posle thrillera idu ozbiljnije stvari, pricacemo![]()
Al sutra... Odo da štrebam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posle thrillera idu ozbiljnije stvari, pricacemo![]()

)..

Jel neko veruje u ovu pricu....@MJ FanJel neko veruje u ovu pricu....
ja sam dva puta objavio moj post i niko mi nije odgovorio na njega (takodje) ...
JEL IMA NEKO LINK SNIMKA GDE JE ONAJ MALI IZJAVIO DA GA JE OTAC NATERAO DA KAZE DA GA JE MAJKL ZLOSTAVLJAO ... ili je to samo neka dezinformacija da je on to izjavio...
msm ja ne sumnjam da ovaj NIJE pedofil nego bas bih voleo da odgledam taj snimak i da nekim mojim prijateljima hejterima taj snimak bacim pod prozor![]()

Šta ima da se analizira?
BOTDF album ima zaguljen lyrics... Ostalo sve jasno, ako znaš engleski...

aaaaaaaaaaaaaaa ovo ce biti tacno 4. put da ovo objavljujem ...![]()
![]()
![]()

MJfan, wtf happened to you?
Scary Joker, satatatara... U iz scary man...![]()
e imam crtez majkla in the closet sa jokerovim osmehom, malo je morbidno, al namera je iskljucivo bila samo da istaknem ono sto je najbolje na dzeksonu ;]
mogla bi da fotografisem ovih dana i prilozim ovom postu ...
Sta je ovo, kako ja dodjem, tako svi nestanu s teme!!!![]()

ja mislim da snimak ne postoji...nego da su to samo objavili neki sajtovi...a i to su neki no name sajtovi mslm da je namesteno...da me neko ne shvati pogresno - on jeste lagao ali mislim da nije on licno priznao da ga je otac nateraoima da objavljujem ovaj post dok mi svi ne odgovorite da imate ili nemate taj snimak
zato sto se dosta nas fanova poziva na taj dogadjaj da je mali to izjavio a niko nije ni odgledao taj snimak..
pa se pitam JEL MI TO LAZEMO SAMI SEBE DA JE MALI TO IZJAVIO![]()
e imam crtez majkla in the closet sa jokerovim osmehom, malo je morbidno, al namera je iskljucivo bila samo da istaknem ono sto je najbolje na dzeksonu ;]
1. For beauty proposes and to live longer, Michael Jackson used to sleep in an oxygen tent. He later donated the bed to a Californian medical centre as a therapeutic aid for burns victims.
NOTE: In an interview with Oprah, Michael Jackson denied sleeping in this bed; according to him, he donated a million dollars to a foundation who bought the bed. He then saw that strange piece of technology, tried it on, somebody took a picture and that is how the rumor started.
![]()
Da objavljujem neke zanimljivosti koje mozad niste znali... (recimo ova slika je prava nije montaza)

aaaaaaaaaaaaaaa ovo ce biti tacno 4. put da ovo objavljujem ...![]()
![]()
![]()