Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da.
Ja i dalje ne mogu da poverujem. Gledam spotove, slusam pesme, gledam, gledam.. I onda samo pomislim da je mrtav. Ne. Ja ne mogu da podnesem to. Mislim da ce mi trebati lekovi za smirenje ****** :/
Ili me smestite u Lazu :/
Kako ste vi, ljudi?
Ja samo znam da je sada na lepsem mestu. <3

Ovako se srusio moj svet...
Prvo smeh, prazan, hladan smeh.
Pa sam pocela da ga ozivljavam nadama.
Tresla se.
Piljila u zid i cutala.
Poruke sa svih strana koje su me najvise dotukle.
Pazi ti retarde koji su nasli da ti salju ovakvu vest u sred noci preko poruke.
Pogotovo oni ljudi koji tokom zivota nijednu lepu rec nisu mogli da mu upute.
Ljudi koji mi ni cao nisu govorili, su nasli da mi kazu to.
Odakle pravo mazgama jednim???
Onda sam se razbesnela, pocela da se prisecam svih prozivki i placem.
Da, hrabra Sonja, koja je sve godine kulirala debile, nije ih fermala je pukla ko tikva i sve nagomilano se izlilo...
Terala sam sestru da mi prica o drugoj temi i cim je zaspala, opet je krenulo 'ebeno razmiljanje.
Zaspala sam u sest.
Sanjala sam san.
Nosim onu majicu, hodam ulicom, ljudi me gledaju onako ... i sretnem Madonnu i ona krene da peva neku pesmu skroz nepoznatu ... kao uteha neka... i zagrli me neki misicavi crnac, kome nisam mogla da vidim glavu, ali on je mene tako cvrsto zagrlio i pevao zajedno sa madonnom...
To je bio on. Znam, najsnazniji crnac, i zagrljaj koji smatram najintimnijim gestom izmedju muskarca i zene...
Jutros opet nisam mogla, htela, kako god da prihvatim.
TV se nisam usudjivala da pustim, muziku, spotove ...nista! Samo me je povremeni pogled na ove postere i fotografije presecao...
Onda sam pocela da ludim, drhtim ... morala sam da pozovem Dunju. Pricale smo puna dva sata i to uzdisuci sve vreme, ma, cutale smo, povremeno jecale, ponavljale TO NIJE ISTINA...
Sa ukucanima ne pricam, otudjena sam nacisto.
Zovu me ljudi, spustam im slusalicu, ko prostacka ciganka...
Srce steze od prvog momenta, igra li igra, a stomak boli boli...ne mogu da jedem nista.
Prekosutra mi je prijemni na faksu, pokusavam da ucim kolko mogu ....
U prolazu kroz sobu sam videla snimak sa CNN-a. Oni naslovi mi probadaju usi, seku me..
U nekim trenucima sam smirena, pa posizim, samo krene suza....
Ja sam kreten sto ovo pisem, i jedan deo mene uvidja da ovo zvuci krajnje pateticno i psihicki bolesno, ali Majkl Dzekson je sve sto sam JA. znaci, ni omiljeni pevac, ni idol, ni uzor i ove reci su zabadava... ovo samo moze da se OSECA.
Eto, sve se srozalo sa mene, nemam vise ni morala, ni maski koje su krile tog okorelog i bolesnog fanatika. nisam vise ni pismena, ne mogu da sklapam recenice, pricam poput deteta, nabacano i prosto. Planiramo da odrzimo skup u gradu, veliko desavanje, povodom ovoga...da casno otpratimo Voljenog ... volela bih da dodje sto vise vas

OK, rekli su da nalazi autopsije ne ukazuju na ubistvo. Rekli su da ce neki iscrpni neuro, tokslikoloski nalazi biti gotovi tek za 4-6 nedelja i da ce tek tada biti zvanicna izjava. problematika je oko lekova koji su Majklu prepisani i hoce da utvrde da li su uopste ili u kojoj meri doveli da dozivi srcani udar. Ovo je to sto sam upravo cula na CNN.

Време лечи све. И нас чека све што и Џексона. Сви смо смртни људи. Када неки човек умре онда се види да једино што остаје у овом животу је оно што дамо другима - ЉУБАВ.

Време лечи све. И нас чека све што и Џексона. Сви смо смртни људи. Када неки човек умре онда се види да једино што остаје у овом животу је оно што дамо другима - ЉУБАВ.

Ljubav je sinonim za Jacksona!
ali, ono najdublje, najcistije znacenje tog osecanja............

OK, rekli su da nalazi autopsije ne ukazuju na ubistvo. Rekli su da ce neki iscrpni neuro, tokslikoloski nalazi biti gotovi tek za 4-6 nedelja i da ce tek tada biti zvanicna izjava. problematika je oko lekova koji su Majklu prepisani i hoce da utvrde da li su uopste ili u kojoj meri doveli da dozivi srcani udar. Ovo je to sto sam upravo cula na CNN.

Ja citala da se toksikoloski nalazi ocekuju za 6-8 nedelja... Nacekacemo se u svakom slucaju. Pa samo zbog lekova je i moglo da bude... Pominjali su i neke antidepresive...

Da.
Ja i dalje ne mogu da poverujem. Gledam spotove, slusam pesme, gledam, gledam.. I onda samo pomislim da je mrtav. Ne. Ja ne mogu da podnesem to. Mislim da ce mi trebati lekovi za smirenje ****** :/
Ili me smestite u Lazu :/
Kako ste vi, ljudi?
Ja samo znam da je sada na lepsem mestu. <3

Da, i meni je neverovatno...onako, ne kontam da je on, koga gledam, mrtav......

Ок, хвала што си јавила. Значи знаће се дефинитивно тачна анализа, кроз месец-два. У сваком случају, шта је ту је, њега више нема. Покој му души. Остаће у нашим срцима. Сада је он у Царству Небеском заједно са Елвисом.....Нека му је вечна слава.

Љубав је свуда око нас у сваком тренутку. Када неки човек умре тек онда видимо колико је доброте било у њему и колико љубави.....а љубав је свуда око нас од првог јутра када устанемо....птице запевају и дају нам љубав, неко нас позове, неко мисли на нас, ми мислимо на неког, једемо биљке које расту дајући љубав, ми смо непрестано окружени љубављу коју не видимо ЖИВОТ ЈЕ ЉУБАВ - ЉУБАВ ЈЕ ЖИВОТ

Џексонов живот, као и живот многих (познатих и непознатих) људи је сведочење љубави...

mnogo preterujes ali te i razumem na neki nacin, mada po meni to i neje bas ok al ne zelim da ulazim u te tokove tvoje licne....opet zeleo bih da nekako prevagnes to, i da se potrudis na faxu....;)

alii ne mogu sad ni da izostavim ovo a moram da ti kazem ***:
kad smo se ono upoznali bili smo sanja i ja tu i nesto ste pricale u smislu ma jel ce doci majki....?? ma nece doci...i meni samo izlete i kazem ma docice on dovescemo ga mi....sa osmehom sam to rekao bas se secam....

E baš sam se pitala kad će to neko prokomentarisati...:think:
Pa šta?Žao mi čoveka,bio je likčina...pardon,još uvek je...i biće...
Sve što vredi ja volim,cenim i poštujem!

ne znam kako je bio likcina ....po pesmama?.....po izgledu.?..po tome sto je davao pare da mu naprave decu i odgajao ih kako je on hteo ne pitajuci njihove majke?...sto je zlostavljao klince i naravno posle ih sve "kupio"?...da ne nabrajam....(ali opet kapiram da je on uveden u sve to kao klinac bez dana skole pa je s`njim mogao da radi svako sta hoce ali je izrastao u bolesnika , koji je samo javnost intrigirao svojom odvratnom pojavom)...i reci mi koja mu je pesma dobra....hehehe....sve same gluposti.... ???!!!:eek::eek::eek::dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:

A mene si sad uhvatila da nerviraš jer nemaš drugoga ovde,a?:roll:
Pa vidi,ja sva ljudska bića jednako poštujem...Trenutno mi nisu bitne ni njegove pesme,ni muzika,a naročito život!Meni je svih ljudskih bića jednako žao,jer valjda upotrebljavam dušu drugačije od tebe...Da je bio likčina,to nije moje mišljenje,to je činjenica,to dokazuje broj njegovih fanova,kao i prodatih albuma...
I tu se ova priča završava,jer nemam nameru više da diskutujem s tobom na ovu temu...

Evo, ja cu ti pomoci... Bas sam naelektrisana celo vece...

ne znam kako je bio likcina ....po pesmama?.....po izgledu.?..po tome sto je davao pare da mu naprave decu i odgajao ih kako je on hteo ne pitajuci njihove majke?...

Pitam se samo kakva je to majka sto je dala decu cim joj ponudio novac za njih...

sto je zlostavljao klince i naravno posle ih sve "kupio"?...da ne nabrajam....

A ti imas dokaz da je zlostavljao klince? :roll: I koja to normalna osoba odustaje od svoje casti i dozvoljava da je neko "kupi"? Upoznaj se malo bolje sa slucajem, i sa porodicama koje su ga tuzile. Hvala.

(ali opet kapiram da je on uveden u sve to kao klinac bez dana skole pa je s`njim mogao da radi svako sta hoce ali je izrastao u bolesnika , koji je samo javnost intrigirao svojom odvratnom pojavom)...i reci mi koja mu je pesma dobra....hehehe....sve same gluposti.... ???!!!

Koja mu je pesma dobra?! :eek: Sad i ja odustajem...

ne znam kako je bio likcina ....po pesmama?.....po izgledu.?..po tome sto je davao pare da mu naprave decu i odgajao ih kako je on hteo ne pitajuci njihove majke?...sto je zlostavljao klince i naravno posle ih sve "kupio"?...da ne nabrajam....(ali opet kapiram da je on uveden u sve to kao klinac bez dana skole pa je s`njim mogao da radi svako sta hoce ali je izrastao u bolesnika , koji je samo javnost intrigirao svojom odvratnom pojavom)...i reci mi koja mu je pesma dobra....hehehe....sve same gluposti.... ???!!!:eek::eek::eek::dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:
ubij se..

Mrtvozornik L.A. okruga je objavio informaciju da je obdukcija izvršena, ali da će se vršiti dodatne pretrage prije zvaničnog određivanja uzroka smrti.

On kaže da će pretrage biti završene za 4 do 6 sedmica.

Na Michaelovom tijelu nije bilo povreda i "nije bilo tragova nasilja," ali je dodao da Michael jeste uzimao neke lijekove.

Mrtvozornik je dodao da porodica sada može preuzeti Michaelovo tijelo.

Izvor: MJFC / CNN / MJLOE.com

Pa vidi,ja sva ljudska bića jednako poštujem...Trenutno mi nisu bitne ni njegove pesme,ni muzika,a naročito život!Meni je svih ljudskih bića jednako žao,jer valjda upotrebljavam dušu drugačije od tebe...Da je bio likčina,to nije moje mišljenje,to je činjenica,to dokazuje broj njegovih fanova,kao i prodatih albuma...
I tu se ova priča završava,jer nemam nameru više da diskutujem s tobom na ovu temu...

srce, ne kazem da mi nije zao...ja sam ga zalila pre nego sto je umro jer mu je zivot bio nikakav...(u njegovoj glavi je bio samo haos)...A SADA MU JE MNOGO BOLJE ,VERUJ MI...:(

Poslednja izmena:

Back