Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NECE:mrgreen:
Sto ce da demantuju,kad je rekao da ce ove god. na turneju...

Super.
Onda se lepo provedi :roll:

Inace, mislim da su Jacksonovi fanovi najvece budale kad su takve stvari u pitanju.
Sta god kazu u vezi sa njim, na kraju ne bude tacno ili nikad ne potvrde.
Znaci, naivcine one najgore. Prica o albumu jos od 2003. :roll: Ma ajte molim vas....

Poslednja izmena:
Bas bas zbog toga - 30 koncerata je idealno,razumljivo,znaci mogao bi da izdrzi:mrgreen:...
Ipak mislim da je u dobroj formi...
Ali mi nesto nije jasno:
Pogledajte MJ & Friends 1999-extra kondicija(iako je koncert bio kratak)..
Dvije god. kasnije 30th ann. celebration-katastrofa!!!Nije sijao kao ranije,i nije bio u nekoj formi,,
a onda malo manje od god. kasnije na '50 American Bandstand' i Klintonovu inauguraciju je nastupao extra:)..
Sto mu je bilo na tu 30th ann.,nije licio na sebe:lol:...

On se pravda da je tada bio pod jakim sedativima zbog povrede noge, ili zbog one ranije povrede sto je imao kad lomio nogu...

Super.

A i sta nam znaci (barem meni) i sto ce da pravi te koncerte, ko da ja sada mogu da skoknem do Londona tek tako...a i sa kartom ga je preterao, preko 500 funti, tako sebarem suska. A i da mogu da odem na taj koncert, i da dam te pare, niko mi opet ne garantuje dobar show...nije ovo BAD era pa da se zna. A nisam bas toliki fanatik da bi iso samo da ga vidim.

A i sta nam znaci (barem meni) i sto ce da pravi te koncerte, ko da ja sada mogu da skoknem do Londona tek tako...a i sa kartom ga je preterao, preko 500 funti, tako sebarem suska. A i da mogu da odem na taj koncert, i da dam te pare, niko mi opet ne garantuje dobar show...nije ovo BAD era pa da se zna. A nisam bas toliki fanatik da bi iso samo da ga vidim.
Ma kakav bad,Dangerous koncerti su mu bili najbolji..
Ali kad Mj nastupa-nema da ne bude dobar show:cool:
Kazu da ce VIP karte biti preko 1000 funti,a to da su obicne 500 cisto sumnjam-ko bi onda dosao?Mozda su 500 f. one najblize bini..

Super.

Prica o albumu jos od 2003. :roll: Ma ajte molim vas....[/I]
Koliko se ja sjecam on nikad nije rekao da sprema novi album!
uvijek kad su ga pitali nikako direktno da odgovori,vec pricice:
"nikad nisam prestao da se bavim muzikom"
"to bi bila sjajna ideja"
trala lala....
vratio bi se on jos davno da nije bilo sudjenja..
One more chance je bilo pocetak..
Ali *** Sheddon..

Dangerous: 50% pesma - 50% pirotehnika
BAD: 100% LIVE nastupi.
Sve sam ti reko.

P.S. A i pesme su mu na BAD-u bolje.
Bad:100% LIVE nastupi,0% pirotehnika..
Dangerous:100% LIVE nastupi(bez playback koji furao krajem turneje),100% pirotehnika...

Meni su Dangerous pjesme bolje,ali sve je to stvar ukusa..
Ne znam sto svi na pirotehniku gledate kao na djavola(vjerovatno i zato ne volite HIStory),to mu je jedan veliki PLUS!!
Dangerous:
-po meni najbolja play lista..
-pjeva UZIVO!
-forma i kondicija najbolja..
-pirotehnika koji je kazem veliki PLUS...:whistling:

Pusti neki BAD koncert i neki Dangerous pa uporedi. Ne moze sa 40 god da ima bolju formu nego sa 30 god.
imam dva bad kon.:Yokohamu i Brisbane,i nisam nesto posebno odusevljen,vise mi se svidjaju oni koncerti iz 1988,kad bih imao Wembley PRO koncert bio bih najsrecniji na svijetu,jer mislim da mu je to najbolji koncert ikada:)
Nadam se da ce nekad i on isplivat,kao i Brunejski...
P.S U BAD-u je imao +20,a u dangerousu +30 god...

imam dva bad kon.:Yokohamu i Brisbane,i nisam nesto posebno odusevljen,vise mi se svidjaju oni koncerti iz 1988,kad bih imao Wembley PRO koncert bio bih najsrecniji na svijetu,jer mislim da mu je to najbolji koncert ikada:)
Nadam se da ce nekad i on isplivat,kao i Brunejski...
P.S U BAD-u je imao +20,a u dangerousu +30 god...

Pa mnogi misle da mu je to najbolji koncert, ali ja mislim da je to upravo zato sto ne postoji PRO snimak...ja licno mislim da on najbolje koncerte pravi u Japanu. Opustena atmosfera, najbolji moguci tehnicki uslovi, nema ograde izmedju njega i publike, kulturno ljudi tapsu...zato ih on i voli i priredjuje im najbolje predstave...

Pa mnogi misle da mu je to najbolji koncert, ali ja mislim da je to upravo zato sto ne postoji PRO snimak...ja licno mislim da on najbolje koncerte pravi u Japanu. Opustena atmosfera, najbolji moguci tehnicki uslovi, nema ograde izmedju njega i publike, kulturno ljudi tapsu...zato ih on i voli i priredjuje im najbolje predstave...
Pa bas mi zato ne svidja:mrgreen:
Oni su nekako smireni,ukipljeni,gledaju ga kao da je s Marsa pao...
A u japanu je playlista jadna,sve oni THE JACKSONS hitovi:lovely one i sl..
Ali zato playlista iz 1988 razbija:The way mak. me feel,man in the mirror,Another part of me....EXTRA!!!!:)
Postoji pro snimak Man in the mirror sa Wemblija,takodje i Bad,a cim postoje pro snimci dvije pjesme onda vjerovatno je sniman cijeli koncert,samo sto ga sad ne daju:(..
Takodje npr. i Kanzas Sity:ima samo 4 pro snimka-Another part of me,Rock with you,Heartbreak hotel i ne znam koja bjese cetvrta..:mrgreen:
Takodje ima fanovi koji kriju pro snimke-DEBILI!:thumbdown:
Znam da je Brisbane dao jedan lik koji nije MJ fan(ali samo pola koncerta)..
Ima jos mnogo HIStory koncerata koji se kriju,a za neke se zna da su bili na TV...

Back