Evan Chandler tells the truth.

In 1993, Chandler told a psychiatrist and police that he and Jackson had engaged in sexual acts that included oral sex, the boy gave detailed description of Jackson’s genitals. The case was settled out of court for a reported $22 million, but the strain led Jackson to begin taking painkillers. Eventually he became addicted.

Now maybe for the remorse of his death Chandler decides to tell us the truth. ” I never meant to lie and destroy Michael Jackson but my father made me to tell only lies. Now i can’t tell Michael how much i’m sorry and if he will forgive me ”.Evan Chandler was tape-recorded saying amongst other things, “If I go through with this, I win big-time. There’s no way I lose. I will get everything I want and they will be destroyed forever…

Under the influence of a controversial father (Jordan Chandler) told his son to tell that Jackson had touched his penis.Jordan Chandler then told a psychiatrist and later police that he and Jackson had engaged in acts of kissing, masturbation and oral sex, as well as giving a detailed description of what he alleged were the singer’s genitals.
” Now for the first time i can’t bare to lie anymore. Michael Jackson didn’t do anything to me, all was my father lies to escape from being poor.”

On jeste voleo decu ali nikada na neprimeren nacin! On je bio jedan on humanista
kakvi su u danasnjem svetu pohlepe i ljigavstina retki!

Zato molim te cuti i imaj postovanja prema ovom coveku, ne slusaj tabloide, oni zaradjuju na lazima, malo se osvrni oko sebe i pogledaj malo dublje!

Niko ne trazi da ga volis ali ga ispostuj kao coveka i ispostuj nas njegove fanove kojima je sada izuzetno tesko!

Pozdrav.

dete mesas muziKU i coveka ja sam od njega 100% BOLJI COVEK U SVEMU

Mahael nije preminuo.
Lazirao je svoju smrt a pre toga je nasnimao nesto materjala sto ce sada , posle njegove smrti da se prodaje po jakim cenama i u multimilionskom tirazu, mnogo vecem nego kada bi bio ziv.

obmana da bi se ljudi primili ;) ....ovo im i ide na ruku....a mi cemo samo da slusamo i da pratimo iz "pouzdanih" izvora....to je jos veca tragedija....

"After the sudden death of Michael Jackson Evan Chandler tells the truth.

In 1993, Chandler told a psychiatrist and police that he and Jackson had engaged in sexual acts that included oral sex, the boy gave detailed description of Jackson’s genitals. The case was settled out of court for a reported $22 million, but the strain led Jackson to begin taking painkillers. Eventually he became addicted.

Now maybe for the remorse of his death Chandler decides to tell us the truth. ” I never meant to lie and destroy Michael Jackson but my father made me to tell only lies. Now i can’t tell Michael how much i’m sorry and if he will forgive me ”.Evan Chandler was tape-recorded saying amongst other things, “If I go through with this, I win big-time. There’s no way I lose. I will get everything I want and they will be destroyed forever…

Under the influence of a controversial father (Jordan Chandler) told his son to tell that Jackson had touched his penis.Jordan Chandler then told a psychiatrist and later police that he and Jackson had engaged in acts of kissing, masturbation and oral sex, as well as giving a detailed description of what he alleged were the singer’s genitals.
” Now for the first time i can’t bare to lie anymore. Michael Jackson didn’t do anything to me, all was my father lies to escape from being poor.”
Pozdrav.

Nisam bila fan,ali volim par pesama.I to sto je radio u muzici bilo je extra i dugo niko takav nece da se pojavi.Mozda nikad...Ali nije mi jasno kakvi su ljudi koji mogu da urade ovako nesto.Nabediti nekog da je pedofil,***.Sta ako covek stvarno nije bio kriv?:eek::eek:

jao, kako slatko, nije bilo namjestaja ili sl u sobi.... ili jos koja soba.... ili da djeli krevet sa drugim djetetom
... nego je cikica pozvao klinca u svoj krevet
i pomogao mu da zaspi.... :confused:

Nisam sigurna bas za taj manjak namestaja.
Covek je javno priznao da je oduvek na rancu visila decurlija obolela od rakova, side, raznih bolesti.
Znaci, iz bolnice, dosli da se zaebavaju na ringispilima, uzivaju u poslednjim trenucima zivota.
On je takodje provodio vreme sa njima...
Kada bi pala noc, ona deca ciji su roditelji saglasni, ostajala su kod njega u sobi.
U toj situaciji, Majkl Dzekson se nimalo ne razlikuje od drugaričinog tate, ujaka ili dede.
Sem, ako možda nije pedofil?!
Pa, jedan od saglasnih roditelja te dece, sa manjkom novca, bolesnim detetom, nije mogao nista da izgubi ...
Hajde da kažemo da je pedofil.
Prva bih priznala da je namestaljka, ali, ko može bolje znati o njemu od fanova?!
Svako od nas je pratio desavanja oko sudjenja, za razliku od onih koji su svoja misljenja kreirali na osnovu informacija iz Kurira.
Da, izvrsena je detaljna istraga svakog kutka ranca.
Da, radjene su analize analnih tecnosti Dzeksona, a i same dece.
Ni traga ...
Jedino sto se pamti unutar sudnice je mala zackoljica u decakovoj izjavi, koji je u daljem procesu sudjenja izvrnuo pricu jedno 15 puta, dok se neki debil nije zapitao: "Pa, dobro mali, jel ti nas zajebavas?"
Klinja se nakupio kesa i priznao.
Ma, neeeeeeeeeee.
On je pedofil, dete je dobilo pare, ali sta to vredi kad je istraumirano ...
Hajde da verujemo da mu je cale za tu sedmorocifrenu sumu kupio brdo novih zivaca, tako da mogu da zive srecno i bogato do kraja zivota. :]
Kako je to lepo :]

Kada bi pala noc, ona deca ciji su roditelji saglasni, ostajala su kod njega u sobi.
U toj situaciji, Majkl Dzekson se nimalo ne razlikuje od drugaričinog tate, ujaka ili dede.
Sem, ako možda nije pedofil?!
Pa, jedan od saglasnih roditelja te dece, sa manjkom novca, bolesnim detetom, nije mogao nista da izgubi ...
Hajde da kažemo da je pedofil.
ako pogledas statistiku, pedofili su najcesce upravo ti ljudi

što mi je drug napravio klip sa njegovim slikama i pesmama u pozadini,traje 15 minuta...:klap::klap::klap:

index.php

Back