Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ja nisam pitala za albume !!
pitam za tematiku pesama !
da li volite kad peva o devojkama, gladnoj deci i retardiranoj planeti, o sebi..??

Волим пјесме о "ретардираној планети" :) (Man in the mirror на првом мјесту), аутобиографске обавезно (још више од ових првих), а на треће стављам ове о дјевојкама.

Speaking briefly to Internet blogger 'thisismax' yesterday. will.i.am discussed what it's like working with Michael Jackson and confirmed that Jackson has recorded some vocals for his forthcoming album at will.i.am's own in-house studio:

"There are all these artists in the world like Ne-yo, Usher Chris Brown, Justin Timberlake and Fergies and Rihannas and then there is Michael Jackson. Now he has a different pace and you can not put Michael Jackson in the same category so Michael Jackson will release his album when he is ready and work with who he wants.

"Michael has come over to my crib recorded his vocals and said: 'I like it here it’s nice and relaxing, comfortable is it okay if I come back tomorrow to record the rest of my vocals...' I was like sure come on through, He is a cool dude."

Speaking briefly to Internet blogger 'thisismax' yesterday. will.i.am discussed what it's like working with Michael Jackson and confirmed that Jackson has recorded some vocals for his forthcoming album at will.i.am's own in-house studio:

"There are all these artists in the world like Ne-yo, Usher Chris Brown, Justin Timberlake and Fergies and Rihannas and then there is Michael Jackson. Now he has a different pace and you can not put Michael Jackson in the same category so Michael Jackson will release his album when he is ready and work with who he wants.

"Michael has come over to my crib recorded his vocals and said: 'I like it here it’s nice and relaxing, comfortable is it okay if I come back tomorrow to record the rest of my vocals...' I was like sure come on through, He is a cool dude."
Neka ne laze:evil:.....
Sve vise gubim nadu da ce to cudo izaci:evil:.......
A boga pitaj sto Majkl Dzekson sad radi,mozda nikad nije ni radio na njemu....
Zamislite MJ muziku u danasnjem 'retardiranom' svijetu gdje vlada hip hop,gothic,rap i ostala sranja...Pitam se ko ce ga danas slusati:???:
Danasnje generacije(mladje) ne znaju ni ko je on,a i oni sto znaju vjerovatno su zatrovani prepricavanjima o pedofiijji pa im se im zbog toga nece militi da ga slusaju:evil:
samo se molim da ne prodje kao Invincible,ne zbog kvaliteta(jer ce biti odlican) nego zbog promocije....

Poslednja izmena:
bice albuma sigurno! videli smo ga u studiju, pricao je u intervjuima...
samo je pitanje kada...
za turneju me nesto kopka...skroz je nejasno objasnio u Ebonyju kad su ga pitali...

-baby jane - stavljaj avatar odma !!! >D

Neka ne laze:evil:.....
Sve vise gubim nadu da ce to cudo izaci:evil:.......
A boga pitaj sto Majkl Dzekson sad radi,mozda nikad nije ni radio na njemu....
Zamislite MJ muziku u danasnjem 'retardiranom' svijetu gdje vlada hip hop,gothic,rap i ostala sranja...Pitam se ko ce ga danas slusati:???:
Danasnje generacije(mladje) ne znaju ni ko je on,a i oni sto znaju vjerovatno su zatrovani prepricavanjima o pedofiijji pa im se im zbog toga nece militi da ga slusaju:evil:
samo se molim da ne prodje kao Invincible,ne zbog kvaliteta(jer ce biti odlican) nego zbog promocije....

Jedi govna!

Znachi sprema novi album?Proshli put kad sam pitao neki su rekli da,neki ne,shta i kako ne znam.Sad lepo da mi odgovrite :lol: .Da li Majl Dzekson sprema novi album?

P.S.Majkl je legenda pop muzike!

Apsolutno! :)
A sto se albuma tice, vidis da je ovde 'ebo lud zbunjenog, niko nista ne zna... S vremena na vreme se cuje nesto, a onda se mi popalimo, i onda kad shvatimo da je zajeb...:otkacio:
Zato vise ni u sta ne verujem dok se ne dokaze suprotno:mrgreen::lol:

Back