Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jeste
istina je
ovako sam se osecala kada je dino dvornik umro
,,dakle
mislim da ovo neko mora da napise
,,,,
majkl je sam kriv za svoju preranu smrt
da je pristao da bude obican pripadnik svoje rase,i ziveo normalim zivotom jedne zvezde
bio bi jos ziv,ali ovako,je ,,
pokusavajuci da ne bude ono sto jeste ,maltretirao svoje telo
i evo rezultat svi sada vidimo
On je postao zvezda kao crn,i dobro mu je to stajalo,,Moglo bi se reci da nikada nije prihvatio sebe do kraja,kao da se stideo sebe,,i zbog toga mi je bio odbojan,,ali sada mi je zao...sto je posvetio svoj zivot da ne bude ono sto jeste..

Ali ja uopste ne mogu da verujem da je on mrtav! Nestvarno mi skroz....

Ko zna sta je izazvalo te srcane probleme... i da li je uopste srcani udar... mislim da bi trebalo da ima neke signale i pre toga, oduzetost jedne strane tela tako nesto...

jeste
istina je
ovako sam se osecala kada je dino dvornik umro
,,dakle
mislim da ovo neko mora da napise
,,,,
majkl je sam kriv za svoju preranu smrt
da je pristao da bude obican pripadnik svoje rase,i ziveo normalim zivotom jedne zvezde
bio bi jos ziv,ali ovako,je ,,
pokusavajuci da ne bude ono sto jeste ,maltretirao svoje telo
i evo rezultat svi sada vidimo
On je postao zvezda kao crn,i dobro mu je to stajalo,,Moglo bi se reci da nikada nije prihvatio sebe do kraja,kao da se stideo sebe,,i zbog toga mi je bio odbojan,,ali sada mi je zao...sto je posvetio svoj zivot da ne bude ono sto jeste..
Je*eb te u glavu tupavu,kako ti to sad pada na pamet..Sve nebuloze..Ni mrtvog ne mozete da ga postujete...!!!!!!!!!!!!!!

Je*eb te u glavu tupavu,kako ti to sad pada na pamet..Sve nebuloze..Ni mrtvog ne mozete da ga postujete...!!!!!!!!!!!!!!

pa jel ti neki rod u pm da ga postujete kao boga auuu bree!! ajde svi sad napravite kip ispred glavnog trga i klanjajte se njemu, a one antifanove obesite za muda onako da vise jer nisu deo vase ae da kazem propagande....auuu breee....coveka kao coveka iskreno mi je zao....deo je sveta *** kao i svi mi i dovoljno je da mu pokazes neku ljudskost a ne sad tu da se budzite....

pa jel ti neki rod u pm da ga postujete kao boga auuu bree!! ajde svi sad napravite kip ispred glavnog trga i klanjajte se njemu, a one antifanove obesite za muda onako da vise jer nisu deo vase ae da kazem propagande....auuu breee....coveka kao coveka iskreno mi je zao....deo je sveta *** kao i svi mi i dovoljno je da mu pokazes neku ljudskost a ne sad tu da se budzite....

Ajde brisi s ove teme, molim te...... I ti i ona glupaca gore... Prvo se informisi o njemu pre nego sto nalupas nesto...

Like a comet
Blazing 'cross the evening sky
Gone too soon

Like a rainbow
Fading in the twinkling of an eye
Gone too soon

Shiny and sparkly
And splendidly bright
Here one day
Gone one night

Like the loss of sunlight
On a cloudy afternoon