moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
NECEZa par dana ce opet sve da demantuju...
Zbogom turneji...
[realno]

Sto ce da demantuju,kad je rekao da ce ove god. na turneju...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NECEZa par dana ce opet sve da demantuju...
Zbogom turneji...
[realno]

Taman posla!
Ko mu je ovaj mali,i sto se ovako razgolitio?
Mislim....sve i da nije pedofil,prosto mu se namece....![]()
NECE
Sto ce da demantuju,kad je rekao da ce ove god. na turneju...
Bas bas zbog toga - 30 koncerata je idealno,razumljivo,znaci mogao bi da izdrzi...
Ipak mislim da je u dobroj formi...
Ali mi nesto nije jasno:
Pogledajte MJ & Friends 1999-extra kondicija(iako je koncert bio kratak)..
Dvije god. kasnije 30th ann. celebration-katastrofa!!!Nije sijao kao ranije,i nije bio u nekoj formi,,
a onda malo manje od god. kasnije na '50 American Bandstand' i Klintonovu inauguraciju je nastupao extra..
Sto mu je bilo na tu 30th ann.,nije licio na sebe...
Ne mogu da iscekamSuper.
Onda se lepo provedi![]()

Super.
Onda se lepo provedi![]()
Pa sto je onda nastupao kog djavolaOn se pravda da je tada bio pod jakim sedativima zbog povrede noge, ili zbog one ranije povrede sto je imao kad lomio nogu...
...Nije pukao,nego su ga tako ogovarali jer nije pjevao cijelu pjesmu,bez onako sa preskocima reda radi...Ma, na svakom nastupu nakon poslednje turneje je bio isprozivan od strane kriticara i medija.
Bilo je bas 2006. kad mu je glas stvarno pukao nacisto....
Ma kakav bad,Dangerous koncerti su mu bili najbolji..A i sta nam znaci (barem meni) i sto ce da pravi te koncerte, ko da ja sada mogu da skoknem do Londona tek tako...a i sa kartom ga je preterao, preko 500 funti, tako sebarem suska. A i da mogu da odem na taj koncert, i da dam te pare, niko mi opet ne garantuje dobar show...nije ovo BAD era pa da se zna. A nisam bas toliki fanatik da bi iso samo da ga vidim.

Koliko se ja sjecam on nikad nije rekao da sprema novi album!Super.
Onda se lepo provedi
Prica o albumu jos od 2003.Ma ajte molim vas....[/I]
Ma kakav bad,Dangerous koncerti su mu bili najbolji..
Dangerous: 50% pesma - 50% pirotehnika
BAD: 100% LIVE nastupi.
Sve sam ti reko.
P.S. A i pesme su mu na BAD-u bolje.

Bad:100% LIVE nastupi,0% pirotehnika..Dangerous: 50% pesma - 50% pirotehnika
BAD: 100% LIVE nastupi.
Sve sam ti reko.
P.S. A i pesme su mu na BAD-u bolje.

Valjda krajem turneje,ili su te mozda usi prevarile dok si gledala Bucharest..na dangerousu je bilo malkice i playbacka![]()
...
-forma i kondicija najbolja..
...
Mislis?
imam dva bad kon.:Yokohamu i Brisbane,i nisam nesto posebno odusevljen,vise mi se svidjaju oni koncerti iz 1988,kad bih imao Wembley PRO koncert bio bih najsrecniji na svijetu,jer mislim da mu je to najbolji koncert ikadaPusti neki BAD koncert i neki Dangerous pa uporedi. Ne moze sa 40 god da ima bolju formu nego sa 30 god.

imam dva bad kon.:Yokohamu i Brisbane,i nisam nesto posebno odusevljen,vise mi se svidjaju oni koncerti iz 1988,kad bih imao Wembley PRO koncert bio bih najsrecniji na svijetu,jer mislim da mu je to najbolji koncert ikada
Nadam se da ce nekad i on isplivat,kao i Brunejski...
P.S U BAD-u je imao +20,a u dangerousu +30 god...
Pa bas mi zato ne svidjaPa mnogi misle da mu je to najbolji koncert, ali ja mislim da je to upravo zato sto ne postoji PRO snimak...ja licno mislim da on najbolje koncerte pravi u Japanu. Opustena atmosfera, najbolji moguci tehnicki uslovi, nema ograde izmedju njega i publike, kulturno ljudi tapsu...zato ih on i voli i priredjuje im najbolje predstave...

..
Pocetkom BAD turneje imao je 29 god. a u Dangerous turneji 34..