gost 73786
Domaćin
- Poruka
- 3.395
Bio je veliki covek,veliki pevac i zaista mi je zao.Neka pociva u miru,a koga ne voli neka ide sa foruma.ZBOGOM MAJKI,BUDI SRECAN GDE GOD DA SI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam se dopada(o) Michael Jackson? Licno ne slusam njegovu muziku, ali ipak je bilo nemoguce ostati ravnodusan na njegov rad (u poz. i u neg. smislu).
Gdje si nasla rezultate obdukcije??Ko zna dal je to istina ...
I da jeste, moglo se ocekivati od gamadi ...
Ko ga jos nije posmtrao kao objekat zarade.?
Neko bilizak njemu je izjavio da on sam nikad nije znao kolko ima para, i da su ga verovatno nenormalno pokradali ovi menadzeri itd.
Al, sumnjam da je imao zelje, snage i vremena da razmislja o tome.
Jeste li culi rezultate autopsije.?
Zgrozila sam se, iako je za poverovati.
Rekose da su mu slomljena rebra prilikom CPR-a.
Da je imao jedva 50 kg. Da mu je stomak bio prazan sem pilula. Da je bio celav ispod one vestacke kose. Da mu se gulila koza na zglobovima ....
On je brate umirao od kako je krocio na muzicku scenu, onako, natenane, u ratama.
Vise psihicki, verujem... To je valjda i prouzrokovalo ovakavo fizicko trosenje ...
Zalost...
meni ne moze da se ucita stranica
Evo istog snimka, samo drugi linkovi:
Odakle si ovo kopirala..Ko je izvor?Ovo mi smrdi na neke tabloide..Evo detaljniji rezultati obdukcije
Njegovi kukovi, butine i ramena imali su tragove uboda iglom, za koje se veruje da su tragovi injekcija protiv bolova koje je Džekson sebi sam ubrizgavao tri puta dnevno poslednjih nekoliko godina.
Rezultati autopsije pokazuju i brojne ožiljke od plastičnih operacija, kojih je bilo "najmanje 13", ali i potresne tragove oživljavanja preminulog pevača.
Patolozi su pronašli da je kralj popa izgubio skoro svu svoju kosu i da je u trenutku smrti nosio periku. Iznad levog uha video se ožiljak od nesreće koju je zadobio 1984. godine na snimanju reklame za "Pepsi" kada mu je plamen zahvatio kosu.
Nekoliko rebara mu je bilo polomljeno kao posledica pokušaja oživljavanja, a na grudima, u predelu srca, pronađena su četiri uboda iglom. Lekar Konrad Marej koji je bio prisutan kada je Džeksonu pozlilo, objasnio je ubode rečima da je pokušao da mu da injekciju adrenalina u srce "kako bi ga ponovo pokrenuo". Patolozi dodaju da su tri uboda zaista pogodila srce, ali da je bilo prekasno, kao i da je četvrti put "igla omašila i pogodila pevačevo rebro".
Modrica na kolenima i posekotine na leđima govore da je Majkl nekoliko dana pre smrti doživeo nezgodan pad, a pevačevo lice je bilo prepuno tragova od plastičnih operacija, pogotovo njegov nos - hrskavica je nestala, a desna strana nosa potpuno se urušila.
Nakon šokantnih nalaza autopsije mediji i brojni prijatelji pevača i njegove porodice zapanjeni su činjenicom da je "čitav tim lekara dozvolio da Majkl godinama propada", ali i time da je doktor Konrad Marej, kojeg je koncertna agencija AEG Live unajmila da brine o pevaču, pristupio činu oživljavanja "potpuno pogrešno".
Marej će morati da odgovara na pitanja koja se tiču prve pomoći koju je pružio pevaču kao i to zašto mu je davao usta na usta i masirao srce pre nego što je pevača postavio na čvrstu podlogu i ispravio mu glavu i tako "potrošio dragocene minute", pogotovo u svetlu činjenice da je policajcima rekao da je "Majkl disao kada ga je pronašao onesvešćenog".
Eksperti dalje dodaju da je moguće da je šteta nastala i kada je pevaču stavljena maska sa kiseonikom, nakon čega je odmah i intubiran.
Ovo je strasno
Odakle si ovo kopirala..Ko je izvor?Ovo mi smrdi na neke tabloide..
Evo jednog novog do sada neobljavljenog videa (barem koliko ja znam) sa BAD turneje, uzivajte:
http://www.khou.com/video/news-index.html?nvid=375150&shu=1
Kopirala sam sa nekog sajta...nzm ko je izvor...Odakle si ovo kopirala..Ko je izvor?Ovo mi smrdi na neke tabloide..
Pa eto,vidis li...Kopirala sam sa nekog sajta...nzm ko je izvor...
@Ksenija02
Rezultati obdukcije ce biti objavljeni za oko mjesec dana,kada i stignu toksikoloski nalazi..Ovi "rezultati" su podlo djelo novinara,koji cine sve radi senzacije..Posli su cak toliko daleko da su napisali da je njegova bivsa zena izjavila da djeca nijesu njegova..Ona je to demantovala jos davne 2005..I molio bih posto ovu temu mnogo ljudi cita da ih ne obmanjujete raznim dezinformacijama..
Hvala..
Molio bih..Pa znam da su rezultati obdukcije trebali da budu tek za mesec dana...i meni je to bilo cudno...Bez brige obrisacu post...
Molio bih..
Citiram jedan post:
preliminarni rezultati obdukcije su jedino što je zvanično.. i u njima se kaže da nema takvih ozljeda...
zar zaista misliš, čak i da su našli nekog patologa koji bi mimo pravila dao informacije medijima, da bi daj patolog rekao istinu?
pa to je tako očigledno... samo shvatite koliko je, nažalost, sada para u igri.
niko neće patologu dati pare da kaže da na Michaelovom tijelu nije bilo ozljeda itd...
Pa zar nije mnogo mjerodavnije ono što kažu ljudi koji su te zadnje dane bili sa Michaelom... recimo taj Michael Bearden...
Pa eto,vidis li...
missim...ne da mi se jebbe, nego me zabole ******...
...onaj ko voli da seksualno opšti sa decom, ne zaslužuje da živi...
Da li vam se dopada(o) Michael Jackson? Licno ne slusam njegovu muziku, ali ipak je bilo nemoguce ostati ravnodusan na njegov rad (u poz. i u neg. smislu).