Alex 777
Domaćin
- Poruka
- 4.699
Ljudi, ne otezavajmo ovo jos vise... ae neka druga tema, pliz... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, na Wikipediji pise da je umro...
A sad je trebalo da krenu koncerti...![]()
Je*es sad koncerte..Najmanje bitno...A sad je trebalo da krenu koncerti...![]()
Je*es sad koncerte..Najmanje bitno...
Je*eb te u glavu tupavu,kako ti to sad pada na pamet..Sve nebuloze..Ni mrtvog ne mozete da ga postujete...!!!!!!!!!!!!!!jeste
istina je
ovako sam se osecala kada je dino dvornik umro
,,dakle
mislim da ovo neko mora da napise
,,,,
majkl je sam kriv za svoju preranu smrt
da je pristao da bude obican pripadnik svoje rase,i ziveo normalim zivotom jedne zvezde
bio bi jos ziv,ali ovako,je ,,
pokusavajuci da ne bude ono sto jeste ,maltretirao svoje telo
i evo rezultat svi sada vidimo
On je postao zvezda kao crn,i dobro mu je to stajalo,,Moglo bi se reci da nikada nije prihvatio sebe do kraja,kao da se stideo sebe,,i zbog toga mi je bio odbojan,,ali sada mi je zao...sto je posvetio svoj zivot da ne bude ono sto jeste..
Daj ne budi morbidna..Pusti to..Nije to slog!
Ovo je nesto dugo kazu potpuno stane srce u momentu i ako ne stigne na vreme u bolnicu gotovo je jer mozak predugo ostane bez kiseonika.
Prvo je pao u komu.
Je*eb te u glavu tupavu,kako ti to sad pada na pamet..Sve nebuloze..Ni mrtvog ne mozete da ga postujete...!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi su besmrtni, ne zaboravite!!!
pa jel ti neki rod u pm da ga postujete kao boga auuu bree!! ajde svi sad napravite kip ispred glavnog trga i klanjajte se njemu, a one antifanove obesite za muda onako da vise jer nisu deo vase ae da kazem propagande....auuu breee....coveka kao coveka iskreno mi je zao....deo je sveta *** kao i svi mi i dovoljno je da mu pokazes neku ljudskost a ne sad tu da se budzite....
Ljudi su besmrtni, ne zaboravite!!!
Ljudi su smrtni,ali secanja na njihova dela vecno traju![]()
Jedite g.... svi takvi - znas! Crknu ces i ti zbog svoje krivice budalo!
Od mrznje!
Ajde brisi s ove teme, molim te...... I ti i ona glupaca gore... Prvo se informisi o njemu pre nego sto nalupas nesto...